Ford Mondeo 1.8TD tupums....

Vitamiins Reģ.: 16.10.2013

Sveiki!Man ir ford mondeo 1.8TD hečbegs un man ir tada problema:man fors ir tups kaut gan ir 66kw=90 zirgi!raviens 0,uz wosejas to var loti pat labi just!zinu ka tam ta nav jabut!lai uz wosejas apdzitu furu vai autobusu vajaga nu kaut kur 2km lai apdzitu!meginot nospolet sakuma pars reizes noraustas un tad tik sak ripot uz priekwu!tad piemeram ripojot atpakal gaita un iesledzot 1 roba lai uzsaktu braukt uz priekwu gandriz pat noslapst!nu nav raviena!gribetos paklausities kads ir jusu viedoklis kas varetu but par vainu!jo man te ka jau saka ka gredzeni jamaina tad vel ka gaisa meritajs tad vel ka suknim ir ppc turbinai utt...cik padomdeveju tik ari versiju!gaisa meritaja wtekeri biju atvienojis ta un izmainu nebija!doma ir momainit!

 
aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

kas tie par jaunvārdiem 'woseja', utt?

Pirmkārt, pamēģini aizbraukt uz kādu autoservisu.

ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Woseja un hečbegs. Un mondeo tupums. Pie šādiem simptomiem vajag obligāti uz servisu. Varbūt tas Mondeo jau sen bez turbīnas brauc? Turbīnas defekta, gaisa masa mērītāja defekta gadījumos būtu jāizlec kļūdai, check engine. Kaut gan GMM var gļukot arī kļūdai neparādoties (kā arī bija manam Opelim, sen jau bija beigts GMM, bet nekādas kļūdas neuzrādīja)

Vitamiins Reģ.: 16.10.2013
0 0 Atbildēt

A un vel tas ka augstak par 3500 apgriezieniem negribot celj!servis pie mums ir ka ir,bet tas ta!ir vel viena lieta par to gaisa meritu kapec tadi secinajumi,jo parbaudijam uz pasata,atvienojam gaisa merita wtekeri un tadi pat principa simptomi!kaut gan servisa saka ka diezvai ka tur ir vaina!

Vitamiins Reģ.: 16.10.2013
0 0 Atbildēt

a vel viens jautajums ja jau turbinas vaina tad kadas turbinas vinjam varetu deret piemeram vai der 1.8TDCI vai piemeram 2000+ gada forda?

sleepnis Reģ.: 02.05.2003
0 0 Atbildēt

Šitam motoram vēl ir tāda figņa, kā turbokorektors. Tāds kā cilindrītis, kur no vienas puses spiež gaiss no caurulītes, kas nāk no ieplūdes kolektora, no otras pretī atspere ar regulēšanas skrūvi. Ja tā caurule aizd---ies vai caura, tad tas motors ir pilnīgākais nīkulis. Bet var braukt uz tehnisko apskati, - atgāzes būs labas Tas pats, ja cilindrītis iesprūdis. Var mēģināt nočekot, vai tas pie vainas, tā, ka izskrūvē to skrūvi ārā izņem atsperi. Ieskrūvē skrūvi nedaudz atpakal. Norauj šļauciņu no kolektora pieliek pie pumpja un uzpumpē, cik nu var. Virzulītim vajadzētu pabīdīties tā, lai sūknis domātu, ka nu ir baigais spiediens turbīnā. Tad var izmest kādu līkumu. Ja autiņš iet lopā un aizmugurē griežas melni dūmi, tātad tas ir bijis pie vainas.

Vitamiins Reģ.: 16.10.2013
0 0 Atbildēt

isteniba jau atradu vainu,gaisa meritajs!jau menesi ka esu atklajis vainu!tik tagad atcerejos atrakstities,ja nu tomer kadam noder wi informacija!

pld par saviem ieteukumiem!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti