+2 aimugureejajaas durviis
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
+2 aimugureejajaas durviis
noup! 9-3 vecajam modelim nav aizmugureejaas durviis skaljurnju!!!
vainiigs - nezkaadeelj biju paarliecinaats ka runa iet par 9-5 par 9-3 neko nezinu
e jau taa sapratu, jo zinu ka teev a9-5 ir aizmugureejaa durviss skaljurnji
nav gan tev taisniiba manaa 9-5 nav skaljrunju, jo man nav 9-5!
ai kautkaads sviests ;asiit arii nemaaku :E
Tu lasiit es rakstiit
Tad sanāk, ka aizmugurē ir divi monstrozi skaļruņi-elipses? Neesmu skatījies zem režģa, bet no ārpuses izskatās, ka tur jābūt būtu vismaz diviem...
Bet vai 9-3 jau ir pastiprinātājs standartā? Tas ir, vai var likt iekšā lielākas jaudas skaļruņus bez papildus pastiprinātāja?
Varbuut kaads zin , kur dabuut auto magji SONY CDX-NC 9950 ?Apzvaniiju interneta veikalus , nav! Sony centraa neesmu bijis , jo taalu sanaak brauciens un tur gan jau baigo pikji prasiis.Jaunam cena grozaas ap 360 lashiem.
Nu atkariibaa kuraa no sisteemaa, jo nu tajaa vaajaakajaas tas pastuuzis nav. Un jauda laikam arii vinjam nu nekaada iipashaa nebija. No galvas pa taisno bijs kaadi 12w.
Aizmuguree tur bija laikam tomeer elipses savukaart vecajam 900 tur bija divi skaljrunji taadaa speciaalaa metaalaa plaaksnee iemonteeti
vai 9-5 iebuuveetajam cd/radzinjam ir linearaa ieeja /izeja? gribas piesleegt mp3 atskanotaaju neizraujot araa originaalo. paldies par atbildeem
maps rakstīja: vai 9-5 iebuuveetajam cd/radzinjam ir linearaa ieeja /izeja? gribas piesleegt mp3 atskanotaaju neizraujot araa originaalo. paldies par atbildeem
Pirmajiem nav, nezinu kā ir ar tiem pēc "feislifta". Bija kaut kur links, par to kā var piekombinēt to MP3 klāt, vēļāk apskatīšos ja atradīšu ielikšu linku.
Caur \"FM Modulator\" Bet kvalitaate tik pat kakaina kaa raagzjinjam.
(Pie sava MP3 piejuudz raidiitaaju un raagjinjam uzkrukjii iiztos hercus un tavs MP3 ir piejuugts)
skirem rakstīja: Te būs pāris linki, varbūt noder
photo.platonoff.com/...
www.mitt-eget.com/...
Paldies par infu, diezgan detalizeeti viss aprakstiits, un paraadiits
Sveiki!
Kāds nevar pateikt skaļruņu izmērus iekš 9-3 OG?
Baigais slinkums pašam skrūvēt visu nost un skatīties... Turklāt manuālī par to nekas nav teikts (vai arī es vienkārši nesaprotu, kas tur rakstīts, jo tas man franču valodā)
Izskatās, ka aizmugurē varētu būt elipses 6x9, priekšējās durvīs apaļie 13 cm, bet priekšējā panelī apaļie 10 cm?
Sviests nav paredzējis kādu projektu par Sojuz magnetofona iebūvi sābā?
Mūzika iekš SAAB
Ir kāds kādreiz mainījis SAAB 9-5 tumbiņu priekšējā labajā durvī??? Cik tas ir sarežģīti??? Vai ir iespējams iegādāties kaut kur vienu oriģinālo SAAB dinamiķi( varbūt esošais ir labojams- čarkst pie basiem), vai tie tik tirgojas komplektā?????