Jebkurā sakarīgā radiodarbnīcā tev palīdzēs.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Jebkurā sakarīgā radiodarbnīcā tev palīdzēs.
Ziepe tāda, ka pilsētā kur piedzimst vējš problēmas ar sakarīgu radio darbnīcu vai meistaru. Bet laikam vispār būs problēmas, jo daudzi atbild, ka tikai Siemens orģinālā lapā.
Radio no rūpnīcas? Tad aizbrauc pie opel dīlera, lai pasaka pin kodu, viņiem tāda iespēja ir, un tev kā auto īpašniekam ir tiesības to uzzināt.
vai tad opeļos no zavoda liek rādžiņus? Gan jau, ka tas ir aftermarkets un dīleris neko nespēs
Liek gan. Vectra B bija Delco CDR 500.
Laikam jau opeļos liek, par pārējiem gan nezinu. )
Gan jau arī pašiem radīsies kādreiz šādas problēmas. Rīt aizbraukšu pie dīlera, varbūt tas kaut ko pateiks. Cerēju ka caur forumiem kāds kaut ko pateiks, bet laikam nekā. (
Liepajaa kaa reiz nav problemas ar normaliem meistariem. Kaut vai Andris. Kadreiz bija Lauku ielas galaa, iespejams vel tagad ir.
Vairs tur sen nestrādā. Cik zinu ka viņam ir cits darbs un ar šādām lietām vairs negrib nodarboties.
ja ir rūpnīcas rādžiņš, par 15 latiem ādamā vari pasūtīt jaunu kodu karti.
pamēģini wnk uz duru spaidīties... man viens čoms šādi 30 min klapējās pa pogām un aizgāja
tiesa tad viņam teicu, ka lai pie reizes aizbliež uz tuvēko kiosku pakaļ superbingo kvītij...
ko saka Inženieris?
ursis rakstīja: pirmais zinās !
renaultam rādžiņa kods ir ierakstīts grāmatiņā, ko var nopirkt kopā ar mašīnu
p.n.
kad es to lūzni pirku, tad skatījos arī žopeļus.... žopeļam standarta komplektācija vismaz tajā laikā bija bez rādžiņa
Pirmais rakstīja:
p.n.
kad es to lūzni pirku, tad skatījos arī žopeļus.... žopeļam standarta komplektācija vismaz tajā laikā bija bez rādžiņa
Tak neba jau vektrai!
GB12 rakstīja:
Pirmais rakstīja:
p.n.
Tak neba jau vektrai!
astrai
Es lietotu vektru pirku no dīlera (Adam Auto, kaut tas izčabētu!) un rādžiņa kods arī bija grāmatiņā!
mZigis rakstīja: Paldies visiem par info.
Ja vēl vajag, varbūt te var palīdzēt:
vēl meklētājā atslēgvārds radio code
Radio kods Opel Vectra C
Tā ir sanācis, ka auto bija divus mēnešus bez akumulatora. Pats par sevi saprotams, ka radio vairs bez koda neiet. Vai ir kāds kas var palīdzēt tikt pie koda? Ar sapratni