Rosbergs uzrāda ātrāko apļa laiku Spānijas "GP" otrajā treniņā

 

Foto: Twitter

Nozare.lv | 13.maijs 2016 19:29

Šosezon visos četros posmos uzvarējušais vācietis Niko Rosbergs no "Mercedes" vienības piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Spānijas "Grand Prix" - otrajā treniņbraucienu sesijā.

Rosbergs Barselonas trases apli veica minūtē un 23,922 sekundēs, par 0,254 sekundēm apsteidzot somu Kimi Reikenenu no "Ferrari" komandas.

Trešais bija iepriekšējo divu sezonu čempions Lūiss Hamiltons, kurš savam komandas biedram Rosbergam zaudēja 0,719 sekundes.

Ceturtais bija "Ferrari" vācu pilots, četrkārtējais pasaules čempions Sebastjans Fetels, kurš bija lēnāks par vairāk nekā sekundi, piekto ātrāko laiku uzrādīja "Toro Rosso" spāņu braucējs Karloss Sainss juniors, bet pirmo sešinieku noslēdza "Red Bull" pilots Daniels Rikjardo no Austrālijas.

Kā vēstīts, treniņbraucienu pirmajā sesijā ātrākais bija Fetels, kurš apli veica vienā minūtē un 23,951 sekundē, kamēr Reikenens viņam piekāpās par 0,138 sekundēm. Rosbergs bija trešais, Fetelam zaudējot nedaudz vairāk kā pussekundi, bet ceturtais ātrākais bija Hamiltons. Pirmo sešinieku noslēdza Rikjardo un Makss Verstapens no Nīderlandes, kurš šajā nedēļā debitē "Red Bull" vienībā.

Kā zināms, "Red Bull" veikusi izmaiņas komandas sastāvā, piesaistot Verstapenu, kura vietā "Toro Rosso" vienībā tagad brauc līdzšinējais "Red Bull" pilots Daniils Kvjats. Atgriežoties pie "Toro Rosso" komandas spēkrata stūres, Kvjats pirmajā sesijā bija 12.ātrākais, bet otrajā uzrādīja 15.rezultātu.

Sestdien notiks vēl viens treniņš un arī kvalifikācija, kamēr pašas sacīkstes būs svētdien.

Sezonas kopvērtējumā līderis pēc četriem posmiem ar maksimālo 100 punktu skaitu ir Rosbergs, viņam ar 57 punktiem seko Hamiltons, bet pie 43 punktiem ticis Reikenens.

Ceturtais ar 36 punktiem ir Rikjardo, par trim punktiem mazāk ir Fetelam, bet 32 punktus guvis Masa.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti