golf 3 mono šprice

jopcik Reģ.: 25.11.2013

Sveiki,viss zinošie pieredzējušie utt...

Problēma tāda ka aukstam nav apgriezienu(kadi 500 un mazak) kā uzsilst līdz kādiem 75 -80 grādiemtā viss oki.

Izbraukāju divus servisus(kopā reizes 5 auto atstāju uz dienu lai testē) kas tik nav nomainīts(to tieca

MASTERA)1.Tukšgaitas vārsts +kaut ko tīrijuši.2.teprtūas dačiks kas dot signālu uz vadības bloku.3.Zonde( kura IT Kā BIJUSI Pie VAINAS)4.TAGAD (visi rausta plecus-un saka pirmo reiz šitā gadās)ir idejas kas varētu bū šelli tur???

ar cieņ jopciks

 
Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 1 Atbildēt

Jaa ir. Starp pashu sprices galvu un iepludes kolektoru naak gumijas bliive. Vina meedz biezhi vien saplaisaat un tad motors piesuuc gaisu. To var noteikt pie darbojosha motora pakustinot sprices galvu, tad izmainaas apgriezieni.

jopcik Reģ.: 25.11.2013
0 0 Atbildēt

bet tad siltam ar būtu problēmas ar apgriezieniem,vispār to jau nomainīju kad kad bij cita problēma (kādus 2 mēnešus atpakaļ)nevar būt ka tik ātri šī būs sviestā sagājusi

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

Jā ir tāda iesmidzināšanas sistēma Mono –Jetronic ražotājs Bosch. Uz Golf 3 var būt trīs dažādu paaudžu sistēmas, populārākie motoru kodi AAM, ABS retāk ADZ.

Sistēma ārēji atgādina karburatoru . Visu vadību veic motora vadības bloks, arī apgriezienu noturēšanu uzsilstot. Fiziski to veic apgriezienu iestādītājs( divi varianti 4 vadi 6 vadi). Pēc Jūsu stāstītā netiek vadīts šis mehānisms. Tam par iemeslu var būt daudz un dažādu defektu, bet populārākais ir kad nesaslēdzas tukšgaitas kontakts šajā mehānismā. Smagākais defekts kuru nācies atrast ir šajā apgriezienu noturētāja mehānismā pārlodēti vadi lai tas grieztos pretēji komandai. Vēl esam saskārušies ar

Elektriski sabojātu vadības bloka apgriezienu izeju. Šī sistēma remontējama un var kalpot ilgus gadus, bet nemīl neprofesionālus apkalpotājus!

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Nu super, ka kāds specs arī te apgrozās!

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja: Nu super, ka kāds specs arī te apgrozās!

Ceļam to latiņu augšā

Gribētos jau ātrāk! Ceru arī uz ilglaicīgo iAuto lietotāju atbalstu

jopcik Reģ.: 25.11.2013
0 0 Atbildēt

Paldies par info!!! a kur var to visu pārbaudīt bet tiešām ar garantiju -jo mana pieredze ir radījusi neuzticību autoservisiem lv (konkrēti ogrē) (izņemot tos kur strādā labi čomi-bet diemžēl šis nav viņu lauciņš(mono šprice).

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti