Karro izcīna 3. vietu(+ foto)

 
8.aprīlis 2013 10:47

Aizvadītajās brīvdienās norisinājās otrais Anglijas motokrosa čempionāta posms, kurā ļoti veiksmīgi nostartēja latviešu motobraucējs Matīss Karro, kurš trīs braucienu summā izcīnīja trešo vietu.

Sezonas pirmajā Anglijas motokrosa čempionāta posmā Karro savainojuma dēļ nestartēja, bet otrais posms, kad Karro joprojām vēl nevarēja startēt sacensībās, slikto laikapstākļu dēļ tika pārcelts. Svētdien kvalifikācijā Karro finišēja ceturtajā vietā, bet Superpole kvalifikācijā Matīss palika trešais, ātrākajam braucējam Tanelam Leokam zaudējot 0,9 sekundes. Pēc kvalifikācijas sekoja trīs 20 minūšu gari braucieni.

Aizvadot stabilu sacīksti, visos trijos braucienos Karro finišēja trešajā vietā, kas arī posma kopvērtējumā deva trešo rezultātu. Uzvaru trīs braucienu summā izcīnīja Tomijs Serle, kurš par trīs punktiem apsteidza igauni Leoku.

„Lai arī šī nebija mana mīļākā trase, visus braucienus izdevās nobraukt ļoti stabili. Prieks, ka arī starti visos braucienos bija labi, kas man jau ar pirmajiem apļiem ļāva uzsākt cīņu ar vadošajiem braucējiem. Beigās trīs braucienu summā izcīnīju trešo vietu, par ko esmu ļoti priecīgs,” iesāk Matīss Karro.

„Protams, sekas atstāj gūtā trauma, jo vēl neesmu pavadījis pietiekami daudz laika uz motocikla. Arī rokas piedzinās, bet tas ir normāli. Šoreiz Serle un Leoks bija par mani ātrāki, lai arī brauciena sākumā spēju ar viņiem braukt kopā un atrauties no pārējiem braucējiem.”

„Ja runājam par savainoto roku, tad tā vairs nesāp. Tā ir jāaizmirst. Šobrīd vēl nav pavadītas tās stundas uz motocikla, kas ir jāpavada, lai varētu braukt vēl ātrāk. Mēnesi biju spiests izlaist braukšanu, kas, protams, ir daudz. Bet pagaidām esmu priecīgs par to, kā viss rit un gan jau turpinājumā viss būs kārtībā. Šobrīd pie tā, ko daru, arī vairāk piedomāju ar galvu.”

Sarunas nobeigumā Karro pateicās faniem par atbalstu. „Kārtējo reizi gribētu pateikt lielu paldies faniem, kuri mani atbalstīja gan trases malā, gan arī tiem, kuri par mani turēja īkšķus Latvijā. Arī šoreiz šie latviešu fani, kuri bija trases malā, fanoja tā, ka vietējie, kuri bija apmēram pāris tūkstoši, varēja iet atpūsties (smejas). Tas bija vienreizēji. 10 – 15 latviešu fani, karogi, taurītes, ovācijas – tas viss man palīdzēja un liels Paldies viņiem par to. Tas bija super,” saviļņoti nobeidz Matīss, kuram nākamais starts jau šajā nedēļas nogalē paredzēts Itālijā, kad startēs ceturtais pasaules čempionāta posms.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti