Unikāla rallija automašīna(+ foto) 5

 
15.marts 2013 13:09

Sestdien, 16. martā, visiem interesentiem t/p Alfa būs iespēja aplūkot publiskās rallija komandas „ANB Autosports” jauno „Ford Fiesta R2” automašīnu, kuras dizains sastāv no 4200 rūtiņām.

Tāpat ikvienam būs iespēja atbalstīt komandu un nobalsot par tās iesniegto projektu labdarības portālā Labiedarbi.lv.

Laikā, kad līdz rallija vasaras sezonai vēl ir atlikuši divi mēneši, „ANB” komanda ir parūpējusies par to, lai komandas faniem, sponsoriem un atbalstītājiem, kā arī citiem interesentiem būs iespēja klātienē aplūkot unikālāko rallija automašīnu Latvijā – auto, kura dizains sastāv no aptuveni 4200 16 kvadrātcentimetrus lieliem laukumiem, kuros ir izvietots ikviena sponsora attēls, kurš komandai ziedojis vismaz 10 latus.

Automašīna, kas savu debiju piedzīvoja rallijā „Liepāja-Ventspils” februāra sākumā, visas sestdienas garumā no plkst. 10.00 līdz 22.00 būs apskatāma pirmā stāva aplī pie t/p „Alfa” informācijas centra. Tāpat ikvienam interesentam visas dienas garumā būs iespēja satikt un aprunāties arī ar pašiem sportistiem – pilotiem Nauri un Ati Bruņiniekiem, kā arī stūrmani Edgaru Grīnu.

Vienlaikus publiskā rallija komanda „ANB Autosports” aicina visus autosporta līdzjutējus nobalsot par komandas iesniegto projektu portālā Labiedarbi.lv, ko vēl var izdarīt visa marta mēneša garumā. Tādējādi rallija komanda iegūs trūkstošo finansiālo atbalstu, lai varētu pilnvērtīgi startēt rallijsprintā „Kalnamuiža” un rallijā „Talsi”. Komandas mērķis šogad ir izcīnīt čempiona titulus šīgada rallija un rallijsprinta čempionātos.

Šobrīd par komandas iesniegto projektu portālā Labiedarbi.lv kopā ir saņemtas 3612 balsis un projekts atrodas 6. vietā. Lai komanda varētu pretendēt uz finansiālo atbalstu, nepieciešams iekļūt vismaz Top 5. Par „ANB Autosports” publisko rallija komandu ir iespējams nobalsot divos veidos, sūtot SMS ar kodu, kuru iespējams saņemt portālā www.labiedarbi.lv (http://www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/Publiska-rallija-komanda.html) vai ieejot http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/?project=575 un nospiežot pogu „Balsot”.

Tiem, kuri nepaspēs vai kādu iemeslu dēļ nevarēs aplūkot komandas automašīnu t/p „Alfa” šajā nedēļas nogalē, būs iespēja to izdarīt auto un motosporta izstādē „Ready To Race” Skonto hallē, kas norisināsies nākamajā nedēļas nogalē, no 23. līdz 24. martam.

Par „ANB autosports” publisko rallija komandu
Publiskās rallija komandas pamatā ir izmantota pasaulē pazīstamā «Crowd Funding» ideja. „ANB” komandas mērķis bija savākt nepieciešamos līdzekļus „Ford Fiesta R2” rallija automašīnas iegādei. Projekta sākumā tika izveidots rallija automašīnas makets, kur visas krāsotās detaļas ir sadalītas sešpadsmit kvadrātcentimetru (4x4 cm) lielos laukumos. Ziedojot 10 latus, ikvienam autosporta fanam bija iespēja kļūt par šīs komandas sponsoru un iegūt reklāmas laukumu uz „Ford Fiesta R2” rallija auto, ar kuru komanda plāno piedalīties Latvijas un citos rallija čempionātos.
„ANB” rallija komandas sastāvā ir vairākkārtējie Latvija rallijsprinta čempioni, piloti Atis un Nauris Bruņinieki, kā arī stūrmanis Edgars Grīns.

Informāciju sagatavoja:
Gustavs Veitners

Foto: Aigars Tīdmanis


 

 
Visi komentāri
 
289838. viesis 15.marts 2013 13:49
0 0 Atbildēt

Nu, ja to auto liks uz postamenta motormuzejā, tad protams tā ideja sevi attaisnos. BET, ja tas auto izies rallija trasēs, metīs kūleņus, x-reizes tiks taisnots, špaktelēts un krāsots - tad no tās ideja nekas daudz pāri nepaliks. Tā nu tas varētu būt.

289839. viesis 15.marts 2013 14:18
0 0 Atbildēt

Vai tik tā ideja nav nosperta no viena politiķa. Šams gan vāca pa latiņam... ar saukli - sametīsiet ļimonu, būs jums paraugvalsts!!!

Ar ko tas beidzās, mēs lazi zinām. Kautgad deksters joprojām par viņu stāv un krīt...

289841. viesis 15.marts 2013 16:49
0 0 Atbildēt

kas tajā auto ir tik unikāls un kas tie Bruņinieki tādi ir?

289842. viesis 15.marts 2013 22:18
0 0 Atbildēt

289839. viesis

beidzas ar to, ka miljonu nesameta un valsts arī nav

289843. viesis 16.marts 2013 5:59
0 0 Atbildēt

Ak, muuzdien aizdomiigaa un nenoviidiigaa latvju tauta! Cik saprotu - projekta meerkjis ir starteet rallija sacensiibaas, nevis iekaast pikji un nozust taalees zilajaas! Ja tam zheel savu sankjiku - neviens jau neliek ziedot!:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti