Šūmahera sieva pārdod ģimenes īpašumus, lai segtu sportista rehabilitācijas izdevumus 5

 
Nozare.lv | 24.februāris 2015 13:58

Septiņkārtējā Pirmās formulas (F-1) čempiona vācieša Mihaela Šūmahera sieva pārdevusi ģimenes atpūtas namu Norvēģijā par gandrīz trīs miljoniem ASV dolāru (2,5 miljoni eiro), ziņo šīs valsts ziņu portāls "Abcnyheter".

Kopumā 645 kvadrātmetrus plašais miteklis atrodas Trīsilē, divarpus stundu braucienā no Norvēģijas galvaspilsētas Oslo. Atpūtas namu iegādājusies kāda ārzemnieku ģimene, atklāja nekustamā īpašuma aģents.

Tiek uzskatīts, ka šādā veidā Šūmaheru ģimene meklē līdzekļus autobraucēja dārgajam rehabilitācijas procesam pēc smagās galvas traumas. Vēl pārdošanā atradās privātā lidmašīna "Falcon 2000EX", kā arī "Ferrari F-2000" formula, ar kuru vācietis 2000.gadā izcīnīja savu trešo čempiona titulu.

Falcon 2000EX Foto: Ekrānšāviņs no youtube.com

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers 2013.gada decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Kopš tā laika viņš Francijā atradās mākslīgi radītā komā, bet pērnā gada jūnija vidū vācietis no komas atmodās un tika pārvests uz klīniku Šveices pilsētā Lozannā. Savukārt šobrīd Šūmahers ārstēšanos turpina mājās.

Tiek vēstīts, ka nams Norvēģijā bijusi vienīgā vieta, kur Šūmahers spējis aizbēgt no pasaules uzmanības, lai gan pēdējos gados viņa ģimene īpašumu Norvēģijas kalnos apmeklējusi maz, lielākoties tajā uzturoties tās draugam.

Brīvajā laikā Šūmahers esot trenējies kopā ar vietējo futbola komandu, turklāt līdzfinansējis arī vietējās sporta halles būvniecību. Lielākoties atpūtas namu vācieša ģimene izmantojusi ziemās, kad bērni vēl nebija paaugušies un sākuši iet skolā.

Māja kalnos tika uzbūvēta deviņdesmito gadu vidū ar garāžu sešām, septiņām automašīnām, kā arī treniņu telpu pagrabā un SPA.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot "Benetton" vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams "Ferrari".

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu "Mercedes" komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Āris 25.februāris 2015 0:00
13 1 Atbildēt

Tā notiek kad 1994.g. Sanmarīno GP uz pjedestāla kāds krāpnieks ņirdz, laimīgi ar cepuri māj skatītājiem un rāda uz augšu paceltu īkšķi (ķipa viss ir ok), kamēr visa pasaule sēro jo ir miris A. Senna!!!

Crankshaft 25.februāris 2015 7:53
2 7 Atbildēt

Āris

Tā notiek kad 1994.g. Sanmarīno GP uz pjedestāla kāds krāpnieks ņirdz, laimīgi ar cepuri māj skatītājiem un rāda uz augšu paceltu īkšķi (ķipa viss ir ok), kamēr visa pasaule sēro jo ir miris A. Senna!!!

----------------------------

Tik krāšņi, kā tu te fantazē nebija, bet ir viena detaļa - vēl

nebija oficiāli paziņots par Airtona nāvi, ko vēlāk apliecināja arī pats sers Viljamss. Tas tiesa, ka jau Racenbergera bojā eja dienu iepriekš nevarēja ļaut vaļu

prieka uzplūdiem, bet sacīkšu braucēji, kā vēl dažu profesiju pārstāvji, regulāri pa naža asmeni staigādami, izturas pret iespējamo bojāeju mazliet atšķirīgi no "pilsoņa parastā". Tā nu tas ir. Un par to krāpnieku tu samelojies,

laikam nesaturēšanas vaina! :-) Atmini, kādus s...us trasē

vārīja tas pats Senna, kurš nu dus Dieva mierā, kā daudzi

viņa kolēģi, kuri "krita kaujas postenī"...

Janis 24.februāris 2015 18:10
2 10 Atbildēt

Lai veseļojas!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti