Slavenais Martini zīmols atgriežas Formulā 1 (+ video)

 
Prospero | 14.marts 2014 12:12

Šogad Martini Latvijā, tāpat kā citās pasaules valstīs, kurās iecienījuši šos gardos dzērienus, piedāvās sava zīmola sekotājiem iespēju nokļūt Formula 1 sacīkšu virpulī, piedaloties aizraujošās aktivitātēs tepat Latvijā, kā arī organizēs konkursu ar galveno balvu - Formula 1 Grand prix 2014 sacensību apmeklēšanu š.g. septembrī Itālijā, Monzā.

Foto: Publicitātes foto

„Mēs esam sajūsmināti Williams ģimenē uzņemt MARTINI un oficiāli izveidot WILLIAMS MARTINI RACING,” sacīja Williams dibinātājs un komandas vadītājs Frenks Viljams. „Williams un MARTINI ir bagāta kopīga vēsture autosporta pasaulē, un mūsu abu zīmolu vērtības un mūsu kopīgā kaisle uz ātrumsacīkstēm padara šīs partnerattiecības par lielisku savienību. Būs lieliski redzēt MARTINI Racing raksturīgo svītru atgriešanos Formula 1 sacīkstēs kopā ar Williams.”

„Lēmums sadarboties ar Williams mums bija dabisks, jo tas MARTINI zīmolam sniedz vienreizēju iespēju saplūst ar patērētājiem, izmantojot vienu no viņu dzīvesveida kaislībām - Formula 1 sacīkstes,” stasta Bacardi Global Brands prezidents Endijs Gibsons, kurš pārvalda MARTINI un citu vadošo zīmolu mārketingu. „MARTINI sniegs patērētājiem dzīves garšu ātruma sacīkstēs, trasē un aiz tās atjaunojot Itālijas stila un valdzinājuma sajūtu. WILLIAMS MARTINI RACING nodrošina spēcīgu, integrētu mārketinga platformu un sniedz dinamiskas iespējas, kas stiprinās MARTINI zīmolu.”

Papildus ekskluzīvām nosaukuma tiesībām, jaunā Williams Mercedes FW36 sacīkšu automašīna, pilotu un komandas personāla tērpi, kā arī jaunā WILLIAMS MARTINI RACING motormāja, uz kuras jumta atradīsies stilīgā MARTINI Terrazza terase, tiks izrotāta ar slavenajām MARTINI Racing svītrām. Ārpus trases patērētājiem būs unikāla iespēja asociēt sevi ar WILLIAMS MARTINI RACING, izgaršojot neatvairāmo sacīkšu dzīvesveidu un piedaloties neaizmirstamās aktivitātēs svarīgāko sacīkšu laikā. Pēc Eiropas sacīkšu sezonas sākšanās līdzjutējiem tiks piedāvāti licenzēti produkti un reklāmas kampaņas preces.

WILLIAMS MARTINI RACING komandas piloti būs Felipe Masa un Valteri Botass. Brazīlijā dzimušajam Masam bijusi veiksmīga Formula 1 karjera, un viņš ar nepacietību gaida 2014. gada sezonas sākumu pie jaunās FW36 sacīkšu automašīnas stūres. Tikmēr somu braucējs Botass šīs komandas sastāvā aizvadīs jau otro sezonu.

WILLIAMS MARTINI RACING sacīkšu automašīna FW36 debijas sacīkstes piedzīvos 16. martā Austrālijas pilsētā Melburnā, kur tiks uzsākta 2014. gada Formula 1 sezona. Pilna apjoma patērētāju un līdzjutēju aktivitātes tiks uzsāktas maijā Barselonā, kad sāksies Eiropas sacīkšu periods.

Foto: Publicitātes foto

MARTINI FORMULA 1 SACĪKSTĒS

MARTINI zīmola ilgstošās partnerattiecības ar autosportu un bagātā gan sponsorēšanas, gan dalības vēsture pasaules sporta pasākumos aizsākās 1968. gadā, kad tika izveidota MARTINI Racing komanda. Šis drosmīgais un ambiciozais solis radīja vēl nebijušu sponsorēšanas programmu, kuras laikā MARTINI kļuva par pirmo ar autosportu tieši nesaistīto dalībnieku, kas sponsorēja sacīkšu komandu.

MARTINI Racing turpināja attīstīties 20. gadsimta 70. gados, un tieši šajā periodā tika radīts MARTINI Racing raksturīgais zilās un sarkanās krāsas tēls. Šis dizains, kas atspoguļoja komandas ātrumu un stilu, bija neatņemama sastāvdaļa MARTINI Racing plaukuma periodā no 1971. gada līdz 1996. gadam.

1972. gadā MARTINI spēra pirmos soļus Formula 1, ar viena gada līgumu sadarbojoties ar Tecno, un atgriezās 1975. gadā kā Brabham komandas partneris, šīm partnerattiecībām ilgstot trīs gadus. No 2006. gada līdz 2008. gadam MARTINI bija oficiālais partneris Scuderia Ferrari komandai, kas bijusi visprestižākā un veiksmīgākā komanda FIA Formula 1 pasaules čempionāta vēsturē.

Zīmolam atgriežoties Formula 1, jauna paaudze iemīlēs gioia di vivere (itāļu valodā „dzīvesprieks”), ko MARTINI sniedz pasaulei.

Piedāvājam noskatīties arī Williams Martini Racing komandas prezentāciju:

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti