Šūmahers: "Ferrari" nākamās sezonas pilotu duets - eksplozīvs

 
Nozare.lv | 17.septembris 2013 17:08

Nākamās sezonas Pirmās formulas (F-1) komandas "Ferrari" pilotu spāņa Fernando Alonso un soma Kimi Raikonena tandēms ir eksplozīvs, kas varētu radīt nepatikšanas, sacījis leģendārais pilots vācietis Mihaels Šūmahers.

Kā zināms, aizvadītajā nedēļā tika oficiāli apstiprināts, ka Raikonens atgriezīsies "Ferrari" komandā, kuras sastāvā 2007.gadā pirmo un līdz šim vienīgo reizi kļuva par pasaules čempionu. Viņš vienībā aizstās pēdējās sezonās ne pārāk veiksmīgi startējušo brazīlieti Felipi Masu, kļūstot par divkārtējā pasaules čempiona Alonso komandas biedru.

"Alonso un Raikonens skan pēc sprādzienbīstama maisījuma," izteicies septiņkārtējais pasaules čempions Šūmahers. "Līdzjutējiem tas nozīmē daudz eksploziju, bet konkurentiem - duetu, kuru būs grūti apdzīt. Noteikti to būs interesanti skatīties."

Kā zināms, Raikonens ar "Ferrari" noslēdzis līgumu uz diviem gadiem, bet viņa atalgojums tiek lēsts aptuveni 20 miljonu eiro (14 miljonu latu) apmērā.

Šobrīd Raikonens pārstāv "Lotus" vienību un pēc aizvadītiem 12 posmiem pasaules čempionāta kopvērtējumā ar izcīnītiem 134 punktiem atrodas ceturtajā vietā.

Tikmēr neapstrīdams kopvērtējuma līderis ar 222 punktiem ir trīskārtējais pasaules čempions vācietis Sebastjans Fetels no "Red Bull" komandas, bet Alonso ieņem otro vietu, līderim zaudējot 53 punktus.

Šī ir Raikonena otrā sezona pēc atgriešanās F-1, pirms tam somu sportists pāris sezonas aizvadīja rallijā.

Līdz F-1 sezonas beigām atlikuši vēl septiņi posmi. Nākamie pieci posmi tiks aizvadīti Āzijas trasēs, bet pēc tam sportisti dosies uz ASV un Brazīliju.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti