Ar jaudīgāko dīzeli - prezentēts modernizētais Land Rover Defender (+ FOTO) 4

 

Foto: Land Rover

iAuto | 9.maijs 2024 11:28

Land Rover Defender tas ir pirmais uzlabojums četru gadu laikā.

Jaunākais Land Rover Defender ir apritē kopš 2020.gada, tādēļ modernizācija nāk tieši laikā. Tiesa, no ārpuses tas tikpat kā nav mainījies, toties salons kļuvis ērtāks un ceļošana komfortablāka un lētāka, tostarp arī pateicoties jaunajam D350 dīzeļdzinējam.

Šis motors attīsta 345 Zs un 700 Nm – par 49 Zs un 50 Nm vairāk nekā iepriekšējais D300 un kļūst par jaudīgāko dīzeļdzinēju tā vēsturē. Citi motoru varianti, tostarp jaudīgais V8, izmaiņām netika pakļauti.

Jaunākais Defender vairākās versijās tagad pieejams ar Signature Interior Pack, komplektu, kas apvieno tādas ekstras kā 14 pozīcijās elektriski regulējami priekšējie sēdekļi ar apsildes, ventilācijas un atmiņas funkcijām un galvas atbalstiem, kam sānu malas. Tam jāpieskaita taustei tīkamāki apdares materiāli un kabatas sīklietu glabāšanai. Pagarinātajam Defender 130 pieejama Captain's Chairs pakete ar atsevišķiem krēsliem otrajā rindā, plāniem roku balstiem un diezgan lielu attālumu starp tiem, atvieglojot pasažieriem nokļūšanu trešajā rindā. Apvidniekam pieejama arī pneimatiskā piekare un citas paketes, kas paredzētas aukstam klimatam vai uzlabo funkcionalitāti, pievienojot leduskapi, augstvērtīgu audio iekārtu vai viegli aizveramas piektās durvis.

Vēl viens jaunums ir īpašā versija 110 Sedona Edition. Tā nosaukta Arizonas štata pilsētas Sedonas vārdā, izceļas ar tumši sarkanbrūnu Sedona Red virsbūves krāsu, papildu bagāžniekiem un 22 collu Gloss Black diskiem. Uz motora pārsega ir uzlīme, kas attēlo Sedonas topogrāfiju. Šis Defender variants būs pārdošanā tikai vienu gadu.

Tāpat kā līdz šim, Defender ir pieejams 90, 110 un 130 versijās, kurās ir vietas līdz astoņiem pasažieriem.

 

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Wow 9.maijs 2024 15:40
9 2 Atbildēt

Dīzelis atgriežas! Bet tikmēr visi tautas auto ražotāji pārgājuši uz neekonomiskiem un nejaudigiem benzīna un LPG dzinējiem.  

Dizelis atkal kļūst ekskluzivitātes pazīme 

Onsis 10.maijs 2024 8:02
3 3 Atbildēt

Vismaz motoru ielikuši!

Viktors 9.maijs 2024 13:38
2 1 Atbildēt

Dizains kā jau LRD, glīts, brīvmaākslinieki tuvumā nav pielaisti, jau muļķībām visu sacūko.

Salonā varēja ekrānu augstāk un ventilācijas atveres zem tā, kā citi ražotāji to iekārto. Augstāk ekrāns nodrošina drošību, mazāk novēršot skatienu no ceļa. Labi, ka klimatkontroles pogas klasiskās un ļoti ergonomiski izvietotas. Tik tas ātrumu pārslēgs milzīgs, lielam auto dizainā, protams, piestāv, kaut mode jau ir minimālu ierīkot.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ķīnas Leapmotor Eiropas tirgū jau šoruden

2024. gada septembrī Leapmotor uzsāks modeļu T03 un C10 pārdošanu Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Kāpēc brauciens ar jauno elektrovilcienu daudziem izrādījies sāpīgs vai pat neiespējams? (+ VIDEO) 11

Vilcieni ir, peronu nav - ziemā pieredzētās grūtības nav vienīgais ar ko nākas saskarties tiem pasažieriem, kas vēlas izmantot jaunos vilcienus. Lasīt vairāk

 

Militāro mācību laikā vakar ceļu satiksmes negadījumā miris karavīrs 3

16. maijā, militāro mācību laikā ceļu satiksmes negadījumā, gūstot traumas, kas nav savietojamas ar dzīvību, miris Nacionālo bruņoto spēku karavīrs. Uz notikuma vietu nekavējoties izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Valsts policija un Militārā policija. Pēc Nacionālo bruņoto spēku komandiera pavēles konkrēto militāro mācību norise pārtraukta. Lasīt vairāk

 

Arī elektrību. Rīgā atklāta pirmā Neste elektroauto uzlādes stacija (+VIDEO) 3

Latvijā vadošais degvielas tirgotājs Neste paplašina piedāvājumu un atklāj pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas degvielas uzpildes stacijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti