Prezentēts jaunais Rolls-Royce Cullinan (+ FOTO) 3

 
iAuto | 13.maijs 2024 11:09

Britu luksuss automobiļu ražotājs Rolls-Royce modernizējis krosoveru Cullinan. Automašīnai pamainīti eksterjera un interjera elementi, V12 motors paliek.

Pēc sešiem gadiem apritē, Cullinan pienācis laiks svaigām vēsmām.  Rolls-Royce to tagad pasniedz kā Series II un, lai gan tādas raudzes automobiļiem kardinālas izmaiņas nav raksturīgas, otro Cullinan iegi atpazīt pēc šaurākajiem galvenajiem lukturiem, kas saglabā horizontālo formu, taču tagad apvienoti ar L-formas dienasgaitas lukturiem. Jauno veidolu papildina trapecveida gaisa pievadi priekšējā buferī, melnas krāsas aizsarglīstes virsbūves sānos, jauni 23 collu riteņi septiņu spieķu dizainā un nerūsējoša tērauda dekoratīvs elements starp izplūdes sistēmas izvadiem aizmugurē. Jaunievedums ir radiatora reste bez rāmja, ko pēc vēlēšanās var izgaismot.

 Salonā oglekļa šķiedras priekšējais panelis ar vismaz sešu lakas krāsu pārklājumu, Spirit of Ecstasy figūriņa zem analogās skalas, smalki veidotie sēdekļi apvilkti ar Duality Twill bambusa audumu un izšūti ar 2,2 miljoniem dūrienu, izmantojot gandrīz 18 kilometrus diegu. Pasažiera priekšā  elements ar izgaismotu uzrakstu “Cullinan” un grafisku pilsētas ainavas atveidu. No 7000 veidotā detaļa tapusi iedvesmojoties no megapilsētu debesskrāpjiem naktī, turklāt sadarbībā ar Bespoke dizaineriem, klients var arī izveidot pats savu izgaismoto motīvu. Uzlabotā multimediju iekārta atbalsta līdz pat divām straumēšanas iekārtām aizmugures pasažieru ekrānos.

Cullinan joprojām darbina 6,75 litru V12 dzinējs, kas attīsta 571 zirgspēku jaudu un 850 Nm griezes momentu. Ar to krosovers nodzīvos līdz sava dzīves cikla beigām, bet 2030. gadā sāksies jauna ēra, pilnībā atsakoties no degvielas dzinējiem.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 13.maijs 2024 22:47
1 0 Atbildēt

Tas Anus tak ir KOPĒTS no šitentā

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti