Sadursmē ar iereibuša braucēja vadītu auto gājis bojā šogad pirmais motociklists 23

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 19.aprīlis 2021 18:24

Svētdien sadursmē ar iereibuša braucēja vadītu auto gājis bojā motociklists, un šis šogad ir pirmais negadījums, kad dzīvību zaudē motocikla vadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Svētdien īsi pirms plkst.18 Līvānu novada Rudzātu pagastā notika sadursme starp motociklu "Yamaha YZF" un automašīnu "Audi A4". Sadursmes rezultātā 1979.gadā dzimušais motocikla vadītājs notikuma vietā gāja bojā.

Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpojamajā gaisā, tika konstatēts, ka 2001.gadā dzimušais "Audi A4" vadītājs pie stūres bija sēdies 3,3 promiļu alkohola reibumā. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Šogad šis ir pirmais ceļu satiksmes negadījums Latvijā, kurā bojā ir gājis motocikla vadītājs, uzsvēra Kursīte. Jāatceras, ka motocikls, salīdzinot ar automašīnu, ceļu satiksmē pārvietojas ātrāk un līdz ar to ir grūtāk pamanāms citiem satiksmes dalībniekiem, atgādina VP. Likumsargi visus ceļu satiksmes dalībniekus aicina būt atbildīgiem, piesardzīgiem, kā arī iecietīgiem un atcerēties par savstarpēju cieņu arī uz ceļa.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki un viens gājis bojā, aģentūra LETA uzzināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā.

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
grūtāk pamanāms 19.aprīlis 2021 19:23
12 1 Atbildēt

tas alkāns, kas brauca ar 3+ probķiem paurī, nepamanītu ka viņu izvālē balts zirgs, motociklistu viņš principā nespēja redzēt.

ko ar tādiem darīt? katorgā uz kūdras purvu, jēgas no viņa nekādas tāpat nebūs.

Upss 19.aprīlis 2021 22:16
12 3 Atbildēt

Glups viš nav, bet tu gan! Nu nevar visu laiku reklamēt, it sevišķi no VP, ka mocis ir ātrāks un grūtāk pamanāms! CSN attiecas uz visiem vienādi, nevis kā uzsver amatpersona šā raksta 4.rindkopā! To, ar tām 3+ promilēm, protams, cietumā, savādāk tādus neizmācīs. Bet motociklistiem arī jābūt tolerantiem, nevis uzvesties tā, it kā visa šoseja piederētu tikai viņiem!

LMT 19.aprīlis 2021 21:18
11 6 Atbildēt

Kāds mocim ātrums?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti