Vairāk jaudas un retro izskats - poļu dizains G-klases Mercedes (+ FOTO) 2

 

Foto: Carlex Design

iAuto | 8.augusts 2024 10:45

Polijas tūninga uzņēmums Carlex Design nācis klajā ar jaunāko projektu – G-Vintage, kas izveidots uz Mercedes-Benz G-klases modeļa bāzes.

Carlex ideja G-klases Mercedes pārveidošanai ir 70. gadu izskata radīšana, tādēļ mūsdienu G-klases apvidnieks iegūs retro stila bamperus ar hromētiem elementiem, hromētus kāpšļus un pārveidotu radiatora resti ar Carlex logotipu.

Attiecībā uz 20 collu riteņiem, Carlex pakāpjas vēl tālāk atpakaļ un izmanto 50. gadu stilu ar bagātīgu hroma piedevu diskiem un baltām apmalītēm riteņiem.

Salona apdarei izmantota mākslīgi vecināta āda, kas pēc klienta izvēles var būt pat ar iestrādātiem dimanta putekļiem, ar dabīgo koku izdarināta bagāžas nodalījuma grīda un aizmugures sēdekļu atzveltnes, bet hroma dekori ventilācijas izvados un durvju paneļos apvienoti ar mūsdienīgu multimediju iekārtu un liela izmēra jumta lūku.

Neatpaliek arī motoru inženieri, kas astoņu cilindru agregāta jaudu gatavi pacelt no 585 Zs un 850 Nm līdz 805 Zs un 1020 Nm, solot, ka maksimālais ātrums pieaugs līdz 260 km/h.

Carlex Design pārveidojumu cena vēl netiek atklāta, taču pasūtītājam jāņem vērā, ka AMG G63 bāzes modelis maksā gandrīz 190 000 eiro.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 8.augusts 2024 14:59
1 0 Atbildēt

G-Vintage ar vintage striķi ap G-punktu, bet nevar saskatīt vecuma kategoriju. Spriežot pēc kāju izskata, diez ko vintage nav, bet mūsdienu plastikas ķirurgi darot brīnumus. Var būt pilns vintage komplekts. Bet tagad jāiet uz dārzu aprakt pāraugušo kabaci, varbūt sanāks redzēt kaimiņieni blakus gabalā kas sauļojas bez puptura.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda Elroq – čehu ražotājs nodemonstrē jauno dizaina virzienu (+ FOTO)

Čehijas autoražotājs Škoda publicējis topošā modeļa dizaina skices atklājot, ka elektriskās piedziņas SUV būs pirmais, kas izmantos jauno Modern Solid dizaina valodu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglā auto sadursme uz A2 autoceļa 9.09.2024 (+ FOTO) 20

Vieglais auto uztriecas reisa Žīguri-Balvi-Rīga satiksmes autobusam. Nav zināms, kādēļ notikusi sadursme, taču redzams, ka tā nav smaga, tādēļ, cerams, iztikts bez cietušajiem. Lasīt vairāk

 

Daudzvirzienu ceļš. Pirmais kontakts ar Toyota nākotnes modeļiem (+ VIDEO)

Toyota ir hibrīdpiedziņas pionieris, taču nesnauž arī citu enerģijas un piedziņas veidu izpētē. Toyota multipath - way pasākumā Francijā pirmo reizi ieraudzījām degvielas šūnu pikapus un citus nākotnes transportlīdzekļus, kā arī vērienīgo ieguldījumu motorsportā ar Toyota Gazoo Racing nodaļām. Lasīt vairāk

 

2026. gadā Chrysler un Dodge sola jaunus krosoverus; bažas par likvidāciju gaist - pagaidām 3

Bažas par to, ka Stellantis varētu upurēt abas markas šī brīža autoražotājiem ne pārāk labvēlīgajos apstākļos pēc šī paziņojuma gaist – pagaidām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti