"Red Bull" komanda no Fetela nemaz neesot gaidījusi tik pārliecinošu sniegumu 3

 
Nozare.lv | 17.oktobris 2013 18:43

Foto: fia.com

Neviens no "Red Bull" komandas nespēja iedomāties, ka šī brīža F1 kopvērtējuma līderis vācietis Sebastjans Fetels izcīnīs piecas uzvaras pēc kārtas, izteicies vienības vadītājs Kristians Horners.

Kā ziņots, aizvadītajā nedēļā Fetels triumfēja Japānas GP posmā, tādējādi uzvarot piektajās sacensībās pēc kārtas. Kopumā šajā sezonā vācietis ir ticis pie deviņiem panākumiem, kas pārliecinoši ierindojis braucēju kopvērtējuma pirmajā vietā.

Gandarījumu par šīs sezonas sniegumu neslēpj Fetela komandas vadītājs Horners.

"Sebastjans ir uzvarējis visās sacensībās pēc vasaras pārtraukuma, tas ir neticami. Vēl ir palikuši četri posmi, mēģināsim uzvaru sēriju turpināt. Nedomāju, ka kāds no mums kādreiz varēja iedomāties, ka Fetels brauks tik pārliecinoši un veiksmīgi,'' izteicies Horners.

Jau 27.oktobrī Indijas GP sacensībās Fetels var izcīnīt savu ceturto F1 titulu pēc kārtas, ja "Ferrari" komandas līderis spānis Fernando Alonso nespēs sastādīt pietiekamu konkurenci trasē.

"Mūsu komanda dosies uz Indiju, kur mēģinās aizvadīt tikpat lieliskas sacensības kā Japānā. Ja mēs nostartēsim veiksmīgāk nekā citi - mēs būsim čempioni,'' piebildis "Red Bull" vadītājs.

Čempionāta kopvērtējumā četras sacīkstes pirms sezonas beigām Fetelam ir 297 punkti, un viņš tagad nākamajā posmā var nodrošināt čempiona titulu. Otrais ir Alonso, kuram 207 punkti, bet trešais ar 177 punktiem ir soms Kimi Raikonens no "Lotus" komandas.

Savukārt Konstruktora kausa ieskaitē "Red Bull" atrodas stabilā līderpozīcijā ar 445 punktiem. Tai ar 297 punktiem seko "Ferrari", bet vēl par desmit punktiem mazāk ir "Mercedes" vienībai.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
La_enjambrazon 18.oktobris 2013 6:39
2 1 Atbildēt

Buļļi slavē paši sevi... Kurš tad sunim asti cels, ja ne pats?

Mīļais amplis 3.novembris 2013 20:17
1 0 Atbildēt

Veči ir paveikuši fantastisku darbu-lai izpriecājas.....viņi ir to nopelnījuši.

p.s. Motedzimolo atkal jauns TV!:)))

Vot jums 22.oktobris 2013 8:23
1 1 Atbildēt

Ar to lielību tikai būs DNF un nekas vairāk.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti