E-REX vientaktu iekšdedzes dzinējs "mainīs pasauli" (+ VIDEO) 33

 
iAuto | 18.marts 2023 14:55

Video parāda, kā konstruēts INN Engine izgudrotais E-REX vientaktu iekšdedzes dzinējs, kādēļ tiek uzskatīts, ka tas "mainīs pasauli", cik tas maksā un kur to ražo.

 

 
33 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Damn 18.marts 2023 16:10
8 1 Atbildēt

Video publicēts pirms diviem gadiem. Vai ir kāda jaunāka informācija par dzinēja attīstību?

vietējais 18.marts 2023 16:24
8 7 Atbildēt

Šeit tas ir jaunums! Tik kādēļ vajadzēja to krievu versiju publicēt? Tagad aktuāli ir tadžiku valodā, man te blakus brigāde strādā. Nesaprot ne latviešu, ne krievu, ne angļu.

CarBus 19.marts 2023 10:36
8 1 Atbildēt

Tik saudz sensāciju dzirdēts par super jau jauniem super jaudīgiem un efektīviem szinējiem ir dzirdēts, bet nekas no tiem netiek ražots.

Pirmkārt, jo tos ir izstrādājuši uzņēmumi, kas nepieder autoražotājiem un attiecīgi nekad nedabū piķi sērijveida ražošanai.

Otrkārt, autoražotāji attīsta savus dzinējus, jo viņiem ir dzinēji, kuriem viņi tik pieliek kaut kādu citu turbinu vai iešprici un vairāk neko nevajag pārstrādāt, konvērejs var tur pināt štancēt to pašu ko štancē jau gadu desmitiem.

Šeit 2 piemēri par dzinējiem kas ir super duper, bet kā neražo tā neražo

Liquid pistons

aquarius engine

Autoražotāji šos izgudrojumus neperk.

Vienīgais ko viņi pērk ir elektrodzineji un baterijas, bet tapec viņi ļoti pretojas ieksdedzes dzineja aizliegumam, jo ar to elekteibu nav nekadas peļņas, no razrabotkām, viss piķis aiziet citiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kad domas citur - neliela gājējas un automašīnas sadursme (+ VIDEO) 10

Video autors raksta, ka gājēji reizēm pārāk uzticas autovadītājiem un pieņem, ka tie visi domās vienādi. Tā nebūt nav, jo arī šajā situācijā viens autovadītājs meiteni palaiž, bet otrs pat nedomā to darīt. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām košo Peugeot 208 Hybrid (+VIDEO)

Peugeot 208 ir viens no aizraujošākajiem mazās klases automobiļiem, ko tagad var nopirkt arī kā hibrīdu. Mazais dzeltenais auto dižosies ar satriecošu dizainu un taupīgu apetīti pret degvielu. Lasīt vairāk

 

Jaunpienācēji auto tirgū: vai tiem var uzticēties?

Tikai divos vai trīs gados Eiropas auto tirgū parādījušies daudzi iepriekš nedzirdēti ražotāji no Āzijas. Šīs kompānijas galvenokārt koncentrējas uz elektrisko piedāvājumu. Aziāti prot pārsteigt ar iespaidīgiem tehniskajiem parametriem, tehnoloģijām un to visu piedāvā par salīdzinoši zemu cenu. Bet kā ir ar kvalitāti un uzticamību? Lasīt vairāk

 

Prezentēts jaunais Rolls-Royce Cullinan (+ FOTO) 3

Britu luksuss automobiļu ražotājs Rolls-Royce modernizējis krosoveru Cullinan. Automašīnai pamainīti eksterjera un interjera elementi, V12 motors paliek. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti