Kārtot: Augošā secībā
1 2
Bradypus 09.05.2024 22:04

Priecīga ziņa, īpaši tiem, bez elektrības vispār dzīvojašajiem, kur skaits diemžēl pieaug. Zini, kā var dabūt 100%? Atstājot vēl dažus miljardus bez elektrības

Bradypus 09.05.2024 17:07

Svecīti nevar nopūst jo maska izmaina gaisa plūsmas īpašības, nevis to aiztur. Kaut ko jau tās maskas arī aiztur, bet tas nav ne gaiss, ne vīruss, lai gan gaisu un vīrusu maskas ietekmē atšķirīgi. Un kaut ko, kas vajadzīgs vīrusam, bet ne svecītes nopūšanai, vēl pavisam savādākā veidā.

Konteksta jau nav. Jo esmu diezgan pārliecināts, ka tava spēja sprast beidzas ar svecīti un mana atbilde jau ir par sarežģītu.

Bradypus 09.05.2024 15:37

Ko nu atkal melo? Zantac vispār nav nekāda sakara ar potēšanos un tavai pārliecībai ir precīza 0 pamata.

Bradypus 09.05.2024 14:38

Vienīgie meli ir tavi - atkal kaut ko savā nodabā gvelz par svecītes nopūšanu. Un tik tupi, ka nav pat konteksts saprotams.

Bradypus 09.05.2024 9:42

Pis taisni, slepkavniek!

Bradypus 09.05.2024 9:25

Un ir teorija, ka maskas tieši palielināja iespējamību tikt uzreiz pie lielās devas, jo efektīvi spēja bloķēt tikai mazās, kas būtu devušas iespēju saslimt vieglākā formā un iegūt imunitāti bez smagas slimošanas un sekām.

Bradypus 09.05.2024 7:40

Maskas nekādi neiztraucēja C19 dabisko gaitu - gan agresīvo sākotnējo izplatīšanos, gan mutāciju kļūšanai par mazkaitīgu endēmisku vīrusu. Kāda bija tā vajadzība, izņemot politisku varaskāres eksperimentu?

Bradypus 08.05.2024 21:30

Nevajag ASV. Ir arī Latvijā viens diezgan pazīstams melns krāns, kas stumj vajadzīgo naratīvu: lv.wikipedia.org/wiki/D%C5%BEord%C5%BEs_St%C4%ABls

Kā var izlasīt Vikipēdijā, dzied korī "Gaudeamus", kura sastāvā ir satikts un draudzīgi uzņemts kā savējais dziesmu svētkos, dziedot un malkojot līdz rītausmai - nu kur nu vēl tālāk nediskriminēt... Bet nē - pilda programmu un publiski sūdzas par rasismu xtv.lv/rigatv24/video/jXx7KbD8NDK-dzordzs_stils_cilveki_doma_ka_vini_nav_rasisti_bet_vinu_uzvediba_un_vardi_tadi_ir

Bradypus 08.05.2024 17:49

Es to pašu varu ieteikt tev, izskatās, ka dzīvo BigPharma infoburbulī, kam akli tici. Ja BigPharma izlemj, ka vakcīna nav ienesīga, tad to aizvāc no tirgus. Un protams, ka argumentējot ar balaknēm un neefektivitāti... Ak jā, ar argumentiem, kas nekaitē ienesīgajām palikt tirgū.

Bradypus 08.05.2024 9:44

Redzi tagad tev ir izdevīgi "aizmirsies", ka es šo teicu jau "pirms kara" - un kārtīgam noderīgajam idiotam pienākas saukt apzinātu noziedzīgu rīcību par "masīvām kļūdām".

Jā - mira sākumā. Un tas jau bija skaidrs sākumā. Ka vīrusa evolūcija vienmēr virzās uz mazāk kaitīgu. Un tieši sākumā BigPharma zināja, ka mRNA vakcīnas tikai novāc simptomus, padarot vakcinētos par "tīfa mērijām" kā arī to, kā identificēt riska grupas, kam Delta ir bīstama. VIENĪGĀ pareizā stratēģija (jā - stratēģija, kas būtu bijusi nepieciešama, nevis politika, kas tika noziedzīgi pielietota) mRNA vakcīnu izmantošanai būtu tās tēmēts pielietojums riska grupām, vienlaikus ierobežojot tieši vakcinēto "tīfa mēriju" brīvu pārvietošanos, nevis otrādi. Un klasiskās vakcīnas pielietot brīvprātīgi vispārējās pūļa imunitātes nostiprināšanai, jo pretēji mRNA, tās uzlaboja noturību arī pret mutācijām - atšķirība, ko BigPharma noziedznieki noklusē.

Bradypus 08.05.2024 8:13

Pārāka izrādījās gan. Noziedzīgi pārāka. Tikai BigPharma dēļ tādiem kā tu var turpināt savus noziegumus.

Kam tieši ir jānotiek galvā, lai vakcīna, kas masveidā radīja "tīfa mērijas" palīdzot nogalināt neaizsargātos un pārlieku befektivās "specifikācijas" dēļ nespēja aizsargāt pret mutācijām, ir saucama par pārāku?

Bradypus 07.05.2024 17:52

Protams, ka ir atzīti projekti, kas katrā valstī būtu veicami kā lokāli piemēroti. Vienotība ar Kariņu priekšgalā un tai pakļautajiem drošības dienestiem rūpīgi pieskata, lai tie būtu pēc iespējas ienesīgāki pareizajām personām un netiktu konkurences apdraudēti. Un Zīle un Dombrovskis centīgi darbojas, lai šāda politika pēc iespējas tiktu ieviesta arī valstīs, kas nav tik pilnīgā savējo kontrolē.

Bradypus 06.05.2024 16:35

"Emigrēt drošībā" nenozīmē "sākt sarunas" lingvistiski. Emigrējot pie Putina sejas glābējiem un aukstā kara biznesmeņiem, tas nozīmē tieši to.

Bradypus 06.05.2024 12:11

"esam tādi paši muļļas kā ukraiņi"?!

Nē, notiekti daudz pamatīgāki. Un vari pārstāt beigt sapņot par sabiedrotajiem. "Sabiedrotie", tāpat, kā Ukrainas gadījumā uzreiz piedāvās prezidentam un valdībai emigrēt drošībā un sākt sarunas. Un nešaubies, ka Baidena ģimenes draugs Rinkēvičs, atšķirībā no Trampa ielikteņa Zelenska, šo viesošanās piedāvājumu ar prieku pieņems.

Bradypus 04.05.2024 23:13

Tik daudz reizes atkartot vārdu Tesla tik īsā tekstā izskatās pēc kārtīga "šajā raidījumā iekļauta produktu izvietošana"

Bradypus 04.05.2024 15:16

Tikai viens jautājums - kādēļ jareklamē Tesla, ja tā var braukt ar jebkuru auto?

Bradypus 03.05.2024 20:20

Tev tas ir jaunums? Dīvaini. Tavi menedžeri nepastāstija, kas deva instrukcijas BigPharma reklamēšanai?

Bradypus 03.05.2024 13:21

Kā jau parasti - vienkārši kaut kādi linki un "uzmini, ko es ar to gribēju pateikt".

Bradypus 30.04.2024 17:26

"musulmaņi godina Jēzu kā vienu no svarīgākajiem praviešiem"

Negribi aiziet to pastāstīt noslepkavotajiem kristiešiem?

en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians_by_the_Islamic_State

Bradypus 29.04.2024 21:34

Dumju memi katrs māk pārpublicēt. Bet ko vari komentēt par slaveno teicienu: "One small step for man, one giant leap for mankind." (Neil Armstrong)

Kā tad īsti ir, ko cilvēkcei tas lielais solis ir devis un kādēļ neko nedzirdam ne par pensiju pieaugumu, ko izkāpšana uz mēness ir devusi, ne pārpadzīvotības risināšanu, izsūtot kolonistus uz mēnesi. Vai tas, ka Gagarins un Armstrongs ir tikai militāristu spēlīšu šovmeņi aukstā kara militārā biznesa ietvaros par "mankinda" naudu, arī ir sazvērestības teorija un patiesībā sobrīd viņu sasniegumi tiek attīstiti visas cilvēces labā, vai tomēr nē?

Bradypus 26.04.2024 7:48

Lohs esi Tu. Bet viņi ir tipiski BigPharma funkcionāri, kas uzskata, ka tikai viņiem ir tiesības lemt par loha dzīvi.

Bradypus 25.04.2024 23:45

Pag, kas tieši viņi ir - plakanzemji vai mēness noliedzēji?

Bradypus 25.04.2024 19:46

Plakanzemieši ir margināla grupa, kas kopumā sabiedrībai problēmas nerada - dīvaiņi ir un būs vienmēr - ar tiem nākas argumentēt tad, kad skaidrs, ka saprātīgi argumenti beigušies. Lai gan, kā jau šeit pierādīju - lielākā daļa klāteošo patiesībā ir plakanzemji, kas telpā domāt nespēj - un tieši brīdī, kad es pārspīlēju telpiskās domāšanas nianses, sāka aktīvi pierādīt plakanzemi - precīzs miniatūrs modelis tam, ko BigPharma ir nodarījusi medicīnai. 

Pretestība vakcīnām no marginālas grupas diemžēl ir kļuvusi par būtisku sabiedrības daļu. 

Tieši tādēļ, lai iazstāvētu BigPharma vai gluži vienkārši savu trauslo iedomu pasauli, kurā ir bail no realitātes, nākas atkal par mani izdomāt melus. Tieši tāpat, kā neviens netraucē tev līdzīgajiem mani "klasificēt" kā antivakseri, arī visu, kas neatbilst tavam pareizajam propagandas naratīvam, var vienmēr nosaukt par dezinformāciju un sazvērestības torijām.

Bradypus 25.04.2024 7:36

Lūk arī atbilde uz jautājumu "Vai dīzeļi izmirs?": interestingengineering.com/innovation/china-diesel-engine-thermal-efficiency

Vienīgais, kas izmirs, būs Eiropas autubūve, ja turpinās uzsākto politzaļo kursu. Vai arī, iespējams, jau ir par vēlu un Ķīna jau ir tehnoloģiski priekšā daudzās jomās, kuras Eiropa ir "norakstījusi" un neattīsta. Un daudzi noderīgie idioti joprojām domā, ka Ķīna māk tikai zagt tehnoloģijas. Kamēr realitātē drīz tās būs jāpērk vai jāzog no Ķīnas.

Bradypus 24.04.2024 10:50

Kadēl tikai pagāniem? Jebkura reliģija visus pārējos uzskata par neticīgajiem. Kārtīgam islāma fundamentālistam nav lielas atšķirības starp Jēzu un Sātanu. 

Tas tu esi pieradis pie mūsu "maigās" un multikulturālās izpratnes par reliģisko piederību.

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti