F-1 Grand Prix 2016 jeb Formula 1

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Visas diskusijas par un ap šī gada sacensībām

 
iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Rosbergs droši uzvar F-1 posmu Japānā; Konstruktoru kauss jau tiek "Mercedes" komandai (+ rezultāti)

Vairāk lasi šeit www.iauto.lv/sports/soseja/23236-rosbergs-drosi-uzvar-f-1-posmu-japana-konstruktoru-kauss-jau-tiek-mercedes-komandai-rezultati

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
1 3 Atbildēt

Es vairs nesekoju. Kad bija Šumis, bija interesanti seot - būs pirmais vai otrais. Būs čenpions, vai nē. Tagad vairs neinteresanti. Nav tā intriga, kā agrāk. Tagad katru posmu uzvar cits braucējs. Neticu, ka visi pēkšņi palika labi braucēji... drīzāk otrādi - NAV labu.

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
1 0 Atbildēt

Es nevaru piekrist – ar katru gadu paliek interesantāk. Jā Mercedes motori ir patreiz pārāki par Ferrari motoriem. Bet tāpatās ir intriga, ir arī avārijas. Ir pamatīgi sodīts Kvjats un izcelts Verstapens, lai gan abi braucēji ir agresīvi. Hamiltonu un Vetelu piemeklē neveiksmes, bet atzinību šogad pelnījuši ir Rosbergs, Raikonens, Botas un Rikeardo. Ceru ka Rosbergs šogad iegūs čempiona titulu, viņš to ir pelnījis.

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
1 0 Atbildēt

Tad kad Ferrari brauca Šumis tad Ferari formulas bija daudz pārākas par pārējām un mači palika neinteresanti – jo Masam bija jāpiesedz Šumis un jābūt vienmēr otrajam, kā arī Šumis pārsvarā brauca tādā atrāvienā, ka iznākums jau bija zināms pēc pirmajiem 10 apļiem.

Tagad intriga saglabājas līdz pašām beigām. Arī Japānā Hamiltona cīņa ar pārāku mašīnu pret Verstapena RedBull līdz pat finiša līnijai bij interesanta. Kā arī jocīgais Hamiltona starts bij smieklīgs.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti