Batons arī nākamajā sezonā brauks "McLaren" komandā

 
Nozare.lv | 20.septembris 2013 15:40

Britu braucējs Džensons Batons arī nākamajā sezonā pārstāvēs Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komandas "McLaren" krāsas.

Kā televīzijas kanālam "Sky Sports" pavēstīja pats Batons, abas puses vienojušās par līguma pagarināšanu uz 2014.gada sezonu.

Foto: McLaren.com

Lai arī sezonas gaitā Batona pozīcijas "McLaren" komandā izskatījušās drošas, satraukumu sportista līdzjutēju un britu mediju rindās radīja nesen plašāk izskanējušais fakts, ka komanda līdz šim vēl nebija izmantojusi līgumā iekļauto punktu par sadarbības pagarināšanu uz nākamo sezonu.

Batons pašlaik gan atsakās atklāt, vai abas puses jau vienojušās par sadarbību arī 2015.gada sezonā, kad kā komandas dzinēju piegādātājs atkal sāks darboties "Honda".

Tāpat sagaidāms, ka tuvākajā laikā līgumu ar "McLaren" komandu uz nākamo sezonu pagarinās arī meksikānis Serhio Peress, kurš pats publiski izteicies, ka sarunas par šo jautājumu nonākušas "finiša fāzē".

Pēc šīs sezonas 12 posmiem Batons čempionāta kopvērtējumā ar 48 punktiem atrodas devītajā vietā, bet Peress ar 18 punktiem ieņem 12.pozīciju.

Pašlaik 33 gadus vecais Batons "McLaren" komandā startē kopš 2010.gada, bet 23 gadus vecais Peress šogad tajā aizvada savu pirmo sezonu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti