Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Vispār jau ir arī tāda prakse, ka tūlīt pēc ērces koduma triepj iekšā antibiotikas, tā teikt, profilaksei, lai tā Laima borēlija i nedomātu kaut ko izraisīt. Šo ārstēšanas pieeju gan apstrīd un diskutē par to, jo cik tad tie procenti no ērcēm ir ar to Laima izraisītāju.

Palasiet to spkc lapu, tās ērces jau vēl šo to pārnēsā.

Atslodzei par COVID

www.la.lv/paliek-zilas-kajas-zinatnieki-ir-identificejusi-jaunu-noslepumainu-covid-19-simptomu

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Diezgan idiotiska prakse. Tā kā fazendā ir pilns ar ērcēm, tad man pusvasaru būtu antibiotikas jārij.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Vai jūs tās ērces varētu likt mierā?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Nevis tev jārij, bet jāizbaro antibiotikas ērcēm.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, jā, šo praksi diezgan daudzi apstrīd. 

Lai gan tādam pilsētniekam, kuram pagadījies dabūt ērci un gaidāms biznesa trips, varbūt nav laika gaidīt simptomus. Tas, protams, ir tā diezgan šaubīgi. Un nav jau garantijas, ka nav saķerts kaut kas cits, skat to spkc lapu.

www.spkc.gov.lv/sites/spkc/files/content/Iedzivotajiem/Informativi%20materiali/final_spkc_laimas-slimiba-08-002.pdf

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

"Stumt uzreiz  pēc koduma" ir tupu lohu savtīgos nolūkos tupi interpretēts paņēmiens, kuru diez vai kāds "normāls" ārsts tupi atbalstīs.Turklāt,nav pat jābūt kādiem tiem saredzamajiem simptomiem- iekoda/nokrita, tālāk domā kā gribi. 

Pasties apkārt- tupie lohi nolaidušies tiktāl, ka pat pašu Laima nosaukumu viņiem ir grūtības vienoti nodefinēt.Lietā iet visādas laimas,laimoņi un tml Laimīgie.

Cita lieta, ka centīgāks cilvēks uzreiz steidzīgi metīsies nodot anaalīzi,kura trešajā dienā pēc iespējamā koduma viņam vēl neko neuzrādīs.Slims viņš taps tikai kādā trešajā nedēļā (domādams, ka ir pārbaudīts un vesels).Tā "laicīgā reaģēšana" ir efektīva apm 3-4 ned pēc koduma- ja neko nereaģēt,nu tad ar katru kavēto nedēļu izredzes krietni pavājinās.Nerunājot ja par nokavētiem mēnešiem vai pat gadiem, kuru laikā nabaga pacients ik pa laikam "sprāgst nost", taču neviens tas medLOHS viņam nespēj noteikt tā dēvēto "iemeeslu".

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Borēliju inkubācijas periods ir apm 28 dienas- lietojot antibiotikas "vienu nedēļu" vai "vienu mēnesi", var nomērdēt tikai aktuālo to paaudzi.Jo jau nākamajā dienā pēc tās varonīgās "mēneša lietošanas" no sadētajām olām izšķilsies Jaunā paaudze.

Bieži vien ir tā, ka jālieto pat 2 vai 3 dažādas antibiotikas vienlaikus.Kas vēl ir slikti- ka "trāpot" tai kaitei pa galvu, kādā 4tajā dienā pēc lietošanas sākuma tā pašajūta kļūs krasi vēl sliktāka, nekā bija pirms tam.

Ar šo suudu ir (diezgan bezsekmīgi..) cīnījušās vairākas ASV ārstu paaudzes- cīņas laikā visvisādīgi pa riņķi mainījās gan ieteikumi, gan paši paņēmieni.Bet LV teju līdz pat šī gs desmitajiem gadiem "pieredzes" bija praktiska nulle, un tupie "ārstējošie" lohi aizlaida postā ne vienu vien reālu šīs sērgas slimnieku. Antivielu analīze bija dārga un reti kurš tas "mēdiķis" vispār par tādas esamību vispār bija informēts (izglītots..).Na/uj tādam "dakterim" ko lieku mācīties vai par kaut ko lieku interesēties, kad reku bariem Lohu, kurus var "sekmīgi ārstēt" ar tupu muldēšanu.Turklāt,ja krietna daļa no tiem pat ir gatavi samaksāt/Par!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Ko tauta doma par vakcinēšanos pret ērču encefalītu?

Tas ir vīruss, tā nav baktērija, antibiotikas nelīdz.

Būs atkal cikliskie argumenti?

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 2 Atbildēt

Tev ir jāizveido savs topiks par ērcēm, te ir kovid un kā stāties pretī nošļurināšanai. Neviens par vakcināciju pret ērcēm neliekas ne zinis un no darba neatlaiž.

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Jūs jau, biedri Volx, pats uzsākāt offtopiku par keto diētu un to, kā izārstēt ūdeni ceļgalā. Vai ko jūs tur Spaiņa kungam attālināti izārstējāt?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nē gluži.

Es iepostēju vienu(pasvītrots) video, kur Berga kgs stāsta par imunitātes stiprināšanu ņemot vērā apkārt staigājošās vīrusu saslimšanas. 

Šeit uzradās vesela virkne ārstu, kas teica - kas tās par muļķībām, ārstēšana ar dzīvsudrabu, kur ir analīzes, sliktie tauki, info mērce, kaitīgi un tādā garā. Ja kāds pa starpām izdziedē sev celi, tad jau viss OK. Info ir bijis noderīgs!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

TV24 tagad par situāciju ar COVID.

ERIS paveids.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Jā jā, Jawohļ.Izvēle diez ko diža nav- vai nu kaŗš, vai nu kovids.Gospitāļi, gēnu sequencētāji un/vai Morgi jau preparējas strādāt passtiprinātā režīmā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

tautaruna.nra.lv/citi/429017-covid-19-atkal-parnem-latviju-dazviet-situacija-ir-kritiska/?_gl=1*ndwk1n*_ga*MTUzMDYwNTEwOS4xNjE5ODY4NzY5*_ga_LTMBW853YH*MTY5NTEwODg4NC43MDUuMC4xNjk1MTA4ODg2LjAuMC4w

Vīruss ir, slimnieku nav.... sarežģīta situācija...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nujanuja.Zin kā.Morgi un/vai kapličas maz pamazām pāriet uz 24/8 stingro režīmu.Skolotāji jau ar nekad nava nekādi te lohi.Kas izslimojis, tas passargāts (vismaz no vienas Potes d/sā). Aber vakakcīnu passē esot paredzēts 8x ailes.Kas visu to aizpildi izturēs,tas (varbūt) izdzīvos ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Situācija kritiska. Pagaidām gan tikai Pārvedējs cenšas raustīt trauksmes zvanu auklas. Kaut kur pazudis galvenais Vislatvijas imunoinfektologs Hugo Pumpis. Izteikšu pieņēmumu, ka varbūt cenšas ar sīvo apdzēst gruzdošo sirdsapziņu

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Tev ir jāizveido savs topiks par ērcēm, te ir kovid un kā stāties pretī nošļurināšanai. Neviens par vakcināciju pret ērcēm neliekas ne zinis un no darba neatlaiž.

Tad ko, vajag vai nevajag vakcinēties?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Man ar savām vidēji četrām ērcēm gadā nevajag. Tev, iespējams, vajag.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja:

Volx rakstīja: Tev ir jāizveido savs topiks par ērcēm, te ir kovid un kā stāties pretī nošļurināšanai. Neviens par vakcināciju pret ērcēm neliekas ne zinis un no darba neatlaiž.

Tad ko, vajag vai nevajag vakcinēties?

Vajag. Bija iespēja pavērot nevakcionētu pasākumu. Toč vajag.

Un varbūtība ir katrai ērcei, ērču skaits gadā to nekādi neietekmē. Vidējā varbūtība uzrauties sākas ar pirmo ērci

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Ir biedri, kas Tev nemaz nepiekristu. Zin, kā, to vakcīnu tak ražo Big Pharma.

Tiem alternatīvistu viedokļiem nevar tā uzreiz ticēt. Var jau gadīties, kā biedram Volxam ar diētu izārstēties, bet tie pamatojumi liela daļa ir tādi visai savdabīgi. Pie tam nav nekāda entuziasma pamācīties drusku pamatus, tur periodisko tabulu un painteresēties, kas ir glikometrs, kāds ir glikozes līmenis, kādas ir citas analīzes, tur holesterīns un pārējais. Šaubīgi.

Profesionālie strīdnieki argumentu jaucēji samiksēs visu ko. alternatīvā viedokļa izraisītu antibiotiku terapijas pārtrauksanu ar sekojošu rezistenci pret antibiotikām iztēlos par antibiotiku nozīmētāja kļūdu. Vienkārši kompilējot iepatikušos vārdus no reālas informācijas tekstiem.

Pašreizējā situācija ar jauno COVID paveidu notekūdeņos un salīdzinoši nelielu saslimstības pieaugumu pagaidām vieš optimismu, laikam jau kaut kāda imunitāte no vakcīnām un pārslimošanas sabiedrībā ir saglabājusies. Kaut gan bļaustīšanas par alternatīvās brīvības cīnītāju ierastajiem iebildumiem pret iespējamiem ieteikumiem vai ierobezojumiem  jau ir sākusies.

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

darklight rakstīja: Man ar savām vidēji četrām ērcēm gadā nevajag. Tev, iespējams, vajag.

Piekrītu, ka tas viss nešķiet diži vajadzīgi.

1) Encefalīts smagā formā ir reti kam. Stāsti par kādu, kas pēc ērces koduma kļuva kretīnu uz mūžu ir dzirdēti, bet cik tādu ir? Iespēja sabrauktam ir pulka lielāka.

2) Laima slimība liekas lielāka nelaime, bet pret to nočipoties nav iespējams.

Tiesa, par to pašu arī domas dalās. Citi saka, ka esot smagi, citi smej, ka antibiotiku kurss un viss. Iespējams, atkarīgs no tā, cik ātri pamana un kaut ko pasāk.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

1) Taisnība. Smagā forma reti, bet terapijas iespējas ierobežotas. Bērnībā kaimiņš dabūja smago formu. Atkopšanās ilga vairākus mēnešus un tāpat ekstremitāšu kustības neatjaunojās pilnībā. Ja sanāk vazāties baigi pa mežiem, tad encefalīta vakcīnu vajadzētu. Pietam vakcīnas imunitāte turās diezgan ilgi 

2) Ja tipiskā Laima slimības forma, tad diezgan ātri diagnosticējas un ļoti labi izārstējas ar antibiotikām. Dažiem veicas mazāk. Problēma tāda, ka Laima borēlijas ir diezgan izplatītas Latvijas ērcēs.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Par tiem mežiem - tas drīzāk ir izrunāts. Kādreiz speciālisti stāstīja, ka ērces uzturas kādos krūmos, vai pat ne garā zālē, mežos pat mazāk.

Respektīvi, ļautiņi aizbrauc uz pikniku ezera malā un tāpat salasa ērces. No tā izsecinām, ka ja vien cilvēks nav tipisks pilsētas planktons, savu ērci atrast var.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu ir gadījies uzlasīt Piņķos privātmājā dārzā, kur vienīgais "aizdomās turamais" bija suns ...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Balkona kaimiņš pilsētas daudzdzīvokļu mājā var vienkārši izpurināt savu mednieka, makšķernieka vai sēņotāja jaku uz balkona.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu kā ta nav iespējams, ja passaules glābējs faizers jau pagājušgad plātījās/Par! www.nbcnews.com/health/health-news/lyme-disease-vaccine-pfizer-begins-late-stage-clinical-trial-rcna41740 

Šogad uz pillu klappi iet vaļā gēnu sequencēšana gandrīz pilnīgi visās (lohu) dzīves jomās, vienīgi ka nav skaidrs kuŗš/kuŗam (un cik) par to maksā: www.nbcnews.com/health/health-news/lyme-symptoms-lyme-disease-study-offers-clue-severity-spread-rcna102757

Kamēr LV antianti ebiotiķi diskutē/par tā dēvēto Veselību, tamēr vadošajā laimalaimes zemē vadošo "ārstniecības personu" viedoklis ir nedaudz konkrētāks. ...esiet piesardzīgs attiecībā uz simptomiem, jo ​​agrīna antibiotiku terapija ir ļoti svarīga, lai novērstu ilgtermiņa sekas... edition.cnn.com/2023/08/08/health/lyme-diagnosis-disease-tick-prevention-wellness/index.html

Reku vēl, arī šajā lapā uzstājas visādi lohi/galējie (izdzītie no feisbuka un no pornožurnāla "ko Ārsti tev izstāsta"): www.sciencedaily.com/news/health_medicine/lyme_disease/ 

Gluži kā ar kovidu- neviens vakcinētais nekad nav slimojis un nevienam nesaslimušajam nav bijušas nekādas sekas pēc vakcinēšanas.Tie, kuri tīšām saslima, lai izvairītos no šprices, tie visi tagad ir (tūliņ būs) 1majos/meža, mācītāja vietā novatoriski oratoristisko uzrunu tur tagad teiks gastroentero orologs.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

1) Cik radi vai draugi ir smagāk izslimojuši sekas paliek. Piemetas roku trīce jau nieka 30 gados. Tā kā kāpēc nepotēties ja to var izdarīt.

2) Laima slimība padara potēšanos mazāk vērtīgu, bet nianse, ka no tās var izvairīties, ja pēc pabūšanas mežā/parkā nomazgājas(ar ziepēm) un pārbauda vai nav piesūkušās, jo tā pielīp tik pēc ērces nokrišanas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Ir biedri, kas Tev nemaz nepiekristu. Zin, kā, to vakcīnu tak ražo Big Pharma.

Tiem alternatīvistu viedokļiem nevar tā uzreiz ticēt. Var jau gadīties, kā biedram Volxam ar diētu izārstēties, bet tie pamatojumi liela daļa ir tādi visai savdabīgi. Pie tam nav nekāda entuziasma pamācīties drusku pamatus, tur periodisko tabulu un painteresēties, kas ir glikometrs, kāds ir glikozes līmenis, kādas ir citas analīzes, tur holesterīns un pārējais. Šaubīgi.

Profesionālie strīdnieki argumentu jaucēji samiksēs visu ko. alternatīvā viedokļa izraisītu antibiotiku terapijas pārtrauksanu ar sekojošu rezistenci pret antibiotikām iztēlos par antibiotiku nozīmētāja kļūdu. Vienkārši kompilējot iepatikušos vārdus no reālas informācijas tekstiem.

Pašreizējā situācija ar jauno COVID paveidu notekūdeņos un salīdzinoši nelielu saslimstības pieaugumu pagaidām vieš optimismu, laikam jau kaut kāda imunitāte no vakcīnām un pārslimošanas sabiedrībā ir saglabājusies. Kaut gan bļaustīšanas par alternatīvās brīvības cīnītāju ierastajiem iebildumiem pret iespējamiem ieteikumiem vai ierobezojumiem  jau ir sākusies.

Melis, melis, kartupelis.

"alternatīvā viedokļa izraisītu antibiotiku terapijas pārtrauksanu" tu tikai tagad piemeloji klāt, atbildei uz pavisam CITU jautājumu, kurā neko tādu neminēji. 

"Zin, kā, to vakcīnu tak ražo Big Pharma." KURU? Izliksies, ka nav nekāda starpība starp konkrēta medikamenta stumšanu kaut kādās interesēs un vispārēju ģenērisku jēdzienu, jo nekas iebilstam pret to, ka medicīnas politmafija tiek saukta par BigPharma?! Tādēļ tev nākas piemelot klāt, ka tas esot uz visu medicīnu kā zinātni attiecināts. 

"Pašreizējā situācija ... pagaidām vieš optimismu". Optimisms no bunkura mīļotāja nozīmē cerības uz to, ka atkal tiks ieviesti ierobežojumi. Diez vai tas sakrītīs ar to, ko par optimismu uzskatīs citi.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, nav jau brīnums, ka ja par ērču encefalīta vakcīnu ir alternatīvie viedokļi, tad kā tie nebūs par COVID.

It kā jau viedokļu dažādība ir demokrātijā laba, bet tādi viedokļi daudzos gadījumos nezinošam patērētajam nodara kaitējumu.

Un medikamentus, arī vakcīnas ražo arī lielās zāļu firmas un nav pareizi vērtēt to vajadzīgumu un derīgumu pēc ražotāja lieluma. Lai gan establišments, vismaz Latvijā ir parūpējies, lai mums vēsture būtu gan kritiska pareizo vakcīnu nenopirkšana, gan arī pārmērīgi liels pirkums. To vienmēr var atcerēties un samiksēt strīda ar vajadzību pēc ērču encefalīta, gripas vai varbūt par bērnu vakcinācijas kalendāra. Jaucam tik kopā!

Ko tur vēl piejaukt pilnai buķetei?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Stulbs novērojums par ērcēm. Ja sapūties ar repilentu tad ērces būs klāt. Tas pats dārzā, kaitēkļu atbaidīšanai. Vienkārši zb, nelietoju vairs.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Izklausās dīvaini. Bet nu katram sava pieredze.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Nu, nav jau brīnums, ka ja par ērču encefalīta vakcīnu ir alternatīvie viedokļi, tad kā tie nebūs par COVID.

It kā jau viedokļu dažādība ir demokrātijā laba, bet tādi viedokļi daudzos gadījumos nezinošam patērētajam nodara kaitējumu.

Un medikamentus, arī vakcīnas ražo arī lielās zāļu firmas un nav pareizi vērtēt to vajadzīgumu un derīgumu pēc ražotāja lieluma. Lai gan establišments, vismaz Latvijā ir parūpējies, lai mums vēsture būtu gan kritiska pareizo vakcīnu nenopirkšana, gan arī pārmērīgi liels pirkums. To vienmēr var atcerēties un samiksēt strīda ar vajadzību pēc ērču encefalīta, gripas vai varbūt par bērnu vakcinācijas kalendāra. Jaucam tik kopā!

Ko tur vēl piejaukt pilnai buķetei?

Vai tu esi gatavs piekrist, ka vakcīnai būtu jābūt recepšu medikamentam un jebkuru recepšu medikamentu būtu jānozīmē tikai kompetentam godprātīgam ārstam, pamatojoties uz konkrētā pacienta veselības stāvokļa vispusīgu izvērtējumu, nepārprotami izskaidrojot pacientam nozīmētās terapijas pamatojumu, detaļas un riskus?

Jeb uzstāsi, ka tas ir "alternatīvais viedoklis" un ir pareizi klausīt politmediķus un Raimondu, kas visiem nozīmē BigPharma zāles pašārstēšanās pielietojumam pēc pacienta brīvas izvēles, labākajā gadījumā izlasot "vispārīgo lietošanas instrukciju"?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: 1) Cik radi vai draugi ir smagāk izslimojuši sekas paliek. Piemetas roku trīce jau nieka 30 gados. Tā kā kāpēc nepotēties ja to var izdarīt.

2) Laima slimība padara potēšanos mazāk vērtīgu, bet nianse, ka no tās var izvairīties, ja pēc pabūšanas mežā/parkā nomazgājas(ar ziepēm) un pārbauda vai nav piesūkušās, jo tā pielīp tik pēc ērces nokrišanas.

Man vienīgais zināmais smagi izslimojušais cilvēks radu un draugu lokā, kam palika sekas uz ilgāku laiku bija vakcinēts. No mediķiem izskaidrojuma, kādēļ tiks smagi saslima, nav.

Pats neesmu vakcināts, neesmu slimojis, bet antivielas ir. Kur dabūju - atkal nav izskaidrojuma, bet atzīst, ka vakcinācija būtu bezjēdzīga, ja reiz antivielas jau ir. 

Pastāstiņš par ziepēm un Laima slimību gan jau izklausās pēc pilnīga sviesta. Laima slimība var "pielipt" tikai piesūkšanās laikā - vai arī, ja ērce tiek saspiesta/saindēta. Tas tā, ja zin mazliet dabaszinību pamatus, nevis klausa pūšļotājus-ziepētājus.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ielikšu tev nesaprotamajā angļu valodā:

"Ticks need to be attached for more than 24 hours and begin filling with blood before they can transmit (spread) Lyme disease bacteria. "

Tas tā no dabaszinības pamatiem. Vēl no ķīmijas der zināt par VAV un to ietekmi ietekmi uz kukaiņu pasauli.

>No mediķiem izskaidrojuma, kādēļ tiks smagi saslima, nav.

Ā bet tev kā nemediķim-statistiķim jau diagnoze skaidra tas no vakcīnas.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
2 0 Atbildēt

lynx85 rakstīja: Kas vispār šobrīd ir aktuālākā būstera pote jaunākajiem variantiem, varbūt apvienota ar gripu, vai joprojām abas reizē vēl vajag? Ko var ņemt kā piekto sesto poti, lai būtu gatavs rudenim?

Parastais džo apjautājās gudrākiem pilsoņiem, ko iesakat, ko darīt? Tak neviens pat neatbildēja! Nāksies vien sākt studēt bergu... Veselas 8 lapas piepļūtījuši. Nu labi, pēdējā jau laikam par ērcēm.

Raimi? Iespēja izpausties.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Galvenais ir nestresot!

Tieši tā - uzgraužam ķiplociņu, izspiežam kādu citronu un turpinām studēt Bergu. 

youtu.be/TLwLzRzPpXc?si=FoAp1bDh5vsX9U00

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Drīz varēsiet sākt arī studēt plakanās zemes teorijas, ķīmiskās trases un citus vērtīgus nemaz neieinteresētu ļaužu veidotus materiālus...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ātrais jautājums - ja precīzi taisni nobrauksi 100km, pagriezīsies pa labi precīzi 90 grādus, nobrauksi 100km, atkal 90 grādus pa labi un vēl 100km, kur atradīsies attiecībā pret savu sākotnējo atrašānās vietu?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ticam, ceram.Gaidām.Kad ta vadošais gastro enter-logs spiedīs Enter pogu Latvijā.Jā. 

20.seņķabļa/2023gogo. Ogo! Aga! Обновлено: 2 часа наZад ... www.moscowtimes.ru/2023/09/20/v-regionah-rossii-nachali-vozvraschat-masochnii-rezhim-iz-za-rezkogo-rosta-zabolevaemosti-koronavirusom-a107415

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tad laikam kara (Ukrainā) beigas vairs nav aiz kalniem

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Iznācis pētījums par vakcinētiem pilsoņiem

onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/prca.202300048

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Nepareizi esi kvalificējis vai sapratis pētījuma būtību. ;)

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Ātrais jautājums - ja precīzi taisni nobrauksi 100km, pagriezīsies pa labi precīzi 90 grādus, nobrauksi 100km, atkal 90 grādus pa labi un vēl 100km, kur atradīsies attiecībā pret savu sākotnējo atrašānās vietu?

Tu gan esi drausmīgi centīgs uz lamatu izlikšanu ... tikai bēda tāda ka pats tajās kārtējoreiz esi "iekàpis" pats ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tava apsēstība apspriest manu personību jau sen vairs nepārsteidz.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nevis tava personība, bet tavi izteikumi/uzrakstītais kas mani vienkārši fascinē ... nu cik tieši grūti ir 5 reiz padomāt par to ko esi uzrakstījis ...

P.S. bet šis mani tieši "kā uzdevums" vienmēr ir izklaidējis, tādēļ ka 99% gudru cilvēku domā ka zina atbildi uz to ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. 99% normālu cilvēku slepkavošanu neatzīst un neatbalsta.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

99,99% cilvēku ir daudz labāka izpratne par "lietu patieso stāvokli" nekā Bradypus. Bet principā atvaino, ka nenoturējos nepaklusēju un neatļāvu visupirms tev pašam uzkāpt uz tava izliktā "grābekļa" ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Atkal un atkal tu apspried manu personību, melojot, ka to nedari.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Kur tu redzi ka apspriežu tavu personību, es salīdzinu tavu "virtuālo tēlu" (izejot no tā ko par to var saprast un izsecināt no virtuālās klātbūtnes) un salīdzināt ar tiem virtuāliem vai reāliem personāžiem par kuriem ir radies kāds iespaids vai viedoklis.

Tiešām tik grūti iedomāties, ka tava personība ne tuvu nav tik intersanta, kā tavi viedokļi. JĀ es tos pietiekoši bieži arī lasu, un ne tāpēc lai kaut ko tieši tev atrakstītu "pretī".

Taču ņemot vērā to cik bieži te kaut ko raksti - pat ja mēģinātu speciāli izvairīties no tevis, to nebūs sevišķi viegli izdarīt ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka neaptev ka personības apspriešana jau ir tā "virtuālā tēla salīdzināšana". Viedokli apspriest tu esi nespējīgs.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Vai tiešām ???

"Ad hominem pirmrindnieks" mēģinās tagad iestāstīt ka es vai jebkurš cits neesmu spējīgs apspriest viedokli - parādi piemēru, kur teiksim es to neesmu spējīgs, un parādi vismaz vienu piemēru kur tu esi spējīgs diskutēt par viedokli nepārejot uz absolūtām jēlībām un/vai "ad hominem" !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Tu joprojām esi tik stulbs, ka neaptevr, ka tev neko netaisos iestāstīt vai parādīt radaījumam, kura pamatvērtība ir slepkavošana.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Paldies par "saturīgu atbildi", neliecies traucēts, tik kaut kad "joka pēc" uzraksti atbildi uz tevis paša uzdoto uzdevumu ...

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Riskēšu tikt nosaukts par idiotu, bet atbilde uz Brady uzdevumu man sanāk 100km. Ja tur ir kāds āķis, tad man tas nav zināms.

P.S. Gan jau tur būs kaut kas par to, ka uz lodes tie virzieni nesanāk taisni un leņķi arī nav taisni?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Par idiotu nē, plakanzemi gan

Uzdevums ir uzdots plaknē un tu atbildēji plaknē. Āķis - parādīt, ka pat ne-plakanzemji domā plakani, tādēļ agresīvā arogance pret plakanzemjiem ir stulba. Cilvēkam ir ārkārtīgi grūti domāt ārpus divdimensiju telpas un cilvēkus, kam tā rada kognitīvo disonansi nevajag apsmiet.

100km jau ir āķīgs attālums, jo ir pa vidu starp divām pieņemtajām plaknēm, kurās domājam. Pavisam mazos attālumos mērogs pret zemes izliekumu ir tik liels, ka ir gana labi pieņemt apskatāmo pleķīti par plakanu. Diez vai kāds pamanīs, ka piemēram, ar lāzeru izlīmeņota grīda ir patiešām plakana, bet ar pašlīmeņojošo masu uzlieta - izliekta atbilstoši zemes rādiusam. 

Lielākos attālumos uzdevumā minētie plaknes jēdzieni "taisni", "pa labi" un "90 grādi" normāla cilvēka uztverē tiek  projicēti pret "pseidoplakni", kas patiesībā ir sfēra un konkrētajā vietā ir perpendikulāra vektoram no zemes centra uz punktu uz tās virsmas. Šajā gadījumā sanāks 0km, jo patiesībā nebūs spēkā "taisni". Palielinot attālumus to saprast ir pavisam vienkārši - ja no ziemeļpola dosies uz D, līdz ekvatoram, pagriezīsies pa labi uz R, dosies tādu pat attālumu pa ekvatoru, pagriezīsies vēlrezi pa labi uz Z, tad pēc tāda pat attāluma nonāksi turpat ziemeļpolā - t.i. sākumpunktā. 

Lai vai kuru no šīm atbildēm sniegtu uzdevumā - tā ir plakanzemja atbilde. Trīsdimensiju telpā šim uzdevumam NAV atbildes, jo ir par maz datu - jēdzieni "pa labi" un "90 grādi" eksistē tikai plaknē. Fakts, ka vispār mēģināji risināt, apliecina, ka pavisam dabiski un automātiski domāji kā plakanzemis ;)

core Reģ.: 03.01.2017
2 1 Atbildēt

Tas saucās: kad cilvēks mēģina izlikties gudrāks kā ir patiesībā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tieši tā - pareizi pateiks par tiem, kas apsmej plakanzemjus, paši tādi pat vien esot.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

O, esmu patīkami pārsteigts un pie reizes izrādas ka esmu kļūdījies - Bradypus tomēr nav uzkāpis uz sava izliktā grābekļa.

Bet 2 lietas - 

*) 3 dimensiju telpā Bradypus "dotajos izmēros" darklight atbilde ir vairāk kā pietiekami precīza. Jā protams zemes "izaugmi" kalnu utml. izskatā to var mainīt ļoti plašās robežās.

*) Un tas ka noteikums "pagriezties 90 grādus" ir iespējams izpildīt burtiski ( tieši tāpat kā mājai izbūvēt perpendikulāru sienu, un tam nebūs nekāda sakara ar "sfēras centru"), līdz ar ko arī skaidrojums ir relatīvi korekts tikai tiktāl cik tos 90 grādus "piesaistām" kompasa debesspusēm. Protams relatīvi tas "vēl" ir tāpēc ka Z-pols un magnētiskais Z-pols uz ko rāda kompasa bultiņa arī ir divas dažādas lietas ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Abos BET esi uzkāpis uz grābekļiem, kā jau tas stulbenim pienākas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Gribi "pats par sevi" uzzināt vairāk - vēsi pierādīšu ka šis ir pilnīgi 100% tukšs TAVS apgalvojums ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Slepkavot tev ir vienalga cik dimensijās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Kas tad nu, esi jau labprātīgi gatavs saņemt "notiesājošu spriedumu" par "100% aplamu izteikumu" vēl pirms "aizstāvēšanās" ...

OK man der ;)

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Vērojama zināma nekonsekvence, jo idioma ..is taisni šajā koordinātu sistēmā ir neprecīza norāde.

Pārvietošanās pa lodes virsmu noteiktā attālumā un pēc tam pagriešanas par 90 grādiem ir jādefinē šādi = pārvietošanas pa riņķa līniju noteiktā attālumā ar sekojošu pagriešanos par 90 grādiem pret iezīmētā sektora plakni.

========

Nu, ko, vakcinēsimies pret gripu sezonā vai ne? Ķiplociņu ēdājiņi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Droši - aizej uz ielas paprasi kādam ceļu un tev noteikti pastāstīs, ka uz Rimi jāpārvietojas pa riņķa līniju. Uzdevums bija tieši par to - cilvēki pilnīgi dabiski uztver jebkuru pārvietošanos kā pa PLAKNI, nevis LODES VIRSMU. Pat tad, ja ar prātu apzinās, kā tā ir lode. Cilvēka evolūcijā zināšanas par lodi ir bijušas tikai īsu mirkli, piedevām bez praktiska ikdienas pielietojuma. 

Laikam arī "nepamanīji", ka jau pirms tevis uzrakstīju, ka pārvietošanās "taisni" pa zemes viersmu nav patiesība.

core Reģ.: 03.01.2017
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Tieši tā - pareizi pateiks par tiem, kas apsmej plakanzemjus, paši tādi pat vien esot.

Nē par tevi. Tā kā tu uzdevi jautajumu, darklight atbildēja pilnīgi pareizi, tā kā tu gribēji uzdot, viņš bija tuvu pareizajai atbildei, daudz tuvāk kā tu. Ja gribēji lai būtu tava atbilde, jautājums bija jauzdod pavisam savādak.

Tups kā zābaks, bet tēlo profesoru 😂

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tups kā zābaks esi tikai tu. Jautājums apzināti tika uzdots formā, kas pieļāva izvēlēties, kā atbildēt, jo bija nepilnīgs. Darklight sniedza atbildi kas ir pareiza... tieši tā - uz plakanas zemes. Bet visu cieņu viņam par to, ka pieļāva, ka būs kļūdījies.

core Reģ.: 03.01.2017
2 0 Atbildēt

Viņš pieļāva, ka būs kļūdījies, bet nekļūdījās, tu kļūdījies, bet nespēj to atzīt. Jā visu cieņu viņam.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kur tieši es kļūdījios un kā tieši viņš nekļūdījās? Tu tak pat vispār nespēj aptvert par ko ir runa.

core Reģ.: 03.01.2017
2 0 Atbildēt

Protams, te vispār tikai tu kaut ko spēj.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Mja, vecīt - tu esi savā elementā, noliki grābekli, tad smuki "apgāji tam apkārt", un vienalga pamanījies nolikt un "uzkàpt uz cita grābekļa" ...

Viņš nekļūdijās, jo tava uzdevuma formulējuma dēļ - 100km Latvijas teritorijā ir pa relatīvi gludu virsmu, tāpat kā tavi leņķi (normāls cilvis paņems teiksim parastu trīsstūra ar taisnu stūri lineālu un starp pēdējā soļa nogriezni un "pagriezienu" pa labi, mierigi "nomērīs" tavus prasītos 90 grādus, gluži kā būvējot mājai sienas) tāpat arī veicamo attālumu "tieši tikpat prasti" nomērīs, gan garumā, gan taisnumā un jamo pilnīgi nesips attiecības ar "sfēras centru". Un līdz ar to darklight "iespējamā kļūda" ir tikai tik lliela, cik mainīgais reljefs ietekmē 100km attālumu, gadījumā ja mēs tam pieejam kā "nobraucām, vai nogājām šo attālumu".

Tavs teiktais bija pareizs tikai tik tālu, cik tālu tas attiecas uz matemātisku modeli, bet tā kā izvēlējies matematisku modeli sajaukt ar "sadzīves situāciju" - tomēr neesi "izlīdis" no šīs situācijas ar "cieņu un godu", īpaši dēļ tā ka uzstāj ka kāds cits ir "muļķis" !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Tu to gābekli spaidi kā velopedāli.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Iespējams, viss ir iespējams, tik " kāts" nez kapēc vienmēr trāpa Bradypus !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Neko vairāk par tukšiem apgalvojumiem tu neesi spējīgs izspiest. Tādēļ risinājums ir slepkavot.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Manuprāt risinājums ir "nemētāt grābekļus kur pagadās", pie kā es arī dzīvē pieturos ar realiem grābekļiem, kapļiem utml.

Bet arī tavs viedoklis drīkst eksistēt, tas nekas ka tas neatbilst patiesībai .

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Nevarēšu atbidēt ar to pašu - slepkavošana NEDRĪKST eksistēt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 1 Atbildēt

Nu, moins, čaļi! Ko jūs te apspriežat DDD

Šitā diskusija un antivaxeri čati kardināli atšķiras

Reku, par ko cilvēki satraucas

Steigā tiek grozīti vakcinācijas noteikumi. Bez pienācīgas publiskas apspriešanas ir plānots svītrot šobrīd spēkā esošo 22. pantu, kas saprotami nostiprina 2 svarīgas pacienta tiesības: 

1. Ikvienam ir tiesības izvēlēties ārstu, kas veiks vakcināciju. Tas ir svarīgi, piemēram, gadījumā, ja jūs vakcinācijas jautājumā uzticaties vienīgi savam ģimenes ārstam, bet jūsu vakcināciju pēc jaunās kārtības organizē jūsu darba vieta, vai gadījumā, ja jūs ģimenes ārstam vakcinācijas jautājumā neuzticaties, vai nevēlaties vakcinēties vispār, vai vēlaties vakcinēties kur citur. 

2. Vēl svarīgākas ir tiesības atteikties no vakcinācijas un atteikties no aizbildniecībā esošas personas vakcinācijas.

22. Iedzīvotājiem ir tiesības izvēlēties vakcinācijas iestādi vai ārstniecības personu, kura veiks vakcināciju, kā arī atteikties no vakcinācijas, arī no aizbildnībā esošas personas vakcinācijas.

likumi.lv/ta/id/11215-vakcinacijas-noteikumi

Jaunajā, plānotajā redakcijā 22. punkts, un jūsu tiesības noteikt pār savu ķermeni ir svītroti.. 

tapportals.mk.gov.lv/.../a0e45792-9e4d.../preview...

ja garā saite neveras, 

tapportals.mk.gov.lv/.../21ccba57-8939-4d33-935d... un veriet vaļā konsolidēto versiju.

Zvaniet juristiem un deputātiem un dalieties ar šo svarīgo informāciju, apspriešana ir paredzēta vēl tikai vienu dienu. Pat ja jums nav ietekmīga cilvēka, kam piezvanīt un aicināt novērst kārtējo noziegumu, kādam jūsu draugam varbūt ir. 

Kamēr nerīkojamies, valsts plānoti, soli pa solim, atņem mums cilvēktiesības.

Par faktu, ka Latvijā covid potes veicināja saslimstību ar covid jau rakstīju pāris dienas iepriekš.

tapportals.mk.gov.lv/legal_acts/21ccba57-8939-4d33-935d-454b610aab37?fbclid=IwAR3nlHXPnO3M9Y4zF0YYD9u8k20CTD93Ry0o5_IvVpPvkEmah5ZAozPcgnk

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Vērojama zināma nekonsekvence, jo idioma ..is taisni šajā koordinātu sistēmā ir neprecīza norāde.

Pārvietošanās pa lodes virsmu noteiktā attālumā un pēc tam pagriešanas par 90 grādiem ir jādefinē šādi = pārvietošanas pa riņķa līniju noteiktā attālumā ar sekojošu pagriešanos par 90 grādiem pret iezīmētā sektora plakni.

========

Nu, ko, vakcinēsimies pret gripu sezonā vai ne? Ķiplociņu ēdājiņi.

Neticēsi, bet i prātā nenāk un arī neplānoju par 500% palielināt ķiploku patēriņu.

Nezin kāpēc man gripa neasociējas ne ar ko īpašu un tā jau gadu desmitiem. Tik vien ar to, ka katru rudeni bija dižais uzsaukums uzmanīties un aptuveni tādā garā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Nu, moins, čaļi! Ko jūs te apspriežat DDD

Šitā diskusija un antivaxeri čati kardināli atšķiras

Reku, par ko cilvēki satraucas

Steigā tiek grozīti vakcinācijas noteikumi. Bez pienācīgas publiskas apspriešanas ir plānots svītrot šobrīd spēkā esošo 22. pantu, kas saprotami nostiprina 2 svarīgas pacienta tiesības: 

1. Ikvienam ir tiesības izvēlēties ārstu, kas veiks vakcināciju. Tas ir svarīgi, piemēram, gadījumā, ja jūs vakcinācijas jautājumā uzticaties vienīgi savam ģimenes ārstam, bet jūsu vakcināciju pēc jaunās kārtības organizē jūsu darba vieta, vai gadījumā, ja jūs ģimenes ārstam vakcinācijas jautājumā neuzticaties, vai nevēlaties vakcinēties vispār, vai vēlaties vakcinēties kur citur. 

2. Vēl svarīgākas ir tiesības atteikties no vakcinācijas un atteikties no aizbildniecībā esošas personas vakcinācijas.

22. Iedzīvotājiem ir tiesības izvēlēties vakcinācijas iestādi vai ārstniecības personu, kura veiks vakcināciju, kā arī atteikties no vakcinācijas, arī no aizbildnībā esošas personas vakcinācijas.

likumi.lv/ta/id/11215-vakcinacijas-noteikumi

Jaunajā, plānotajā redakcijā 22. punkts, un jūsu tiesības noteikt pār savu ķermeni ir svītroti.. 

tapportals.mk.gov.lv/.../a0e45792-9e4d.../preview...

ja garā saite neveras, 

tapportals.mk.gov.lv/.../21ccba57-8939-4d33-935d... un veriet vaļā konsolidēto versiju.

Zvaniet juristiem un deputātiem un dalieties ar šo svarīgo informāciju, apspriešana ir paredzēta vēl tikai vienu dienu. Pat ja jums nav ietekmīga cilvēka, kam piezvanīt un aicināt novērst kārtējo noziegumu, kādam jūsu draugam varbūt ir. 

Kamēr nerīkojamies, valsts plānoti, soli pa solim, atņem mums cilvēktiesības.

Par faktu, ka Latvijā covid potes veicināja saslimstību ar covid jau rakstīju pāris dienas iepriekš.

tapportals.mk.gov.lv/legal_acts/21ccba57-8939-4d33-935d-454b610aab37?fbclid=IwAR3nlHXPnO3M9Y4zF0YYD9u8k20CTD93Ry0o5_IvVpPvkEmah5ZAozPcgnk

Tevi tas pārsteidz? Bija skaidrs ka vara uz to iet un jūsmiņi, kuri arī šajā forumā ir skaitliskajā vairākumā, viņus demokrātiski atbalsta.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

core rakstīja: Protams, te vispār tikai tu kaut ko spēj.

Labākā atbilde no cilvēka, kas NESPĒJ pateikt, kuram un kur ir kļūda Jo baidās, ka pats kļūdīsies.

core Reģ.: 03.01.2017
0 0 Atbildēt

Ko es atkārtošos, wala jau aptuveni tev uzrakstīja

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu ja, bez slepkavnieka padoma jau tu neesi spējīgs pat domu noformulēt. Un tavs slepkavnieciskais elks min savu grābekli kā velopedāli.

core Reģ.: 03.01.2017
0 0 Atbildēt

Vienīgais kurš te nevar domu noformulēt esi tu, lēkā no vienas tēmas otrā, nespējot atbildot uz nevienu jautājumu, bet no citiem prasa atbildēt uz visām savām stulbībām, un tad mēģina atrast kur var piepisties.

Uzdod vēl kādu "āķīgu" jautājumu, lai varam par tevi pasmieties 😂

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Precīzi aprakstīji. Tieši tā arī ir. Vari tikai manu personību apspriest, bet par tēmu neesi spējīgs uzrakstīt NEKO.

core Reģ.: 03.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu paklausoties tevi, te visi apspriež tikai tavu personību, tik svarīgs tu mums te esi 😂 tev kaut kādi mazvērtības kompleksi?

Par tēmu es jau uzrakstīju, ka tu ar savu āķīgo jautājumu aplauzies.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu nez, kas tas "uzrakstīju, ka tu ar savu āķīgo jautājumu aplauzies", nespējot pateikt kā tieši, ja ne personības apspriešana. Vienkārši tups apgalvojums "TU aplauzies", jo tā savā prātā esi iedomājies un pat nepieļauj, ka pats esi tas, kas ir aplauzies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

"...bet no citiem prasa atbildēt uz visām savām stulbībām, un tad mēģina atrast kur var piepisties..."

Un tāpēc 3 reizes varat minēt, kāpēc es izvēlējos uz to tā klauna provokāciju neatbildēt vispār...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tāpēc, ka saprati, ka provokācija, un nobijies.

Tāpēc, ka patīk aroganti ņirgāties par "plakanzemjiem" u.c. "savādākajiem" un negribas viņus saprast.

Tāpēc, ka vienkārši nepaspēji, bet tagad gan nenoturējies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Un tu, kā parasti, nespēji noturēties nemelojot. šajā īsajā postā izteici 3 melus. Bet tas, ka tu patoloģiski melo, jau sen te nevienam nav pārsteigums.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pilnīgs daunis. Tu aicināji minēt 3x un tie ir trīs minējumi. Meli var būt tikai apgalvojumi, nevis minējumi. Tev tak pat provokāciju, nevajag, lai tupi izgāztos.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vispār jau neaicināju - tas bija retoriski, tikai tādam apsēstam kašķa meklētājam kā tev liekas, ka uz to tika gaidīta kāda atbilde, īpaši jau tavējā. Bet, kad šajā pat topikā pirms laika izteicu minējumu jautājuma formā, tu gan man uzreiz melošanu šuvi klāt. Divkosis.

Un jā - ar "dauni" tikai kārtējo reizi apliecināji. cik zemu savā žultī esi nokritis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Ielikšu tev nesaprotamajā angļu valodā:

"Ticks need to be attached for more than 24 hours and begin filling with blood before they can transmit (spread) Lyme disease bacteria. "

Tas tā no dabaszinības pamatiem. Vēl no ķīmijas der zināt par VAV un to ietekmi ietekmi uz kukaiņu pasauli.

>No mediķiem izskaidrojuma, kādēļ tiks smagi saslima, nav.

Ā bet tev kā nemediķim-statistiķim jau diagnoze skaidra tas no vakcīnas.

Kas tad nu ir melīt? Nocitēsi, kur esmu tādu "diagnozi" izteicis, izņemot tavus slimā suņa murgus?

Un tev pašam nesaprotamajā angļu valodā es tev veselu čupiņu daudz un dāžādu mītu bez atsauces varu iekopēt / sacerēt. Piemēram, par to, ka zemē nokritis ēdiens ir uzskatāms par tīru un ēdami, ja to paceļ X sekunžu laikā. (X - jo dažādos "autoritatīvos" avotos tās sekundes atšķiras.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti