205/55 R16
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
var arī 215/65 R16 (jaudīgākām versijām)
Nortel rakstīja: 205/55 R16
Vai zini arī konkrētu izmēru diska skrūvju caurumiem, ja ziemai gribu pirkt 195/65/ R15 ?
Nekā personiska, bet es ieteiktu tomēr vispirms nopirkt to auto.
205/55 R16
ieteiktu tureties pie shii izmera , ja patiesam jaunajam auto bus uz r16 diski, jo lielaki arkas kersies.vismaz ta man ir nezinu kaa citiem.
Cullmann rakstīja: 205/55 R16
ieteiktu tureties pie shii izmera , ja patiesam jaunajam auto bus uz r16 diski, jo lielaki arkas kersies.vismaz ta man ir nezinu kaa citiem.
Es gribu ziemai pirkt mazākus diskus un augstāku 65 riepu. nevis uz tā paša R16 likt 65 riepu.
tipone rakstīja:
Vai zini arī konkrētu izmēru diska skrūvju caurumiem, ja ziemai gribu pirkt 195/65/ R15 ?
es tadu izm iegadajos, jo tadu paredz razotajs. Pakalaejiem riteniem ari dereja.
Prieksa nedereja, jo supporti bija par lielu.
Piegadatajs bija pretimnakoshs un ta ka bija man palidzejis izveleties nederigus diskus un riepas, samainija pret 16 izm un sedza pusi cenu starpibas
Ta ka noperc auto un tikai tad diskus ziemai.
tipone rakstīja:
Skrūves 5x108, ET nezinu-paskaties katalogā.
Dorisa rakstīja: Nekā personiska, bet es ieteiktu tomēr vispirms nopirkt to auto.
jā,starp citu
Manam S60 D5 ari neder R15 suporti pa lielu
Hmmm, man arī teica, ka nederēs, bet izrādās, ka dzelzinieki R15 der. Tagad braucu vasarā ar 205/55/R16 ziemā 205/65/R15.
Ziemā pie pilnīgi izgrieztas stūras riepa strīķējas gar brizgoviku, bet savādāk nekāda vaina.
Tas tā, informācijai...
S60 riepu izmērs uz 16collam
SVeiki Volvo īpašnieki. Šonedēļ kļūšu par laimīgo Volvo S60 īpasnieku un būs jāpērk ziemas riepas. Tamdēļ ir jautājums - kādu ziemas riepu platumu un augstumu Volvo iesaka 16 collu diskiem?