kāda tur reāla lieta? drīzāk ož pēc kvazistacionārā pipelizatora. smuka kastīte, lampiņas mirgo, viss notiek un visi laimīgi. tas nekas, ka nekā vairāk par mirgojošām lampiņām un štrunta progzu iekš Visual Basic tur nav.
anonimikis rakstīja: kāda tur reāla lieta? drīzāk ož pēc kvazistacionārā pipelizatora. smuka kastīte, lampiņas mirgo, viss notiek un visi laimīgi. tas nekas, ka nekā vairāk par mirgojošām lampiņām un štrunta progzu iekš Visual Basic tur nav.
www.chiptuners.org/... te ir detalizēti aprakstīta visa darbība. Auto strādā TIKAI ar tiem modeļiem kas ir sarakstā. Pārējiem ir jāņem nost bloks un jaņēmās uz galda ar programmatoru un lodamuru.
pagājušonedēļu nočipoju savu un sievas auto. Manējam tas prasīja 20min, sievas - 7h, tāpēc, ka lasot nokritās strāva un, tad sākās... iekš ECU kļūda un šis ar auto uz Jūs... vācu puse dabūja labi iespringt, bet nu viss ir OK. Pats es tur nekad nelīstu klāt...
Yetti rakstīja: pagājušonedēļu nočipoju savu un sievas auto. Manējam tas prasīja 20min, sievas - 7h, tāpēc, ka lasot nokritās strāva un, tad sākās... iekš ECU kļūda un šis ar auto uz Jūs... vācu puse dabūja labi iespringt, bet nu viss ir OK. Pats es tur nekad nelīstu klāt...
Čipoju pie viņiem:
www.diga-tec.de/...
tā ir! Ja kaut kas notiek ar strāvu jāņem rokās programmatoru piem beeprog vai upa, un tad tas vairs nebūs 10 min darbs, 30-40 minūtes aizies ar nosacijumu ka zini ko dari
Yetti rakstīja: pagājušonedēļu nočipoju savu un sievas auto. Manējam tas prasīja 20min, sievas - 7h, tāpēc, ka lasot nokritās strāva un, tad sākās... iekš ECU kļūda un šis ar auto uz Jūs... vācu puse dabūja labi iespringt, bet nu viss ir OK. Pats es tur nekad nelīstu klāt...
Čipoju pie viņiem:
www.diga-tec.de/...
tā ir! Ja kaut kas notiek ar strāvu jāņem rokās programmatoru piem beeprog vai upa, un tad tas vairs nebūs 10 min darbs, 30-40 minūtes aizies ar nosacijumu ka zini ko dari
Bet tādām lietām pastāv UPS lai būtu viss čiki!
tāds sīkums, ka beeprog+ ap 1000 EUR maksā... un no vadības bloka lodēt ārā mikroshēmu, pēc tam atpakaļ... un strāva nokritās uz auto... tā kā UPS nez vai līdzēs...
Tirlin, Tu lasiit proti? Vai nemaz nevari atrast atshkiribu starp divaam dazhaadaam lietaam. Pirms kaut-ko taadu iepostee, parbaudi vismaz elementarako. Tam KWP ir 4 reiz mazaaks modelu saraksts ar ko vinsh straadaa. Nopeerc vinu, Tev es to iesaku. Ļauķis ibio. PN!
Čipoju pie viņiem:
www.diga-tec.de/...
Bet tādām lietām pastāv UPS lai būtu viss čiki!
tāds sīkums, ka beeprog+ ap 1000 EUR maksā... un no vadības bloka lodēt ārā mikroshēmu, pēc tam atpakaļ... un strāva nokritās uz auto... tā kā UPS nez vai līdzēs...
Kaa nu tas vareeja notikt? Akjis noseedaas?
Ar taadu lietu kaa beeprog vel jaamaak straadaat
Ir 101 analogs tam Beeprogam.. Bet tajaa lietaa ir tik daudz niances, ka nevari iedomaties Viena cipara, burta atshkiriiba, maina lietas buutiibu 10x!
Tirlin, Tu lasiit proti? Vai nemaz nevari atrast atshkiribu starp divaam dazhaadaam lietaam. Pirms kaut-ko taadu iepostee, parbaudi vismaz elementarako. Tam KWP ir 4 reiz mazaaks modelu saraksts ar ko vinsh straadaa. Nopeerc vinu, Tev es to iesaku. Ļauķis ibio. PN!
Tirliņš to tu par sevi? Modeļu skaits ebajā ir rakstīts ka virs 300, tavā sarakstā nav vairāk. Es gan nezinu kur tavs izstrādājums ražots, ebaja brīnums protams nāk no ķīnas.
curmis rakstīja: Tirliņš to tu par sevi? Modeļu skaits ebajā ir rakstīts ka virs 300, tavā sarakstā nav vairāk. Es gan nezinu kur tavs izstrādājums ražots, ebaja brīnums protams nāk no ķīnas.
Unterstützt über 300 Modelle!!! Tavam tik 20 000 tuning failu.
Uz seetas arii ir daudz kas rakstiits. TAS IR CITS PRODUKTS. Ebaya var atrast klonu maneejam, bet vinsh maksaa 50eur dargaak sk. KWP PLUSS. Aj, ej guleet, man nav ko Tev pieraadiit, vienigais ka es varu pateikt, ka es par saviem vardiem atbildu. Esi briivs, ej jaat gotinjas.
curmis rakstīja: Tirliņš to tu par sevi? Modeļu skaits ebajā ir rakstīts ka virs 300, tavā sarakstā nav vairāk. Es gan nezinu kur tavs izstrādājums ražots, ebaja brīnums protams nāk no ķīnas.
Uz seetas arii ir daudz kas rakstiits. TAS IR CITS PRODUKTS. Ebaya var atrast klonu maneejam, bet vinsh maksaa 50eur dargaak sk. KWP PLUSS. Aj, ej guleet, man nav ko Tev pieraadiit, vienigais ka es varu pateikt, ka es par saviem vardiem atbildu. Esi briivs, ej jaat gotinjas.
Ka tik tevi pašu kāds nepajāj..
Nu tā jau ir mana darīšana, par kuru Tev nav jabūt jasatraucās, ka arī par produktu ko es piedāvāju.
Ieliktu kādu no saviem autiņiem šeit - pardošanā, tu man bakstītu leišu zemtrigu cenas no pliusa?
Ja Tev nav zināmas elementāras morālas normas, man nav par ko ar Tevi runāt.
Chiptuning savām rokām.