mainu Preludi + 1000 eiro

crazycat Reģ.: 23.10.2002

Mainu 90. gada Honda preludi , 2.0, elektras, sporta stūre. Labā stāvoklī + 1000 eiro pret jaunāku a/m. izskatīšu visus variantus! 22018460

 
Kamazs Reģ.: 11.01.2004
0 0 Atbildēt

Awww...IIIb prelūde...sweet memories..

Mremo Reģ.: 13.09.2005
0 0 Atbildēt

Kamazs rakstīja: Awww...IIIb prelūde...sweet memories..

Man arī patika...

GangBoy Reģ.: 23.09.2003
0 0 Atbildēt

Mašīnai jau nav ne vainas, bet tomēr - man ir 3 tādas bijušas, un jāatzīst, ka Latvijā visas ir nobrauktas - mūžīgā problēma ar dzinējiem, kas rij eļļu, galīgi švakas pret rūsu, sarežģīta un dārga mašīna apkalpošanā. Kad braucu ar pēdējo prelūdi saskāros arī ar nopietnu problēmu ar daļām - nav viņu vairāk šrotos, līdz ar to grūti kaut ko dabūt, un tie, kam tādas ir uz izjaukšanu lauž iekšā ciparu. Lai arī cik ļoti pašam patika, un fanoju par to auto zinot to, kā tagad būtu ar viņas uzturēšanu - šitādu vecu vairs negribētu, nav vērts guldīties tādā autiņā, ja nu vienīgi varbūt 5-to paaudzi. Mašīna tīri tā - lietotājam ar specifiskām vēlmēm, 18-20 gadu vecumā bija ok, bet tagad braukājot ar MB kupeju uz prelūdi skatos vairāk kā uz sieviešu auto - viegls no braukšanas viedokļa, tomēr galīgi nepraktisks.

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Kura gada tad tev tā MB kupeja? Vai tad šamai nav nekas ik pa laikam jāiegulda un ripinies cepuri kuldams?

Tīri interese. Pats sliecos uz MB QP pirkšanas pusi.

GangBoy Reģ.: 23.09.2003
0 0 Atbildēt

124W 88. gada. Nesen no Vācijas. Pagaidām grūti spriest kopumā par remontu izmaksām, pagaidām mainīta tikai eļļa un filtri, braucu otro mēnesi, jau esmu uztinis uz odometra +12000 km, ko ar pēdējo prelūdi salasīju pa 4 mēnešiem, līdz auto tika iznīcināts (ne manas vainas dēļ). Jāguldas, protams, ka ir - uz doto brīdi visādi sīkumi, kas tika piefiksēti pērkot: pāris amīši, stūres pirksti, un sajūgs tā kā iet uz beigām, bet mašīna ir daudz vienkāršāka uzbūvē (meistars vismaz kad pirku akceptēja, pret Hondu remontu viņam bija alerģija) un izturīgāka, nepūst no visām malām, normāli dzelži, dzinējs labs, ritošā kopumā ir ļoti pat ok, kā arī sākotnējā cenu aptauja liecina, daļas ir par apm. 30 % lētākas, kā prelūdei, un nav ar uguni jādzen rokā. Bet salīdzināt šo ar prelūdi ir diezgan pagrūti, pavisam savādākas no braukšanas un uzvedības uz ceļa viedokļa. Pavisam citu mērķauditoriju autiņi. Prelūde tomēr tāda - vairāk gāžamais auto, izsauc uz agresīvu braukšanu, it sevišķi ja vēl stresains iekāpj. Ar MB pavisam otrādi - nomierina, un pats galvenais - nav nekādu lēto plastmasu lielos vairumos, kas grab no visām malām.

edijz rakstīja: Kura gada tad tev tā MB kupeja? Vai tad šamai nav nekas ik pa laikam jāiegulda un ripinies cepuri kuldams?

Tīri interese. Pats sliecos uz MB QP pirkšanas pusi.

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

edijz rakstīja: Kura gada tad tev tā MB kupeja? Vai tad šamai nav nekas ik pa laikam jāiegulda un ripinies cepuri kuldams?

Tīri interese. Pats sliecos uz MB QP pirkšanas pusi.

Sorry,ka iejaucos sarunā

Man ir 90.gada w124 kupeja ar 3,0 24v motoru un 5 pakāpju automātu un visām, tajā gadā rūpnīcas standartā paredzētajām extrām. Ko lai saku- šis ir cita līmeņa auto. šeit ir jāskatās nevis uz motra stāvokli vai ejošās stāvokli...to visu var pa samērā lētām naudām saremontēt. Te ir jāskatās, lai visas, pilnīgi visas extras darbojas nevainojami. Jo viss ir jāpērk jauns un par dārgu naudu. Svarīgi,lai katra gumija,katrs hromiņš būtu savā vietā. Īsāk sakot- pievērs uzmanību sīkumiem. un ja kaut kas ir nolauzts, saskrāpēts vai nomainīts pret kaut ko neoriģinālu, aizmirsti par to kupi un skaties uz citu. Šie auto nemīl konstruktoru.

Ā, un cenas- ne zemāk par 4000-5000 eiro par jebkuru gadu!

'Īpaši pievērs uzmanību tiem meršiem, kuriem ir likts facelift. vairums gadījumu tās ir korejas detaļas, kuras tiešām var nopirkt šiem meršiem. Rūsē pa diviem gadiem! Jo oriģinālāka paskata mersi ņemsi, jo vairāk no viņa iegūsi. Ja ir jautājumi, tad raksti.

_marihuans_ Reģ.: 21.07.2006
0 0 Atbildēt

nissan almeru 97.gada negribi?

DimanC Reģ.: 22.05.2003
0 0 Atbildēt

crazycat rakstīja: Mainu 90. gada Honda preludi , 2.0, elektras, sporta stūre. Labā stāvoklī + 1000 eiro pret jaunāku a/m. izskatīšu visus variantus! 22018460

aizmirsti!!!

pārdod Preludi un pērc citu auto vietā.

neviens cilvēks tak nevēlēsies pāriet no jaunāka auto uz vecāku. pie tam uz tik specifisku kā Lude. vienīgais variants - pameklēt kādā autoplacī, taču tur par Tavu veco ludi iedos labi ja 400 EUR.

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

pa 410EUR ņemu uz sitiena! ( neesmu placis! )

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti