Chau!
Biedri, ir jaanoregulee shodien un tagad vaarsti, bet nav zinaami spraugu izmeeri(it kaa iepluudes/izpluudes atshkiroties).
Ja kaadam ir pie rokas manuaalis, ieskatieties un ielieciet ciparus sheit LUUDZU!
Paldies!
Chau!
Biedri, ir jaanoregulee shodien un tagad vaarsti, bet nav zinaami spraugu izmeeri(it kaa iepluudes/izpluudes atshkiroties).
Ja kaadam ir pie rokas manuaalis, ieskatieties un ielieciet ciparus sheit LUUDZU!
Paldies!
c`mon mostaas!
0.3 iepl.
0.3 izpl.
Aukstam
0.3 izpl.
Aukstam
kur tik lielas??? nja zigucim ir 0,15...i tad likaas ka par skalju sadales meheenisms
tagad ir skaidrs kaapeec daudzu BMW motorinji tarkskj kaa diizelji ![]()
Tas jau arī ir dīzelim ![]()
to jau es sapratu.
ir zinaami divi toringi - tiesa 316 un 318....ar taadu tarksjki motora es vinju nepirktu,bet zinaataaji zin teikt ka tam taa buut
protams reguleejamas vaarstu atstarpes saliidzinosji labaakas par kompensatoriem ja esi augstu apgriezienu cieniitaajss...nu bet tas tarkjskis....
0.3 izpl.
Aukstam
Paldies! Taa arii izdariijaam. Tarkshkjis pazuda. Iet labaak.
Kaads originaalais akumulators naak BMW 324td, es domaaju parametru zinjaa?
laikam 88a/h
Izliek trīsstūri un ķer uz ātrumu: Rīgā policisti noliek netrafarēto auto zem tilta, lai pieķertu ātrumpārkāpējus (+ FOTO)
21
Nepilni 15 000 EUR: Dacia paplašina elektrificēto modeļu klāstu un laiž klajā Sandero un Sandero Stepway full hybrid
3
Rīgas svētku laikā slēgs satiksmi 11. novembra krastmalā un Vecrīgā; veidojas sastrēgumi (+ FOTO)
10
“Red Bull Showrun Village” aicina iepazīt gaidāmā šova tehniku, sacensties F-1 pitstopa izaicinājumā un citās aktivitātēs visai ģimenei
Nepilni 15 000 EUR: Dacia paplašina elektrificēto modeļu klāstu un laiž klajā Sandero un Sandero Stepway full hybrid
3