Alonso: Vajdzīga veiksme, lai "Ferrari" tiktu pie titula

 
Nozare.lv | 9.septembris 2013 16:12

Lai arī Alonso izdevās Itālijas sacīkstēs finišu sasniegt otrajā vietā, viņa konkurents par pasaules čempiona titulu pašreizējais kopvērtējuma līderis vācietis Sebastjans Fetels no "Red Bull" bija pirmais.

Pirmās formulas (F-1) komandai "Ferrari" ir nepieciešama veiksme, lai tā varētu iesaistīties cīņā par titulu, pēc aizvadītās nedēļas posma Itālijā izteicās vienības pirmais pilots spānis Fernando Alonso.

Lai arī Alonso izdevās Itālijas sacīkstēs finišu sasniegt otrajā vietā, viņa konkurents par pasaules čempiona titulu trīskārtējais pasaules čempions un pašreizējais kopvērtējuma līderis vācietis Sebastjans Fetels no "Red Bull" bija pirmais, tādejādi palielinot savu pārsvaru kopvērtējumā. Tagad viņu un Alonso šķir 53 punkti, kas ir vairāk nekā divu uzvaru tiesa, bet līdz sezonas noslēgumam vēl atlikuši septiņi posmi.

"Domāju, mums šobrīd jābūt noskaņotiem reāli. Vēl joprojām mūs no līderiem "Red Bull" šķir ievērojams punktu skaits, un, domājams, mums nav atlikušas pietiekami daudz sacensības, un arī formulas ātrums nav tāds, lai uzvarētu kādā no posmiem," pauda Alonso. "Mums vajadzīga veiksme, un nepieciešams, lai Fetels izstājas kādā no sacensībām, lai mēs varētu cīnīties par uzvaru čempionātā."

Alonso atzina, ka ar atlikušajiem septiņiem sezonas posmiem būs ļoti grūti, lai tiktu pie panākuma kopvērtējumā.

"Taču pērn bija līdzīgi, kad kopvērtējuma vadībā biju es. Fetelam nebija viegli mūs noķert, taču mēs neizdarījām savu darbu līdz galam, jo mums bija problēmas. Taču vēl ir ceļš ejams, un līdz pat pēdējam posmam cīnīsimies, cik vien labi spējam, un gūsim, cik vien daudz punktu iespējams," sacīja Alonso.

Pēc šosezon aizvadītiem 12 posmiem čempionāta kopvērtējuma līderis ar 222 punktiem ir Fetels, otrajā pozīcijā ir Alonso, kuram 169 punkti, bet trešo vietu ar 141 punktu ieņem brits Lūiss Hamiltons no "Mercedes" komandas.

Savukārt Konstruktoru kausā pārliecinoša līdere ar 352 punktiem ir "Red Bull", kurai ar 248 punktiem seko "Ferrari", bet "Mercedes" ir 245 punkti.

Šosezon 19 posmu garumā sacenšas 11 komandas (par vienu mazāk nekā pagājušajā sezonā) un 22 braucēji, no kuriem pieci ir sacīkšu debitanti.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO)

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 1

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti