Tukuma novadā avarējis iereibis autovadītājs

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 9.novembris 2016 10:32

Vakar Tukuma novadā alkohola reibumā esošs vīrietis nav spējis novaldīt automašīnu un tā iebraukusi grāvī.

Tumes pagastā, ceļa Rīga-Ventspils 68.kilometrā, 1987.gadā dzimišais vīrietis, vadot automašīnu "Audi 80" bez autovadītāja apliecības, turklāt alkohola reibumā, nav ticis galā ar spēkrata vadību, kā rezultātā tā iebraukusi grāvī. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Saulkrastu novadā, ceļa Rīga-Igaunijas robeža 34.kilometrā, notikusi sadursme starp automašīnu "Volkswagen Crafter", kuru vadījis 1967.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Kia Sorento", kuru vadījis 1975.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietis gājējs, 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Smiltenes novada Launkalnes pagastā, ceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene) 129.kilometrā, 1975.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo V70" uzbraucis 2008.gadā dzimušam zēnam, kurš šķērsoja ceļa braucamo daļu tuvu braucošās automašīnas priekšā. Zēns ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu valstī noformēti 120 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Rīgas reģionā vakar noformēti 40 pārkāpuma protokoli, Zemgales reģionā noformēti 27 protokoli, Latgales reģionā 20 protokoli, Vidzemes reģionā 18 protokoli un Kurzemes reģionā - 15 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti pieci pārkāpuma protokoli - katrā reģionā pa vienam. Savukārt Rīgas reģionā divi autovadītāji pieķerti vadām automašīnu narkotisko vielu iespaidā.

Vēl trīs šoferi Rīgas reģionā apturēti par agresīvu braukšanu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti