Daugavpilī avāriju ar bojāgājušajiem izraisījušajam autovadītājam aizliegts izbraukt no valsts (+ video) 5

 
Nozare.lv | 12.novembris 2014 11:43

Daugavpilī alkohola reibumā ceļu satiksmes negadījumu, kurā gāja bojā bērns un divi pieaugušie, izraisījušajam autovadītājam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis - aizliegums izbraukt no valsts un atrašanās noteiktā dzīvesvietā.

Foto: Ekrānšāviņs no youtube.com

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, saistībā ar notikušo sāktais kriminālprocess klasificēts pēc Krimināllikuma 260.panta 3.daļas - par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi, ja tas izdarīts alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē.

Foto: Ekrānšāviņs no youtube.com

Par šādu likumpārkāpumu vainīgās personas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz desmit gadiem un konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Jau ziņots, ka 9.novembrī ap plkst.21.40 Daugavpilī, Lielā ielā, kāds 1975.gadā dzimis vīrietis, atrodoties alkohola reibumā pie stūres, vadīja automašīnu "Opel Astra" un, netiekot galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās metāla nožogojumā.

No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas pasažieri - 2011.gadā dzimusi meitene, 1972.gadā dzimis vīrietis un 1963.gadā dzimusi sieviete.

Pārbaudes gaitā autovadītāja organismā konstatētas 2,79 promiles alkohola.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kristaps 12.novembris 2014 16:30
7 5 Atbildēt

ja butu barjera tad domaju ka nebutu bojagajusie

Kanibaals 13.novembris 2014 0:49
1 1 Atbildēt

Barjeru vajag taisī ar prātu tad arī neņemtu to nost. Ja jau tiek traucēta piekļuve publiskajiem ūdeņiem, tad vismaz uztaisa lai barjeras ir pamīšus, būs gan pietiekoši droši, gan arī pie ūdens tiks.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 19

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti