FORD GALAXY 2008 2,2 tdci Degušas eļļas smaka salonā

Vikchs Reģ.: 13.02.2020

Labdien!

Saskāros ar problēmu! No kaut kurienes pil eļļa uz izplūdes kolektoru un iztvaikojot rada nenormāli smirdīgu mākoni, kas tiek ierauts gaisa padevē salonā. Braucot to nejūt, bet kad palēninās vai apstājās pie luksafora, tad smird nejēgā. Paverot vaļā pārsegu, mākonis iznāk no motora aizmugures. Vai kādam ir bijis ar šo jācīnās?

Lasot angļu forumus, cilvēki pieminēja kartera ventilāciju, turbīnas "atpakaļgaitas" maģistrāli (varot tecēt no savienojuma vietas), kaut gan meistari servisā noņēma, pārbaudīja, notīrīja un pievilka cieši, smird mazāk bet tomēr smird!

Paldies jau iepriekš!

 
650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Vai no pašas turbīnas nenāk kādas liekas skaņas?Varbūt kādu melodiju viņa uzsvilpo,kad dod mizā? Otrā galā no izpūtēja nekas lieks nesmaržo?Cik liels ir eļļas zudums uz 100km?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Nu ja tā tek, ka pilnīgi kūp, tad nevar būt, ka nevar redzēt, no kurienes. Visdrīzāk jau, ka tā pati turbīna arī pūš pa savienojumiem ārā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Shitas ir,jā,tippiski.Turbīnai pzc,abet "serviss" tik pievelk riepas un piepumpē kuzovu un uzpucē vējstiklu.Ne to,ka vismaz atskrūvēt un pirkstu tur iebāzt,nē,vaig vnk pievilkt. Vēl var ar mello mataino izoleni aptīt,tad toč būs ok.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
4 0 Atbildēt

Cilvis ieiet aveikalā un jautā, vai no vaz žiguļi kādas detaļas ir?

Pārdevējs nedaudz parokās plauktā un izsniedz mello mataino izoleni...

Cilvis šokā...ko jūs iedomājaties, mani piečakarēt!? Tas tak no uaz bobika

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Par konkrēto jaut, problēma meklējama visur kas augstāks pa kolektoru. Sākot no galvas vārstu blīves... Meklē no kurienes nāk un kas tur tek. Ja tikko servisā visu notīrīja, vajadzētu būt redzamām svaigām noplūdēm. Ņem spoguli, vai endoskopu. Ir telefonam pieslēdzami ar led un meklē. No šejienes mēs neredzam.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti