Īsti nesapratu kas tā par resti un kur paredzēts to likts...bet piezvani 67188602, firma Renoks. Šiem daudz viskautkas tur ir.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Īsti nesapratu kas tā par resti un kur paredzēts to likts...bet piezvani 67188602, firma Renoks. Šiem daudz viskautkas tur ir.
haubes reste,bez audi riņķiem
Renoksā ir taivānas prece. Ja interesē oriģinālā, tad labāk pa šrotiem pameklēt.
25 Ls
sīkāka info -- > andrisl@navigator.lv
man vajag priekshejo resti no imprezas. saakot no 97. gada uz augshu, slipo lampu variantam.
shearer rakstīja: man vajag priekshejo resti no imprezas. saakot no 97. gada uz augshu, slipo lampu variantam.
taaks , dokakjilsa
TDI rakstīja:
shearer rakstīja: man vajag priekshejo resti no imprezas. saakot no 97. gada uz augshu, slipo lampu variantam.
taaks , dokakjilsa
jaaa
shearer rakstīja:
TDI rakstīja:
taaks , dokakjilsa
jaaa
dojezģilsa
shearer rakstīja:
TDI rakstīja:
taaks , dokakjilsa
jaaa
ko izdupseeji ? blondiini?
TDI rakstīja:
shearer rakstīja:
TDI rakstīja:
taaks , dokakjilsa
jaaa
ko izdupseeji ? blondiini?
Maaciibnieku
Tiešām āzis vai vienkārši slinkums?
"Renoks" SIA
Maskavas 430, Rīga, LV-1063
7317868
Automašīnu rezerves daļas
Kaspersky rakstīja: Tiešām āzis vai vienkārši slinkums?
"Renoks" SIA
Maskavas 430, Rīga, LV-1063
7317868
Automašīnu rezerves daļas
joprojām meklēju resti A6.Tikai nestāstiet atkal par Renoksu.Tur nav tas kas man vajadzīgs
reste
Man vajag melno resti A6 ,95g.Kur var dabūt