Aizvadītajā diennaktī Latvijā avārijās cietuši seši cilvēki, uz autoceļa Rīga-Jelgava šorīt notikusi autoavārija 1

 
Nozare.lv | 2.aprīlis 2016 7:31

Uz autoceļa Rīga-Jelgava šorīt notikusi autoavārija, kādēļ ir apgrūtināta satiksme un autovadītāji tiek aicināti izvēlēties apvedceļu.

Avārija notikusi aiz Dalbes pirms pagrieziena uz Ozolniekiem. Kā aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica, policija ir izbraukusi uz notikuma vietu. Patlaban ir informācija par trīs cietušajiem.

Ceļu satiksmes negadījumā iesaistītas trīs automašīnas - "Audi A4", "Volkswagen Jetta" un "Toyota". Sākotnējā informācija liecina, ka viena automašīna braukusi virzienā uz Rīgu, bet otra - virzienā uz Jelgavu, un tās viena otru aizķērušas. Kā negadījumā iesaistīta trešā automašīna, pagaidām nav zināms.

Jurēvica sacīja, ka no notikuma vietas tiek ziņots par slidenu ceļu šajā posmā. Atbildīgie dienesti turpina strādāt notikuma vietā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā avārijās cietuši seši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāve Ilze Jurēvica.

Vakar, 1.aprīļa pēcpusdienā, Rīgā, Maskavas ielas krustojumā ar Jēzusbaznīcas ielu, notika sadursme starp automašīnu "Mitsubishi", kuru vadīja 1993.gadā dzimis vīrietis, un "Mersedes Benz", kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis. Viņš negadījumā guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt plkst.20.10 Rīgā, Mārstaļu ielas krustojumā ar Audēju ielu, nenoskaidrota spēkrata vadītājs uzbrauca gājējam - 1973.gadā dzimušam vīrietim, kurš tika nogādāts slimnīcā.

Kā aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības pārstāve Inga Vītola, aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos cietuši vairāki velosipēdisti, kurus notrieca autovadītāji. Galvenokārt tas noticis ielu krustojumos un pagriezienos.

Kopumā policija vakar reģistrēja 73 ceļa satiksmes negadījumus.

 
Visi komentāri
 
vienkaarsi aivars 2.aprīlis 2016 23:14
0 0 Atbildēt

Vai Latvija censas iekluut GINESA REKORDOS ar videejo aritmeetisku atoavaariju skaitu uz iedziivotaaju skaitu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti