"Red Bull" nosoda Fetelu noniecinošos līdzjutējus 3

 
Nozare.lv | 23.septembris 2013 14:20

F1 komandas "Red Bull'' vadītājs Kristians Horners nosodījis fanus, kuri ar ūjināšanu Singapūras GP sacīkstēs pavadījuši kārtējo vācieša Sebastjana Fetela uzvaru.

Kā ziņots, trīskārtējais pasaules čempions Fetels svētdien triumfēja F1 pasaules čempionāta 13.posmā Singapūrā, vēl vairāk nostiprinot kopvērtējuma līderpozīciju. Šī Fetelam bija trešā uzvara pēc kārtas.

Singapūras GP goda pjedestāls Foto: fia.com

"Ir neliela līdzjutēju grupa, kas izturas ļoti nesportiski pret Fetelu. Sebastjans aizvadīja lieliskas sacensības, un tas nešķiet godīgi, ka sportists no faniem nesaņem to, ko būtu pelnījis," izteicies Horners.

Pēc svētdien izcīnītās uzvaras no skatītāju rindām Fetela panākums tika sagaidīts ar daudzskaitlīgu ūjināšanu un izsaucieniem. Pirms tam sezonas gaitā līdzīga situācija izveidojusies arī pēc viņa uzvarām Beļģijā un Itālijā.

Sezonas sākumā Malaizijā Fetels nepildīja savas komandas uzdevumus un sacīkšu izskaņā apdzina savu komandas biedru Marku Vēberu. Šis notikums radīja Fetela nosodījumu līdzjutēju rindās. Tāpat pastāv pieņēmums, ka sacensības kļuvušas pārāk garlaicīgas tieši Fetela pārliecinošā snieguma dēļ.

"Ja komandā ir cilvēks, kurš ir izcils uzvarētājs, cilvēki nāk uz sacensībām, lai vērotu, kurš varētu viņu uzvarēt. Cilvēki nāk, lai redzētu, kurš uzveiks Sebastjanu," vācieti aizstāvēja Horners.

Čempionāta kopvērtējumā sešas sacīkstes pirms sezonas beigām Fetelam ir 247 punkti un viņš apsteidz spāni Fernando Alonso ("Ferrari") par 60 punktiem. Trešais ar 151 punktu ir brits Luiss Hamiltons ("Mercedes"), bet viņam divus punktus zaudē soms Kimi Raikonens ("Lotus").

Nākamais F1 posms notiks 6.oktobrī Korejā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mūdzis 23.septembris 2013 14:51
9 0 Atbildēt

Nepatīk gļēvais čīkstulis Fetels, jo Fetels 2013.g. Malaizijas GP vispirms gļēvi brēca "Get Mark out of my way", kaut gan Vēbers tajā brīdī uzrādīja ātrākus apļa laikus nekā čīkstošais Fetels, bet tad Fetels piekrāpa ne tikai savu komandas biedru Vēberu, jo Marks, pēc tam kad bija paklausījis Red Bull komandas pavēlei - ieslēgt dzinēja apgriezienu ierobežotāju, galīgi nebija gatavs, ka Fetels ignorēs tādu pašu Red Bull komandas pavēli adresētu Fetelim un apdzīs viņu, bet Fetels piekrāpa arī savu komandu, jo Fetels neatbildēja savai komandai, ka ignorēs komandas vēlmes un tomēr apdzīšot Marku, tā vietā Fetels jau pēc gonkas izdomāja melīgu pasaciņu, ka it kā neesot sapratis kas tas par 'Multi 21' kodu (abi Red Bull piloti pēc pēdējā pitstopa un līdz pat finišam taupa tehniku un riepas un No.2 pilots finišē priekšā No.1 pilotam), kuru viņam pa radio pavēstīja Red Bull komanda.

Egoists 24.septembris 2013 8:54
1 0 Atbildēt

Bremze - kā tu kļūdies.

Svilpj dēļ Fetela kretīniskās uzvedības, ne mašīnas. Es arī svilptu. Tad jau to pašu Vēberu arī visur vajadzētu izsvilpt, jo mašīna taču tā pati. Tikai nezin kādēļ Vēberam mūžīgi kaut kādas tehniskas problēmas un riteņi krīt nost, bet Fetelam nekādu problēmu.

Un ko var muldēt, ka redziet "tas nešķiet godīgi, ka sportists no faniem nesaņem to, ko būtu pelnījis".

Viņš tieši saņem to, ko ar savu uzvedību ir nopelnījis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti