slikti lec dīzeļopelis

aivaritoss Reģ.: 06.07.2017

Ne gluži aukstums pie vainas, arī vasarā mocījos ar savu opeli zafira 2.0 tdi 2004gads, ilgi jāgriež un, kad aiziet balti dūmi pa gaisu. Aķīts jauns, sprauslas pārbaudītas un noregulētas, blīves pievilktas lai gaisu nerauj iekšā, dators kļūdas nerāda, kas tur vēl var būt?

 
Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Ja kveelsveces labas, tad tikai detalju nodilums cilindros. Veel vareetu buut par veelu ieshprice, bet kompis tak esot paarbaudiits.

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Ja jau balsts dūms, kādreiz tas nozīmēja dzesēšanas sķidruma klātbūtni. Var jau būt, ka arī vienkārši kondensātu no izpūtēja izdzen.

Kā vispār ar kompresiju?

aivaritoss Reģ.: 06.07.2017
0 1 Atbildēt

Kvēlsveces tak siltā laikā neietekmē, arī vasarā, kad ilgāk pastāvēja pie +15 slikti leca. Kompresija gan nav mērīta, vai ir kāds triks,kā to apmēram noteikt nemērot, apnicis pa servisiem vazāties un vislaik pāris desmitus eiro maksāt neko nenoskaidrojot. Labi benzīniekam būtu skaidrs, sveces ārā manometru klāt un viss skaidrs, dīzelim jau laikam sarežģītāka tā padarīšana? Un vēl vai nevarētu būt tā vaina degvielas padevē, ka vārsts vairs netur un ilgāk stāvot viss attek bākā un tad jāzāģē kamēr visu sapumpē, un vai šinī gadījumā būtu tie baltie dūmi???

ak Reģ.: 13.01.2003
1 0 Atbildēt

Gaiss degvielas sistēmā. Es arī ar Opeli, bet 2.2 mocījos tieši tāpat savulaik. Ilgi jāgriež, nelec, beigās pielec un iet labi. Ja pastāv īsu laiciņu, silts lec uzreiz. Gaisu laiž, vai nu pa blīvslēgiem pie sprauslām, kuri atrodas zem sadalenes, un redzēt viņus no ārpuses nevar. Vel var laist gaisu pie bākas, kur nāk ārā degvielas trubiņas, tās parasti sarūsē, un lai arī no ārpuses liekas, ka veselas, patiesībā ir porainas, un laiž gaisu. Bet šinī gadījumā pēc pielekšanas vēļ ilgu laiku raustās un dūmo ar baltiem dūmiem, kamē gaisu izkačā. Un paralēli, kamēr gaisu kačā, bojā sūkni, kas nav paredzēts gaisu kačāt.

ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Ja ir tik tālu, ka kompresija jau slikta, tad eļļu jāēd vismaz 1l un 1000 km. Es lieku uz blīvēm pie sprauslām.

aivaritoss Reģ.: 06.07.2017
0 0 Atbildēt

Ar bija tāda doma, meistars pievilka tās blīves ciešāk, bet reāli nekas nav mainījies

auma Reģ.: 22.12.2004
0 0 Atbildēt

piešķil autiņu un pa visu degvielas sistēmu pūt starta gāzi, tanī momentā kad abgriezieni pēkšņi uzlēks tad tur arī būs maklējams caurums.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti