"Ferrari" koncerna prezidents paredz F-1 komandai panākumus tuvāko trīs gadu laikā

 

Kimi Raikkonens formulas testos Barselonā Foto: f1fanatic.co.uk

Nozare.lv | 4.marts 2015 7:32

Tuvāko trīs gadu laikā "Ferrari" komanda kļūs par Pirmās formulas (F-1) čempionāta uzvarētāju, uzsvēris koncerna prezidents Serdžo Markione.

Pēdējo reizi "Ferrari" pilots triumfēja 2007.gadā, kad sezonas kopvērtējumā uzvaru izcīnīja soms Kimi Raikonens. Gadu vēlāk viņš duetā ar brazīlieti Felipi Masu komandai nodrošināja otro Konstruktoru kausu pēc kārtas, kas izrādījās līdz šim pēdējais vienības tituls.

Pēdējo reizi kāds no komandas pilotiem kādā no F-1 posmiem uzvarēja pirms nepilniem diviem gadiem, kad Spānijas "Grand Prix" triumfēja mājinieks Fernando Alonso.

Kā atzina Markione, viņš cer, ka komanda izcīnīs Konstruktoru kausu līdz 2018.gadam. "Automašīna ir īstajā vietā, un piloti ir gatavi cīņai. Domāju, ka uzvarai Konstruktoru kausā ir jābūt kā pienākumiem pret "Ferrari" faniem, komandas vēsturi un cilvēkiem, kuri tajā strādā."

Markione arī norādīja, ka "Ferrari" jau no pirmā posma būs līdzvērtīga pagājušā gada čempionei "Mercedes" un "Red Bull" komandai, kura dominēja 2012. un 2013.gada sezonā. "Pagājušajā gadā "Mercedes" izdarīja milzīgu darbu un ir gatavi atkārtot savus panākumus. Mēs mēģināsim viņus apdzīt."

"Ferrari" šo sezonu sagaida ar piesardzīgu optimismu, jo pirms sezonas testos šī komanda bija starp ātrākajām.

Jaunā F-1 sezona 15.martā sāksies Melburnā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti