pamegini atvienot no stravas man kaut kas lidzigs reiz bij
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
pamegini atvienot no stravas man kaut kas lidzigs reiz bij
batka rakstīja: pamegini atvienot no stravas man kaut kas lidzigs reiz bij
Cik ilgi jatur?
apmeram 30 ekundes,savadak programa nodzeša,vajadzeja restartet,tur vajadzeja but resit pogai,viņa gan ir tada maza serkociņu iebažot var nospiest
tetis rakstīja: apmeram 30 ekundes,savadak programa nodzeša,vajadzeja restartet,tur vajadzeja but resit pogai,viņa gan ir tada maza serkociņu iebažot var nospiest
Nav man tada podziņa!
visiem ir a tev nav,paskaties uzmanigi
noņem panelīti
atver acis
uzliec brilles
un meklē, Reksi, meklē !!!!
Kredoxiite rakstīja: noņem panelīti
atver acis
uzliec brilles
aaaaaaaaaaaa zem paneliti,paskatīšos!
un vēl...
nākamajai reizei....
neaizmirsti uzraxtīt arī ražotāju...
jo cdr500 modelis var būt gan kenwood, gan philips, gan vēl sazin kas
2001 rakstīja:
Kredoxiite rakstīja: noņem panelīti
atver acis
uzliec brilles
aaaaaaaaaaaa zem paneliti,paskatīšos!
auns un ar špičku baksti
tiko pazavēros pasāta philips kasetniekam pat ir 'reset' zem paneļa..., un golpa sony ar ir...
Kredoxiite rakstīja: tiko pazavēros pasāta philips kasetniekam pat ir 'reset' zem paneļa..., un golpa sony ar ir...
Bļļin vissi tik gudri.Sorry nav izmeklējos.
2001 rakstīja:
Kredoxiite rakstīja: tiko pazavēros pasāta philips kasetniekam pat ir 'reset' zem paneļa..., un golpa sony ar ir...
tagad moš vēl palasi iepriekšējos postus un pamēģini noskaidrot vai tas maģis ir "kansai" vai "futachy"
Kredoxiite rakstīja: un vēl...
nākamajai reizei....
neaizmirsti uzraxtīt arī ražotāju...
jo cdr500 modelis var būt gan kenwood, gan philips, gan vēl sazin kas
"DELCO CDR 500"
vas is das kautkas dzirdets
2001 rakstīja: Sveicināti!Man ir problas ar maģi,uzmet ERROR un disku izmet ara.Viss laiku gāja normāli un tad sakas,kad nomainja disku un vairs neņem preti nevienu. Varbūt ir bijis kas līdzīks kādam.
Sataisiju savu maģi,ustverejs bija kirdik,34Ls un viss notiek pa īstam vot ta.B-)
oibi rakstīja:
2001 rakstīja:
2001 rakstīja: Sveicināti!Man ir problas ar maģi,uzmet ERROR un disku izmet ara.Viss laiku gāja normāli un tad sakas,kad nomainja disku un vairs neņem preti nevienu. Varbūt ir bijis kas līdzīks kādam.
Sataisiju savu maģi,ustverejs bija kirdik,34Ls un viss notiek pa īstam vot ta.B-)
būtu pielic vēl 20 un paņēmis vietā jaunu ar skanīgāku vārdu nekā delco
Man nevajag skanigu vardu man vajag orģinalo maģi. Tu vispar zini kas ir DELCO,ja ne tad apsties neta!
2001 rakstīja:
Vai tad tev vispār ir noņemams panelis???
smonG rakstīja:
tetis rakstīja: vas is das kautkas dzirdets
USA
nu skaidrs tagadiņ
azoram laba bilde,normals mikrofons
azors rakstīja:
2001 rakstīja:
Vai tad tev vispār ir noņemams panelis???
Ja.
cdr 500
Sveicināti!Man ir problas ar maģi,uzmet ERROR un disku izmet ara.Viss laiku gāja normāli un tad sakas,kad nomainja disku un vairs neņem preti nevienu. Varbūt ir bijis kas līdzīks kādam.