CS

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014

Sveiki, kāds zin cik , apmēram, tagad izmaksā centrālās atslēgas ierīkošana 4. Golfam ar trīs durvīm? Iepriekšējai mašīnai bija gan centrālā, gan siga, tāpēc tagad jau noriebies skraidīt ar atslēgu pie visām durvīm . Internetā atradu komplektus par saprātīgām cenām, bet varbūt kāds var ieteikt ko labāku.

 
torkjis Reģ.: 05.10.2013
0 0 Atbildēt

Neesmu sastapis nevienu, kas šitādu čakaru bez spaidiem un vilta uzņemtos. Tur tak fisiens pa rubulpiiismit.

Karoče vajag darīt tā:

Pie golfa griestiem, iekšpusē piestiprini kronšteinu ar ripulīti. Tādu pašu arī kaut kur staro beņķiem. a la trīsi. Vienu striķa galu apmet ap labās puses durvju bloķēšanas pogu, otru, izverot caur ripuļiem, piesiesien pie šofera puses durvīm. Verot vaļā šofera puses durvis, striķis nostiepsies un klakt! otras durvis ar vaļā. Kāpjot ārā gan pašam poga jānospiež.

Šis būtu puautomātiskais variants. Pilnīgi mehanizētajā variantā nepieciešamas papildus investīcijas atsvara iegādei. iesienot atsvaru, tas, aizverot durvis, vilks uz leju striķi, kurš savukārt ievilks pogu.

Bāgāžnieku? Nu hvz.. nevajag lietot tik bieži tak, va ne?!

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

iipashnieks rakstīja: Sveiki, kāds zin cik , apmēram, tagad izmaksā centrālās atslēgas ierīkošana 4. Golfam ar trīs durvīm? Iepriekšējai mašīnai bija gan centrālā, gan siga, tāpēc tagad jau noriebies skraidīt ar atslēgu pie visām durvīm . Internetā atradu komplektus par saprātīgām cenām, bet varbūt kāds var ieteikt ko labāku.

Var ņemt universālo komplektu, nekāda vaina. Tikai, ko nozīmē 3-durvīgajam "skraidīt ar atslēgu pie visām durvīm"?

P.S. Savu 10+gadīgo mašīnu vispār slēdzu tikai uz nakti- līdz šim nav bijis problēmu.

Miezis_69 Reģ.: 01.12.2012
0 0 Atbildēt

iipashnieks rakstīja: Golfam ar trīs durvīm?

Incanti, tev golps ar 2 durvim viena pusee un vienam durem otra puse? vai 3 durvim viena puse un nevienam otra puse? tad jau tas ir autubuus A busam centralo neliek

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Ar 3 durvīm es domāju abas sāna durvis un bagāžnieka durvis. Cerams, ka no šī paskaidrojuma bezjēdzīgus komentārus nerakstīsiet, ja nevarat cilvēcīgi atbildēt, tad nerakstiet neko.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti