Škoda Kamiq tests, atsauksmes un iespaidi 2020

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Jaunais Škoda Kamiq 2019 / 2020, kāda pieredze?

 
VWfans Reģ.: 21.02.2004
2 0 Atbildēt

Izcili ērts auto ar ļoti plašu salonu. Bagāžnieks ne tik liels kā Scalai. Dizaina ziņā pagaidām nepatīk, nav vēl pierasts.

rolis Reģ.: 31.08.2001
3 0 Atbildēt

Teikšu īsi Skodai derētu padomāt par atraktīvāku krāsojumu.Apnicis labu mašinu ieteikt sievietei, jaunkudzēm, kurām ir ambīcijas...un saņemt nopūtu brūna škoda! Citādi ekscelents auto un aizvien tāds ir!

AldisZelmenis Reģ.: 12.01.2017
3 0 Atbildēt

Ļoti pareizs auto. Viss savās vietās, bez liekiem sānsoļiem, lai maksimāli liela pircēju auditorija jūsmotu par šo pseidokrosoveru. Un tādu Latvijā drīzumā būs ļooooti daudz !!! Pilnai laimei gribētos vēl blīvāku balstiekārtu, jo ceļi ne vienmēr mums ir gludi, bet no otras puses, tā jau nav Kamiq vaina, bet gan Latvijas ceļu problēma ? Toties izmērs lielāks un skaņas izolācija, īpaši grīdas pakojums, ir labāka nekā VW T-Cross. Izmēra, statusa un pildījuma dēļ Kamiq ir drīzāk konkurents klasi augstāk stāvošajam Volkswagen T-Roc. Cienīgs Latvijas Gada auto 2020 titula īpašnieks !

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013
1 0 Atbildēt

Škoda atkal trāpijusi ābolītī. Jaunais Kamiq tiešām izdevies auto. Tas ir spilgts pilsētas tā dēvētais krosovers(palielināts klilrens). Kaut arī auto ir priekšpiedziņas nelielais svars un pietiekošais klīrens braucējiem noteikti dos priekšrocības dubļainās špūrēs un sniegotās kupenās(kaut kur Ziemeļvidzemē). Neskatoties uz nelielajiem izmēriem, Kamiq ir samērā ietilpīgs. Aiz priekšā sēdoša 1,90 gara braucēja spēkratā var iesēsties arī 1,90 garš pasažieris. Neskatoties uz mazo dzinēja tilpumu(1,0 un 85kw), auto grib būt īsts "Olimpietis" un demonstrē vērā ņemamu dinamiku. Izmantojot ražotāju "aizmirsto" rokas bremzes sviru, brauciens var izvērsties visai jautrs. Kamiq gaita ir precīza un stabila,bremzes informatīvas, tas priecē. Braucot pa grants ceļu vai ielāpainu asfaltu dzirdama piekares aktīvā darbība, taču auto nav pārlieku ciets. Savu artavu (atšķirība no konkurentiem)te noteikti devis atbilstošs(205/60R16) riepu komplekts. Patīkami pārsteidza salona iekārtojums. Kamiq ir viens no retajiem auto, kura multimediju ekrāns ir integrēts panelī tā nebojājot kopējo "bildi". Domāju Kamiq spēs uzrunāt ne tikai konkursa žūriju, bet arī potenciālos pircējus

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti