?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tetisizbanotais rakstīja: ?
nepietirz topiku , mljin ![]()
Jau atrasts - otrdien būs pa nieka 80ls, ja kāds var piedāvāt lētāk, lūdzu.
Ideots rakstīja:
Chesterfiiilds rakstīja: Jau atrasts - otrdien būs pa nieka 80ls, ja kāds var piedāvāt lētāk, lūdzu.
ko tu te ironizē? Tā ir S klase...vecā, bet S Klase, tāpēc arī plastmasas kārbulis maksā kā S klasei
nekādas ironijas, 80ls ir ļoti lēti, es būtu samierinājies ar 150-200.
A kas notika ar esosho kasti? Es nesen mekleeju taadu, jo manam auto pirms manis bija uzlikt koniskais gaisa filtrs, bet diizeljiem tak taa nedara, ne?
Chesterfiiilds rakstīja: salūza.
pret Dekstera galvu waj??![]()
diemžēl nē, pret tramvaju reizē ar kapotu, farām, bamperi un vēl dažādiem sīkumiem![]()
Chesterfiiilds rakstīja: diemžēl nē, pret tramvaju reizē ar kapotu, farām, bamperi un vēl dažādiem sīkumiem
pilniigs beztolks gruustiities ar tramwayu , nekuja labaaka nevareeji izpildiit ![]()
kā mans vectēvs teica - 'h u j ņ a, būs ko vecumdienās atcerēties'![]()
Marchiks_ rakstīja: Ja galvā skaidas, tad var arī vilcienu grūstīt...
skat. iepriekš. postu.![]()
Par 77 procentiem mazāk – spējš kritums elektromobiļu reģistrācijām Norvēģijā; tam ir skaidrojums
30
KP piemērojusi 24 200 eiro sodu "Burde B.V." par pārmērīgi augstu cenu noteikšanu CSDD par fotoradaru programmatūras licencēm
10
MB S350 W140
Uz augstākminēto ķerru vajag gaisa filtra korpusu/kārbu, nu h.u.js viņu zin kā viņu pareizi sauc. Varbūt kādam vāļājas vai zin kur var dabūt. Cena saprāta robežās neinteresē.