auto ir mazda 323F 2002.g.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
auto ir mazda 323F 2002.g.
tās tak ir nenobraucamas,nav tak nekāds tur AUDI ...
bizenajs rakstīja: kaa tikt klaat Mazda xedos 6 salona filtram??? sviist logi ciet uz nebeedu
Ja nemaldos no salona var tikt klāt visai apkures - ventilācijas sistēmai.
Gaisu vispār uz logiem pūš vai tikai silda salonu? Man bija nobeidzies regulēšanas mehānismam viens režīms (elektriski regulējams) un uz logiem nemaz normāli nepūta.
recluse rakstīja:
bizenajs rakstīja: kaa tikt klaat Mazda xedos 6 salona filtram??? sviist logi ciet uz nebeedu
Ja nemaldos no salona var tikt klāt visai apkures - ventilācijas sistēmai.
Gaisu vispār uz logiem pūš vai tikai silda salonu? Man bija nobeidzies regulēšanas mehānismam viens režīms (elektriski regulējams) un uz logiem nemaz normāli nepūta.
puush.
juha![]()
lasies. jaasataisa beidzot tas xedos, staav savaadaak jau gandriiz gadu pie seetas...
tik daudz saprotu, ka jaaravee aaraa barda4oks un tur jaameklee, bet paskatoties nav iisti skaidrs, ko tur jaukt aaraa.
P.S. Pieņemu, ka tik triviāla lieta kā gaisa ņemšana no salona nenotiek, jo tad ar mēdz tie logi aizsvīst.
Jo, ja jau gaisu uz loga pūš, tad kādēļ tam būtu jāsvīst? Ja nu vienīgi tas pūstais gaiss nāk no salona.. : )
krievu forumos veel runa par iztvaikotaaja tiiriishanu, proti tam varot aizseereeties drenaazha un tad tas nabags peld kondensaataa. bet tam es klaat netiku. taakaa pagaidaam laikam bez rezultaatiem
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21