Slokas un Kalnciema ielas krustojums!!!!

Cullmann Reģ.: 11.12.2004

Shodien braucu no Zelta boulinga puses pa Slokas ielu un nogrizos pa kreisi uz Kalnciema ielu Jurmalas virziena. LAbakais, ka mani aptureja policists un pazinoja, ka es esmu parkapis CSN, jo tur ir uzstadita cela zime tikai taisni. Viss jau butu ok sodu sanemu, bet vakara tagad braucot kartigi papetiju krustojumu un labakais , ka ar nelielaam mokam , bet cela zimi atradu uz salinas kura ir kadus 5metrus pa labi no Slokas ielas krusta centra virzienaa Gribetu redzet to duraku kurs pienema lemumu ka nevar no turienes griezties pa labi un ari to duraku ar 5 klasu izglitibu, kurs to zimi tur uzstadija. (Labprat abiem nedaudz uzsautu pa seju varbut gudraki paliktu.

 
Rashns Reģ.: 12.06.2003
0 0 Atbildēt

Tur vienmēr ir drīkstēts griezt pa kreisi, neraudi un ej apstrīdi to sūda kvīti.Zīme atrodas uz saliņas un ir pareiza vietā, ja uzliks pirms krustojuma(pie luksafora), tad visi mauks pretējā joslā(kas nāk no kalnciema ielas)

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Cik es tur esmu griezies,neesmu redzējis aizliegumu braukt pa kreisi. Ja nu kaut kas tagad mainīts pēdējā laikā.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Nogriesties tur drikst.

Visticamak uzliktais sods nav par nogrieshanos ka tadu, bet par nogrieshanos ne no tas joslas. Topika autoram japublice mineeta parkapuma definetais punkts.

Petka Reģ.: 09.09.2001
0 0 Atbildēt

Tieši tā, nogriezties drīkst no tramvaja sliedēm. Uz saliņas jābūt zīmei taisni un pa kreisi. Pie luksofora jābūt pa labi un taisni.

iRAFAR Reģ.: 22.04.2007
0 0 Atbildēt

Pavisam nesen tur zīme nomainīta... Zīme atrodas pareizajā vietā, jo citur viņu nemaz nav kur pielikt... Neraks taču stabu ielas vidū...

Protams, ka policija atradusi jaunu veidu, kā nopelnīt aliņam...

Uz Jūrmalu tagad sanāk braukt no Akmens tilta pa Raņķa dambi un virsū uz Kalnciema ielas... Manuprāt anyway sakarīgāks variants nekā Slokas iela ar savām sliedēm un gar malām stāvošajām mašīnām...

Cullmann Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

Pa to es pat neraudu vienkarsi censos saprast, vai ir kaut kada norma, cik talu cela zimei jaatrodas no cela malas

Mani taa ari neparmacija , jo nakti vakar un aizvakar tik un taa nogrizos Gribetu zinat shis zimes pamatojumu, kapec ta zime tika tur izvietota , jo braucu pa to celu 5gadus un sastregumu vai arii avarijas pa kreisi nogrizoties tur daudz nav bijusas un kapec cela zimei nevar pielikt laika posmu vel klat, ka piemeram darbdienaas no 7.00 lidz 20.00 nevar griezties.

Reflektors Reģ.: 19.10.2002
0 0 Atbildēt

Cik atminos, tad pēdējā laikā tur abos virzienos (slokas-kalnciema) ir zīme "tikai taisni". Brīnos, ka CP tur stāv tik maz - zelta bedre takš. Personiski es pārbraucu pāri Kalnciema, apgriežos un tālāk kā vajag. Laika patēriņš - no 30sek. līdz 2min.

Cullmann - tu vēl kabatā šiem pigu rādi, sak vakarnakt tomēr pārkāpu un vēl tagad par jums pasmejos Ja jau tā zīme tik ļoti traucē.

sleepnis Reģ.: 02.05.2003
0 0 Atbildēt

... Personiski es pārbraucu pāri Kalnciema, apgriežos un tālāk kā vajag. Laika patēriņš - no 30sek. līdz 2min. ....

tur tagad vismaz no Imantas puses braucot tālāk aiz krustojuma ir zīme "tikai taisni", tā, ka ar 30sek netikt cauri.

Velomens Reģ.: 21.10.2007
0 0 Atbildēt

Piedodiet par offtopic, bet negribējās cept jaunu tēmu. www.skaties.lv/... Satiksmes sadaļā - Salu tilts Lāčplēša ielas beigās.

Teica,ka 70 tonnas smags un 70 metri garšs

Oscar Reģ.: 24.07.2002
0 0 Atbildēt

Velomens rakstīja: Piedodiet par offtopic, bet 70 tonnas smags un 70 metri garšs

Neslikts daikts

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

nu ko lai jums pasaka - uz zīmēm jaskatās! es arī tur gandrīz pa kreisi aizbraucu - pedeja mirklii pamaniju ka zimi nominijushi, iesaku uzmanīgi sekot zimeem, jo tajā pašā krustojumā tikai braucot nost no vanshu tikta bija ierobežojums griezties pa kreisi darba dienās no 8:00 - lidz 22:00 - tagad tas attiecas uz visām dienām. Bet to viegli piefikseet ja sāk sirot polichi tad kautkur blakus ir nomainita zīme - tas tur jau tā vairakus gadus konstanti.

niekalbis Reģ.: 04.11.2002
0 0 Atbildēt

Piedevaam, uz Slokas ielas abpus Kalnciema ielai viena kvartaala garumaa arii paraadiijusies ziime 'tikai taisni'. Tas taa, informaacijai tiem gudriniekiem, kas plaano mest rinjkjii, paarbraucot krustu.

Rashns Reģ.: 12.06.2003
0 0 Atbildēt

niekalbis rakstīja: Piedevaam, uz Slokas ielas abpus Kalnciema ielai viena kvartaala garumaa arii paraadiijusies ziime 'tikai taisni'. Tas taa, informaacijai tiem gudriniekiem, kas plaano mest rinjkjii, paarbraucot krustu.

tas jau labu laiku, tur jābrauc biki tālāk un tad jamet riņķi, tas aizņem pus minūti, neav nekas daudz, bet vispār stulbi ka tr neļauj zīme mest riņķī, kuram tad tas traucēja?

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Lai uzlabotu tramvaju kustību Rīgā, iecerēts vairākās vietās ierobežot privāto transportlīdzekļu kustību pa tramvaja sliedēm, kā arī aizliegt kreisos pagriezienus un automašīnu stāvēšanu ielu malās, šodien žurnālistus informēja pašvaldības SIA \'\'Rīgas satiksme\'\' pārvadājumu direktors Jānis Dziedātājs.

www.tvnet.lv/...

Lxx Reģ.: 06.03.2006
0 0 Atbildēt

Viņi ir nôjūgušies, kam tur traucēja tas kreisais vai apgriešanās pretējā virzienā... A mest riņķī var droši, jo ja viņi ķer uz neatļautu kreiso, tad stāv uz Kalnciema ielas un neredz kas notiek uz slokas un otrādāk (+ ja viņi ir ieciklējušies uz kāda konkrēta pārkāpuma fiksēšanu, tad ir kā rubeņi riesta laikā, vari 50m attālumā jebkuru bezpriģelu darīt bet viņiem tikai viena doma...) Sanāk ka skatīties vajag nevis uz zīmēm kas mainās bezjēgā un mērkaķa ātrumā, bet gan uz policijas mašīnu un policistu atrašanās vietu un ņemt to vērā savos manevros.

niekalbis Reģ.: 04.11.2002
0 0 Atbildēt

Pēdējos vakarus strīpaino nūjiņu tirgoņi tur ganās pat ap desmitiem vakarā; laikam atmaksājas. Vienmēr ir kāds mierā nolikts

Lxx rakstīja: Viņi ir nôjūgušies, kam tur traucēja tas kreisais vai apgriešanās pretējā virzienā... A mest riņķī var droši, jo ja viņi ķer uz neatļautu kreiso, tad stāv uz Kalnciema ielas un neredz kas notiek uz slokas un otrādāk (+ ja viņi ir ieciklējušies uz kāda konkrēta pārkāpuma fiksēšanu, tad ir kā rubeņi riesta laikā, vari 50m attālumā jebkuru bezpriģelu darīt bet viņiem tikai viena doma...) Sanāk ka skatīties vajag nevis uz zīmēm kas mainās bezjēgā un mērkaķa ātrumā, bet gan uz policijas mašīnu un policistu atrašanās vietu un ņemt to vērā savos manevros.

Lxx Reģ.: 06.03.2006
0 0 Atbildēt

niekalbis rakstīja: Pēdējos vakarus strīpaino nūjiņu tirgoņi tur ganās pat ap desmitiem vakarā; laikam atmaksājas. Vienmēr ir kāds mierā nolikts

Njā darbs man tur uz Kalnciema ielas kvartālā starp slokas un melnsila. Lai tiktu uz Imantu tagad reālākais, drošākais un lētākais ceļš ir brutāli pāri dubultai līnijai (kamēr visi spēki aizņemti slokas ielas un kalnciema krustā ) un uz Alises ielu prom...

HAZ Reģ.: 16.05.2006
0 0 Atbildēt

Man darbs ir uz slokas ielas, agrāk bieži izmantoju to pagriezienu, lai brauktu uz Jūrmalas pusi. Cik saprotu to zīmi uzlika no 1. novembra un divas dienas vēlāk es arī iekritu, jo pieraduma vadīts arī nogriezos, bet tur jau draudziņi priekša un jau vel kādus divus noturējuši. Griežoties vēl nomāju, ka atkal divi sabučojušies un tagad formē papīrus...

Protams, atzīstu, vainīgs pats, zīmes jāskatās (lai gan šajā situācijā jau to zīmi varēja pakārt virs joslas nevis nobāzt kaut kur uz saliņas, kas nemaz nesanāk brauktuves malā), bet pastāv taču iespēja cilvēkam sākumā izteikt brīdinājumu, pietam ņemot vērā, ka tā zīme stāv tikai pāris dienas. Vēl smieklīgi tas, ka policista kungs man skaidroja, ka viņi stāvot ar ieslēgtām bākugunīm un visus te brīdinot, bet mēs tāpat griežoties

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti