Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

GSI 2.0i

Sandis_UR Reģ.: 26.01.2003

Vakar tika iegadaats Gasiks ar 2.0 8v motoriiti. Gribetu iegut nelielu informaciju par sito autinju.

1) Vai GSI motoram der daljas no parastas 2.0i Omegas motora vai vectras?

2) Vai truukstot siksnai lokaas vaarsti un cik maksa siknas mainja (darbs)

3) kur ir labs Opel detalju srots? Ir vajdzigas dazas plastmasas daljas no salona (benkja leknkja regulatora rucka, drosinataju kastes vacinjs, aizmugurejais plaukts).

4) vai spidometra apgaismojuma spilgtumu var regulet (digitalais spido)

5) Kur var dabut Adobes formataa "iisu pamaciibu remontaa" un "users manual"?

Kaa arii vispar ko vajdzetu regulari uzmaniit un citus veertiigus padomus (iznjemot iegadaties jaunu getz)

1 2 3
rgcwtxkmt9729w9 Reģ.: 24.11.2004
0 0 Atbildēt

Un vispār - use google!

Te jau nu nav tā vieta, kur visu klāt pievedīs. (Lai gan man ir pdf veidā visādi Opel manuali - par Manta/Ascona/RekordE/Senator/Omega/KadetD/KadetE/Astra/Calibra/Vestra + vēl kaut kāds oriģinālais Haynes KadetE manual. Bet viņi sver ap 70 MB.

Viens Opel šrots ir te: www.opelat.lv/...

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

topika autors ir biski sagaajis svietaa.

Ta vinsh meklee sieru, ta nopeerk vispaar kaut kaadu uuberluuzni

Shodien braucot uz maajaam , redzeeju , ka Tvaika ielas kliinikaa iegriezas aatrie ar mirgalkaam...ka tik tas nebuusi Tu tur ievests...

Ivas_Tudazhe Reģ.: 08.05.2006
0 0 Atbildēt

2 Sandis UR:

Man garazhaa ruusee shitaads briinums. Neesmu apskatiijis vinju jau kaadu gadu.

Daudz par vinju nezinu, bet vari rakstiit uz BadAss@inbox.lv

Manupraat Latvijaa shiem jau pamazaam saakas probleemas ar detaljaam shrotos.

Vaacijaa gan veel chupaam braukaa shitaadi briinumi, jo tur veel neskaitaas kauns ar taadu paarvietoties.

Mansell Reģ.: 23.09.2003
0 0 Atbildēt

Un pareizi izdariija, ka nopirka GSi nevis sieru, suudiigaax auto par sieru vispaar veel nav uzrazjots!

GSI ir par ljoti sakariiga izveele mazam auto liidz 500$, tas C20NE ir pietiekoshi jaudiigs prieksh taas vieglaas bundzas, griezes moments labs, apkopes arii nekaadas, maini/dalej tik ellju.

Nekaadi vaarsti arii tur nenolociisies, bija man sen, sen omega ar c20Ne, paarpliisas zobene, uzlika citu un brauc taalaak!

Spilgtumu digitaalajaa spiddometraa parasti regulee ar pociiti uz panelja, kreisajaa pusee zem spidometra, bet vispaar jau tas apgaismojums der tikai ziemaa, kad tumsh, vasaraa pilniigs pi*dec, neko tur neredz! Lampinjas arii tur unikaalas, var meegjinaat njemt kaut kaadas bish niknaakas, bet tad ar lodaamuru un alvu jaapiestraadaa.

0 0 Atbildēt

Mansell rakstīja: Un pareizi izdariija, ka nopirka GSi nevis sieru, suudiigaax auto par sieru vispaar veel nav uzrazjots!

GSI ir par ljoti sakariiga izveele mazam auto liidz 500$, tas C20NE ir pietiekoshi jaudiigs prieksh taas vieglaas bundzas, griezes moments labs, apkopes arii nekaadas, maini/dalej tik ellju.

Nekaadi vaarsti arii tur nenolociisies, bija man sen, sen omega ar c20Ne, paarpliisas zobene, uzlika citu un brauc taalaak!

Spilgtumu digitaalajaa spiddometraa parasti regulee ar pociiti uz panelja, kreisajaa pusee zem spidometra, bet vispaar jau tas apgaismojums der tikai ziemaa, kad tumsh, vasaraa pilniigs pi*dec, neko tur neredz! Lampinjas arii tur unikaalas, var meegjinaat njemt kaut kaadas bish niknaakas, bet tad ar lodaamuru un alvu jaapiestraadaa.

Sakidrs, pociitis man nestradaa. Peec kaa var atskjirt 129zs motoru no 115zs? Ierprieksejais saimnieks aju saka, ka tas ir 129zs spridzeklis, un vele ka ar karbaam? Pasreizeja liekas nedaudz par iisu, kur var dabuut garaku kaarbu un kaada tipa kaarbas vinjiem ira? Pasreizejai karbai pie 110 ir 300 apgr/min lidz ar to braucot vel aatrak motors vislaik diezgan jaagriezh.

skutais Reģ.: 09.05.2001
0 0 Atbildēt

HELP! Vai var njemt: 2. 0, 16V, 150 Zs, 210 Nm, 1995gada. ????? Vienkaarshi vai motoram nav baigie nikji stikji?!?!?!?!?

ss.ss.lv/...

p.s. saprotu ka opelis ir opelis, bet tomeer... Luudzu izteikties kam ir pieredze ar taadu liidziigu auto!

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

skutais rakstīja: HELP! Vai var njemt: 2. 0, 16V, 150 Zs, 210 Nm, 1995gada. ????? Vienkaarshi vai motoram nav baigie nikji stikji?!?!?!?!?

ss.ss.lv/...

p.s. saprotu ka opelis ir opelis, bet tomeer... Luudzu izteikties kam ir pieredze ar taadu liidziigu auto!

shito var njemt, shitas ir labais un galvenais ka nav ecotecs. bet nu cena ta nav no tam krutakajam un aprikojums ari suks vairak vai mazak...

0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Man čoms šitādam sezonā trīs motorus nomainīja.

C20Xe ir viens no visu laiku labaakajiem un izturiigaakajiem motoriem! Uz shii motora baazes veeel joprojaam tiek meistaroti atmosfeeriskie sporta motori liidz 240Zs un 250Nm.

www.sbdev.co.uk/...

www.v-tuning.com/...

ar ekotekiem ir gruutaak, motori nav tik izturiigi un arii ar daljaam ir pashvaki.

EdMonton Reģ.: 05.01.2004
0 0 Atbildēt

skutais rakstīja: HELP! Vai var njemt: 2. 0, 16V, 150 Zs, 210 Nm, 1995gada. ????? Vienkaarshi vai motoram nav baigie nikji stikji?!?!?!?!?

ss.ss.lv/...

Ņemt var, tikai ne pa tādu cenu! Max 1700-1800e

0 0 Atbildēt

EdMonton rakstīja:

Ņemt var, tikai ne pa tādu cenu! Max 1700-1800e

Muļķības, GSI 16V zem 2kE būs ļoti grūti atrast, parastie 8V - cita lieta, bet tas jau tāds pseido-GSI vien ir.

Tusis Reģ.: 23.10.2002
0 0 Atbildēt

ar ekotekiem ir gruutaak, motori nav tik izturiigi un arii ar daljaam ir pashvaki.

Varētu nedaudz sīkāk? Es 3 gadus braucu ar Opel Astra 1994.g. 1,8 16v 125 hp Ecotec, un neredzu iemeslu uztraukumiem. Ar kurām daļām tad ir pašvaki? Šo 3 gadu laikā ieguldījumi auto remontā ir apm 400 Ls.

0 0 Atbildēt

Tusis rakstīja:

Varētu nedaudz sīkāk? Es 3 gadus braucu ar Opel Astra 1994.g. 1,8 16v 125 hp Ecotec, un neredzu iemeslu uztraukumiem. Ar kurām daļām tad ir pašvaki? Šo 3 gadu laikā ieguldījumi auto remontā ir apm 400 Ls.

Viss mans teksts ir jaauztver saistiibaa ar autosportu/tuningu, protams ielas braukshana ir pavisam cita runa. Autosportaa ekotekus praktiski nelieto!

0 0 Atbildēt

man tads jautajums par GSi akdettu, vinajm vidu ir tas diagnostikas lampinjas, bet tas enkad nedeg, lai gan saportu, ka pie aizdedzes ieslegsanas visam buutu jaiedegas un janodziest. it ka vadi pienakosie ir ok, kaada varetu but problema?

Tusis Reģ.: 23.10.2002
0 0 Atbildēt

Mansell rakstīja:

Tusis rakstīja:

Viss mans teksts ir jaauztver saistiibaa ar autosportu/tuningu, protams ielas braukshana ir pavisam cita runa. Autosportaa ekotekus praktiski nelieto!

Es jau to tā arī uztveru. Man interesē Tavs viedoklis konkrēti par jautājumu: 1, kādā ziņā motori nav tik izturīgi (kas konkrēti); 2. Ar kurām daļām ir pašvaki?

Lietā tā, ka mana mašīna netiek izmantota tikai ielas braukšanai. Tā tiek ekspluatēta diezgan skarbos apstākļos, t.sk. ir braukusi gan kā "zaļā" mašīna rallijā, gan kā "0", gan regulāri "Brīvkalnos".

Gribētos vienk. zināt no spečukiem, ar ko man jārēķinās nākotnē un ar ko atšķiras 16v Ecotec no vienk. 16v.

0 0 Atbildēt

Tusis rakstīja:

Mansell rakstīja:

Tusis rakstīja:

Es jau to tā arī uztveru. Man interesē Tavs viedoklis konkrēti par jautājumu: 1, kādā ziņā motori nav tik izturīgi (kas konkrēti); 2. Ar kurām daļām ir pašvaki?

Lietā tā, ka mana mašīna netiek izmantota tikai ielas braukšanai. Tā tiek ekspluatēta diezgan skarbos apstākļos, t.sk. ir braukusi gan kā "zaļā" mašīna rallijā, gan kā "0", gan regulāri "Brīvkalnos".

Gribētos vienk. zināt no spečukiem, ar ko man jārēķinās nākotnē un ar ko atšķiras 16v Ecotec no vienk. 16v.

ar recirkulacijas varsta klatbutni. ar nodilushiem eljas gredzeniem un palielu eljas paterinju. diemzhel pirmajiem ekotekiem ta ir problema.

0 0 Atbildēt

kaads zina cik maksaa granaatas shaadam auto? (94, 2.0, 16V)

0 0 Atbildēt

Skuutais, taadaam lietaam sen trotilu izmanto . . .

0 0 Atbildēt

ha ha ha

0 0 Atbildēt

ko lai stulbu pajautaa?

Bet driiz buus daudz jautaajumu pa tik cik pirkshu Astru 2.0i 16v.

dtm Reģ.: 07.07.2003
0 0 Atbildēt

Baigā šaize. Vajadzīgs gaisa masas mērītājs. Jauns nemērā dārgs. Hansaauto piedāvā pa kādiem Ls330, Gross diezgan līdzīgi. Autiņš astra gsi 2.0 8v, motora kods C20NE. Jautājums tāds vai šie mērītāji atšķiras no 2.0 16v motora mērītājiem un vai der teiksim no vectras un calibras ar tādu pašu motora kodu kā manējam?

0 0 Atbildēt

dtm rakstīja: Baigā šaize. Vajadzīgs gaisa masas mērītājs. Jauns nemērā dārgs. Hansaauto piedāvā pa kādiem Ls330, Gross diezgan līdzīgi. Autiņš astra gsi 2.0 8v, motora kods C20NE. Jautājums tāds vai šie mērītāji atšķiras no 2.0 16v motora mērītājiem un vai der teiksim no vectras un calibras ar tādu pašu motora kodu kā manējam?

Atshkjiras! vinjiem visiem athkjiras! ari 1.8 no 2.0 8V atshkjiras! meklee shrotos, varstigajam bus gruti atrast, bet parastajam shrotos noteikti vejadzetu buuut. Cena ne vairaak kaa 20ls...

dtm Reģ.: 07.07.2003
0 0 Atbildēt

Man Alt auto mācēja teikt, ka gsi astrām tie mērītāji esot atšķirīgi no parastajiem 2.0 8 vārstīgajiem.

0 0 Atbildēt

dtm rakstīja: Man Alt auto mācēja teikt, ka gsi astrām tie mērītāji esot atšķirīgi no parastajiem 2.0 8 vārstīgajiem.

Nemiz burkaa!!! tev pat tas gaisa meritajs no asconas der, pasit padusee un ej uz shrotu!

0 0 Atbildēt

Tadi motori ka tev naca gan astrai, gan vectrai-A, gan Omegai, gan asconai, un arii kadetam!!!! kaut pazvani pa reklama.lv un pajauta pec motora koda. ja atbilst brauc tik pakalj.

0 0 Atbildēt

Morgen!

Tiek meklēta kloķene no C20XE (2.0l 16V 150ZS) motora, derēs arī pac motors ar normālu kloķeni pa normālu cenu - 200-250Ls.

Zvanīt Uldim 29397995

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti