- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
TRAKTORS24 rakstīja: Kas, ko, kur, kā un pa cik?
vai arī
Gadu gaitā esmu pārliecinājies par servissu un kvalitāti, neparko un nepretko viņus nemainīšu!
Peterpechus rakstīja: Nu, domāju, ka tieši šo kantori gan varēji nepieminēt un neaptraipīt MTZ traktora vārdu, šamējie vispār savā sorimentā oriģinālas daļas netirgo - vieni vienīgi ķīnieši un citi pakaļdarinājumi. Lūk, tādi uzņēmēji arī iznīcina MTZ traktoru un rezerves daļu slavu, ja patiešām ir vēlme iegādāties oriģinālas un kvalitatīvas daļas dodieties te:
www.mtz-serviss.lv/...
vai arī
www.traktors24.lv/...
Gadu gaitā esmu pārliecinājies par servissu un kvalitāti, neparko un nepretko viņus nemainīšu!
Izklausies pēc attiecīgā kantora darbinieka
Starp tirdzniecības vietām pirmo vietu ieņem uz veco lauktehniku bāzes radušās bodītes ar vēl vecajiem kadriem,kur sirma kundze no galvas zin,kura detaļa kam domāta.Kaut ko jaunie pēc katalogiem mēģina lasīt,bet ar baltkrieviju tas īsti nestrādā,tur reizēm jāpieiet radoši.
Pēdējie,kur kaut ko meklētu,ir dīleri.Nekā personīga,bet ir piemēri,ka cena ir nedraudzīga tikai tāpēc,ka,redz,mēs esam pārstāvji...Nu labi,pārstāvat vien,aizbraukšu gan labāk kur citur,kur man vēl piedāvās izvēli...![]()
iAuto rakstīja:
Peterpechus rakstīja: Nu, domāju, ka tieši šo kantori gan varēji nepieminēt un neaptraipīt MTZ traktora vārdu, šamējie vispār savā sorimentā oriģinālas daļas netirgo - vieni vienīgi ķīnieši un citi pakaļdarinājumi. Lūk, tādi uzņēmēji arī iznīcina MTZ traktoru un rezerves daļu slavu, ja patiešām ir vēlme iegādāties oriģinālas un kvalitatīvas daļas dodieties te:
www.mtz-serviss.lv/...
vai arī
www.traktors24.lv/...
Izklausies pēc attiecīgā kantora darbinieka
Nu, nu, beidziet lūdzu mani apvainot, esmu pats sev priekšnieks un kamēr būšu labs zemnieks nevienā kantorī strādāt neiešu, vienkārši izteicu vēl līdz šai dienai palikušu sarūgtinājumu no mtz.lv . Atvainojos par to, ka varbūt pārāk tēlaini un emocionāli.
Bet www.mtz-serviss.lv un www.traktors24.lv vienalga reklamēšu, domāju, ka viņi to ir pelnījuši
www.mtz-serviss.lv/...
vai arī
www.traktors24.lv/...
Es ļoti atvainojos, sajaucu mājaslapas (jo iepēºekos tikai veikalā MTZ veikalā Ezermalas ielā). Tas mtz.lv tiešām izskatās pēc kautkāda kreisā kantora, kurš tikai izmanto burtu salikumu mtz savā lapelē.
Nortel rakstīja:
www.mtz-serviss.lv/...
vai arī
www.traktors24.lv/...
Es ļoti atvainojos, sajaucu mājaslapas (jo iepēºekos tikai veikalā MTZ veikalā Ezermalas ielā). Tas mtz.lv tiešām izskatās pēc kautkāda kreisā kantora, kurš tikai izmanto burtu salikumu mtz savā lapelē.
Atvainojos vēlreiz, neesmu dzēris, bet svešā vieta pie sveša datora.
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21