Hamiltons pārliecināts par Rosberga panākšanu F-1 kopvērtējumā 1

 

Foto: f1fanatic.co.uk

Nozare.lv | 12.jūnijs 2014 9:00

Pirmās formulas (F-1) komandas "Mercedes" britu pilots Lūiss Hamiltons ir pārliecināts, ka gaidāmajās sezonas sacīkstēs kopvērtējumā panāks savu komandas biedru vācieti Niko Rosbergu.

Kā zināms, aizvadītās nedēļas nogalē F-1 septītajā posmā - Kanādas "Grand Prix" - savu pirmo panākumu karjerā svinēja austrālietis Daniels Rikjardo no "Red Bull", priekšpēdējā aplī apsteidzot ilglaicīgo sacīkšu līderi Rosbergu. Tikmēr kopvērtējuma vicelīderis Hamiltons tehnisku iemeslu dēļ bija spiests izstāties.

"Līdz sezonas noslēgumam vēl ir tāls ceļš. Jau iepriekš karjerā esmu samazinājis deficītu kopvērtējumā - tas izdosies arī šoreiz," raidsabiedrībai BBC skaidroja Hamiltons, kurš šobrīd Rosbergam kopvērtējumā zaudē 22 punktus.

Šīs sezonas septiņos posmos Hamiltons nav spējis finišēt jau divreiz, kas pie šāda paša scenārija kādā no nākamajiem posmiem var būtiski ietekmēt cīņu par sezonas čempiona titulu.

"Komandai ir žēl, ka Hamiltons nespēja pabeigt sacīkstes, it sevišķi pie šī brīža situācijas, kad līderi cīnās punkts punktā. Tomēr Hamiltons ir lielisks cīnītājs, tāpēc esam pārliecināti, ka viņš atgūs šo punktu deficītu," teica "Mercedes" vadītājs Toto Volfs. "Uzskatu, ka kopvērtējuma pirmās vietas liktenis izšķirsies noslēdzošajā posmā Abū Dabī, kur piloti varēs saņemt dubultu punktu skaitu."

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc septiņiem posmiem līderis ir Rosbergs, kuram ir 140 punkti, bet viņam jau 22 punktus zaudē Hamiltons. Trešajā vietā ar 79 punktiem atrodas Rikjardo.

Nākamo posmu piloti aizvadīs jūnija izskaņā Austrijā.

Šajā sezonā piloti spēkosies 19 posmu garumā. F-1 debitēs Krievijā, kas notiks Sočos, savukārt noslēdzošajā posmā Abū Dabī piloti varēs saņemt dubultu punktu skaitu.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Conqueror 14.jūnijs 2014 16:33
1 0 Atbildēt

Alonso vinnēs pēdējā posmā un Ferrari dabūs čempiontitulu :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti