"McLaren" vadība cer sagaidīt labāku sniegumu no Batona 1

 

Foto: f1fanatic.co.uk

Nozare.lv | 1.jūlijs 2014 9:30

Pirmās formulas (F-1) komanda "McLaren" cer sagaidīt vairāk no 2009.gada pasaules čempiona brita Džensona Batona, paziņojis vienības vadītājs Rons Deniss.

Bijušais pasaules čempions Batons šobrīd pēc aizvadītiem astoņiem posmiem pasaules čempionāta kopvērtējumā ar iekrātiem 43 punktiem ir vien astotais, turklāt brits tikai par 14 punktiem apsteidz savu komandas biedru dāni Kevinu Magnusenu, kuram šī ir debijas sezona F-1.

"Nepārprotami, abi braucēji atdod sevi visu, un esmu ar to apmierināts," izteicies Deniss. "Magnusens ir lieliska konkurence Batonam. Šādā situācijā varam teikt, ka mums ir paveicies, ka izvēlējāmies Kevinu, bet, no otras puses, - Dženson, saņemies, tu esi pasaules čempions un vismazākā lieta, ko vari izdarīt, ir būt priekšā savas komandas biedram."

"Vai es vēlos, lai viņš censtos vēl vairāk? Protams. Viņš ir augsti apmaksāts braucējs. Jā, nespējam viņam piedāvāt pašu ātrāko formulu, jo uzvarēt sacīkstēs ar to ir izaicinājums. Taču Batonam ir jādara savs darbs, bet Magnusenam viņa dzīve ir jāapgrūtina, cik vien iespējams," paudis Deniss.

Pašlaik 34 gadus vecajam Batonam pēc šīs sezonas beidzas līgums ar "McLaren" komandu, bet Deniss cer, ka šajā vienībā nākamsezon startēs iespējami labākie piloti.

"Vēlamies uzvarēt sacensībās. Taču attiecībā uz pilotiem atslēgas vārds ir "pieejami", jo braucējiem ir līgumi, un mēs tos respektējam. Ja Lūiss Hamiltons būtu pieejams nākamgad vai kāds cits no labākajiem pilotiem, priecātos, ja viņi sēstos tieši mūsu bolīdā," atklājis Deniss.

"McLaren" komanda pēdējo uzvaru kādā no čempionāta posmiem izcīnīja 2012.gadā.

 
Visi komentāri
 
Conqueror 1.jūlijs 2014 22:19
0 0 Atbildēt

Denis, vispirms jau uztaisi pašu labāko braucamo - tad jau stāvēs rindā visi labākie piloti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti