Pielaišana ziemā

Vitamiins Reģ.: 16.10.2013

sveiki!varbut kads var kaut ko ieteikt kas varetu but Ford mondeo 1.8TD 98 gada.sudigi lec,sveces bija pirms ziemas nomainitas ellas filtri ari bija mainiti,bet tagad ka iestajas lielaki minusi vajaga ilgi griest un sanak vajaga spiest gazi!biju parbaudijis varbut sveces nesilda bet tur ari vis kartiba!tad saku domat ka varbut ir kaut kas ar kompresiju vai sprauslam bet tur ari sanak ka vis ok jo iet labi nav nekada tupuma! tad rodas doma ka ir mainits degvielas suknis tas varbut nesadzen sakuma spiedienu,vai ari.......nezinu kas!varbut ko varat ieteikt bez servisa,es zinu kur tas atrodas!

 
ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Pie šādiem simptomiem un apraksta šeit to lietu neatrisināsi. Man pašam tikko, pirms nedēļas Opel Omega dīzelis sāka nelekt, bija sakrājušās 3 lietas: -akumulators, ko zināju, bet gaidīju, kad izbeigsies, kvēlsveces izrādījās beigušās, ko nezināju, negaidīti, -un negaidīti startera bendikss. Tagad lec no pusapgrieziena pie -20' C .

Jāapmeklē dīzeļspeciālists, varbūt kāds temperatūras devējs melo? Manējais pirms kvēsveču maiņas izteica domu par kompresiju, bet izrādījās, ka tā nebija problēma

sleepnis Reģ.: 02.05.2003
0 0 Atbildēt

Šitiem ir tāda figņa, ka darbojoties, sūknis pieregulē iešprices momentu ar hidraulikas palīdzību, vadoties no sensoru stāvokļa pedāļu stāvokļa motora slodzes uc. Tapec tam ir salīdzinoši laba perfomance priekš tāda tilpuma vecā dīzeļa. Hidraulika strādā no soļarkas zemspiediena sūkņa, kas ir pirms augstspiediena sūkņa un visām tām hidraulikām. Bet, pie startēšanas vēl nekāda spiediena nav, tapēc iešprices moments stāv uz kaut kādu vidējo stāvokli, kas var būt izregulējies galīgi nelabs priekš startēšanas. Piešķiļoties viss pieregulējas , kā vajag un darbību īpaši neietekmē, bet pie starta tas ir nozīmīgi. Jēdzīgi sākuma momentu var noregulēt tikai uz stenda. Nejēdzīgi - ar mēģinājumu un eksperimentu palīdzību. Ja tas vispār ir īstais iemesls.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti