Kur griezties par auto pirkšanu Vācijā?

exFordIpasnieks Reģ.: 16.08.2018

I-netā ir liels vairums firmu un arī plači piedāvā atvest noskatītus auto. Bet jāizvēlas kāds viens...un gribas, lai starpnieks palīdz piedāvājumu atsijāšanā, aizbrauc, primāri notestē autiņus pie tirgotāja, pirms ved šurp, lai nav "patīkamu" pārsteigumu...

Kāda LV tautai ir pieredze ar firmām vai atsevišķiem sagādniekiem? Vēlos dzirdēt ieteikumus , ideāli, ja ir kontakti uzticamam, pārbaudītam darbonim šajā jomā

 
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Galvenais pirkt firmā, kura ir ar savu interneta portālu, ofisu. Un tik un tā garantijas nebūs. Jo neviens, pat ūberspeciālists, nepateiks, kad sāksies kādi gļuķi lietotam auto.

Bet pirkt pie kaut kāda Vasīlija, kurš kaut kam veiksmes gadījumā atveda labu auto, var tikai idiņš.

Firma tomēr rūpējas par savu reputāciju, bet vasjam šodien i.k. Vasja, rīt - i.k. Vasja plus.

Es pirku firmā no jau atvestiem auto. Samaksāju pat par 20-30 % dārgāk kā privātie, kuri tirgoja - "tikko no vācijas". Tā varēju aplūkot pats konkrēto auto. ( bet tik un tā mānija ar odometra rādījumu). Bet darīt kā tu saki, tik un tā sanāks kaķis maisā.

Kāda starpība - pirkt vācijā pie poļiem, vai jau pirkt atvestu uz šejieni, no tiem pašiem poļiem.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Šobrīd - griezties pie vairākiem nopietniem uzņēmumiem. carbweb.lv; brcauto.eu u.c. Esmu gan vairākiem draugiem līdzējis atvest kāroto auto no Vācijas, un ne viņus, ne sevi par stulbiem neuzskatītu Uzskatīsim to par intuīciju, bet tie bija tik veiksmīgi auto, ka vēl šobrīd to īpašnieki atceras ar pozitīvām domām. Taču - tie visi maksāja dārgāk par tirgus cenu LV.

P.S. Pats pērc lietotu auto, tas var noplīst negaidīti. Arī tad, ja auto superīgs utt.

usaexperc Reģ.: 13.01.2018
0 2 Atbildēt

Iesaku šito kantori, pats esmu izmantojis, kad slinkums braukt.

destacar.de

Lēti nebūs, vidēji ap 400-600 EUR par viena auto apskatīšanos (atkarīgs no vietas Vācijā). Toties sakārto visus doķus tā, ka vari aizlidot un dabūt auto gatavu vešanai mājās. Pārsvarā orientējās tieši uz auto pircējiem no bij. PSRS republikām.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Ko tad tu tur esi pircis? Savu ņivu, vai to 500 eiro vērto sūdu, par kuru reiz rakstīji, ka tev tāds.

Es domāju, ka tavs līmenis nav pat avito.ru, jo tur lētākais BMW maksā 4000 EUR.

Tavs līmenis ir ss.com

saf Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

Parasti pats savus auto pērku DE. Bet vienreiz, kad nebija laika tam, izmantoju e-mobile.lv. Pats atradu webā auto, iedevu šim info, šis sazinājās ar frici, dabūja visādu papildinfo, bildes, brīfa kopiju utt. Kad pateicu ka derēs, tad šis pārējo nokārtoja, pēc pāris dienām tikāmies csdd un reģistrējām autiņu. Šis piedāvā arī fiziski uz vietas nočekot auto, bet tas vēl papildus maksā. Darījums notika bez kaut kādiem kasjakiem. Bet tā bija mana vienīgā pieredze ar viņu.

exFordIpasnieks Reģ.: 16.08.2018
0 0 Atbildēt

Aha, nu nu. Paldies par iesaistīšanos topikā.

Pirmā doma arī bija par carweb un e-mobile. Vispār vēl pulks citu kompāniju parādās, kā tik sāku šķirstīt tās vācu sludinājumu lapeles. Varbūt būs aptauju jāuztaisa???

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti