Elektriskais Maserati Grecale Folgore arī Latvijā

 

Foto: Maserati

Nozare.lv | 30.aprīlis 2024 11:28

Luksusa automašīnu zīmols "Maserati", kas šogad svinēs savu 110. jubileju, kopā ar itāļu rokgrupas "Måneskin" solistu Damiano Davidu aprīlī nāk klajā ar jaunu kampaņu "It Turns You On". Savukārt Latvijā jau šobrīd jaunais "Maserati" SUV elektroauto "Grecale Folgore" ir pieejams testa braucieniem un apskatei "Maserati Rīga" autosalonā, Krasta ielā 42.

Jaunais, elektriskais "Maserati" SUV "Grecale Folgore", kas aprīkots ar 550 ZS un griezes momentu līdz 820 Nm, kas nodrošina paātrinājumu līdz 100km/h vien 4,1 sekundēs, aprīlī nonāca Latvijā. Elektriskās versijas maksimālais ātrums modelim ir līdz 220 km/h, un jau šobrīd visiem Latvijas autovadītājiem, kas vēlas apskatīt un veikt testa braucienus, jaunais elektroauto ir pieejams Latvijas oficiālajā "Maserati" pārstāvniecībā "Maserati Rīga", Krasta ielā 42. Pasūtījumiem pieejams arī otrs zīmola elektroauto "GranTurismo Folgore".

Savukārt pasauli aprīļa vidū satricināja "Maserati" ekscentriskā kampaņa "It Turns You On", kas tika atklāta 15.aprīlī ar 90 sekunžu garu videoklipu. Videoklipa centrā, zīmola "Maserati" vēstnesis, itāļu rokgrupas "Måneskin" solists Damiano Davids, iemiesojot zīmola "Maserati" galvenās iezīmes - jaudu, eleganci un unikalitāti, prezentē visu trīs elektroauto priekšrocības. Ar jauno kampaņu zīmols "Maserati" izceļ, ka jaunā pilnībā elektriskā "Folgore" modeļu līnija ir gatava ieņemt dominējošo lomu un pārstāvēt zīmola nākotni visā pasaulē.

"Itāļu ražotāja "Maserati" pilnībā elektriskā modeļu līnija "Folgore", kura tulkojumā no itāļu valodas nozīmē "zibens", reprezentē zīmola virzītājspēku, kas palīdz izcelties starp konkurentiem un pietuvoties tuvāk mūsdienu autoražotāju standartiem. "Maserati" ir pirmais luksusa itāļu auto zīmols, kas ražo 100% elektriskus auto modeļus. Turklāt zīmola stratēģiskā vīzija paredz, ka līdz 2025.gadam visiem "Maserati" modeļiem būs elektriskās versijas," pauž "Maserati Rīga" pilna servisa salona pārdošanas nodaļas vadītājs Daniils Plaunovs.

Savu ceļu elektroauto pasaulē, zīmols "Maserati" uzsāka 2022.gadā, prezentējot 100% elektrisko "GranTurismo Folgore", kuram pēc neilgas pauzes sekoja arī pirmais zīmola SUV jeb apvidus elektroauto "Grecale Folgore" modelis. Elektroauto klāstam paplašinoties, šogad aprīļa vidū, "Folgore Day" nozares pasākumā tika prezentēts jaunais, elegantais, pilnībā elektriskais "GranCabrio Folgore" kabriolets. Jaunā modeļa jauda sasniegs 761 ZS un griezes momentu līdz 1350 Nm, kas spēs nodrošināt paātrinājumu līdz 100km/h vien 2,8 sekundēs. Savukārt maksimālais ātrums jaunajam elektroauto modelim būs līdz pat 290km/h. Turklāt 2025.gadā plānota arī "MC20 Folgore" superauto pirmizrāde.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kad domas citur - neliela gājējas un automašīnas sadursme (+ VIDEO) 10

Video autors raksta, ka gājēji reizēm pārāk uzticas autovadītājiem un pieņem, ka tie visi domās vienādi. Tā nebūt nav, jo arī šajā situācijā viens autovadītājs meiteni palaiž, bet otrs pat nedomā to darīt. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām košo Peugeot 208 Hybrid (+VIDEO)

Peugeot 208 ir viens no aizraujošākajiem mazās klases automobiļiem, ko tagad var nopirkt arī kā hibrīdu. Mazais dzeltenais auto dižosies ar satriecošu dizainu un taupīgu apetīti pret degvielu. Lasīt vairāk

 

Jaunpienācēji auto tirgū: vai tiem var uzticēties?

Tikai divos vai trīs gados Eiropas auto tirgū parādījušies daudzi iepriekš nedzirdēti ražotāji no Āzijas. Šīs kompānijas galvenokārt koncentrējas uz elektrisko piedāvājumu. Aziāti prot pārsteigt ar iespaidīgiem tehniskajiem parametriem, tehnoloģijām un to visu piedāvā par salīdzinoši zemu cenu. Bet kā ir ar kvalitāti un uzticamību? Lasīt vairāk

 

Prezentēts jaunais Rolls-Royce Cullinan (+ FOTO) 3

Britu luksuss automobiļu ražotājs Rolls-Royce modernizējis krosoveru Cullinan. Automašīnai pamainīti eksterjera un interjera elementi, V12 motors paliek. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti