Dragreiss 3. un 4. augustā Ventspils lidlaukā

 
Evo Racing Team | 29.jūlijs 2013 17:03

Milzīgi ātrumi, liela motoru jauda un spraigs sacensību gars- tas viss sagaida ventspilniekus un viņu viesus 3. un 4. augustā lidlaukā.

Īpaši šim pasākumam tiks izveidota ātra un skatītājiem labi pārredzama trase. Būs iespēja tuvumā apskatīt un fotografēties pie favorītu automašīnām, kā arī iegūt autogrāfus no braucējiem apmeklējot dalībnieku parku. Gaidāma sīva cīņa čempionāta Unlimited klasē, jo priekšpēdējā posma cīņa iespējams noteiks gada kopvērtējuma līderi. Jāpiemin, ka viņu auto jauda sniedzas līdz pat 1500 zirgspēju brauciena laikā aizraujot ikviena skatītāja elpu.

Tiks uzstādīta ceturtdaļjūdzes, 402,336 metrus gara Dragreisa taisne. Organizatori skaidro, ka skatītāju zona tiks izveidota drošā attālumā vienlaicīgiļaujot pārraudzīt visu trasē notiekošo.

Šobrīd dalību sacensībām pieteikuši vēl neredzēta līmeņa dragreisa auto no Lietuvas un Igaunijas. Ar šiem dalībniekiem un sacīkšu automobiļiem Ventspilnieki un pilsētas viesi varēs iepazīties 3.augusta vakarā no 17:00, kad paredzēta šo sporta automobiļu kvalifikācijas braucieni un 4.augustā no 12:00, kad saksies spraigie fināla braucieni, kurus dalībnieki atklās ar parādes braucienu.

Publicitātes foto

Šo sacensību organizātori Evo Racing Team ar Jolantu Jermacāni un Ievu Čerņajevu priekšgalā uzskata, ka Ventspilij šī ir unikāla iespēja cīnīties par regulāru autosportistu apciemojumu savā pilsētā parādot, ka spēj piedāvāt Baltijas līmeņa trasi un uzņemt ārvalstu viesus. Šobrīd tiek apspriesti nākotnes plāni, lai Ventspils lidlauka trase tiktu iekļauta regulāru Dragreisa sacensību čempionāta kalendārā. Katram ir skaidrs, ka šāda līmeņa sacensību organizēšana tik īsā laikā nav vienkāršs uzdevums un to nebūtu iespējams veikt bez Ventspils domes atbalsta.

Dalībniekus sagaida īpašs balvu fonds no pasākuma ģenerālsponsora „Bridgestone”, kā arī par iespaidīgām balvām būs parūpējies pasākuma lielais atbalstītājs tirdzniecības un servisa centru tīkls „Stokker” un eļļu zīmols‘’Valvoline’’. Ar īpašām balvām lutinās TALLINK, sniedzot simpātijas balvas dragreisa dalībniekiem -ceļojumus uz Stoholmu . Īpašs paldies pasākuma atbalstītājam Autoplius un pirmajam auto portālam iAuto.lv, par pasākuma atbalstu organizators izsaka pateicību uzņēmuma SIGMEN vadībai.

Ventspils Bridgestone Adrenaline Dragrace championship 5.posma sacensību skatītāju biļetes būs iespējams iegādāties uz vietas vienai dienai tikai par 3,00 Ls savukārt uz abām sacensību dienām tikai par pieciem latiem. Invalīdiem uzrādot apliecību un bērniem no 7-14 gadu vecumam ieejas biļete 2,00 Ls, bet bērniem līdz 6. gadu vecumam ieeja pa velti.

Publicitātes foto

Latvijas čempionāts un kausa izcīņa dragreisā
Oficiālas dragreisa sacīkstes Latvijā notiek jau kopš 2005. gada. Pēdējo gadu laikā Latvijā dragreisa popularitāte ir strauji augusi un sacīkstes klātienē apmeklē no 3000 līdz 7000 skatītāju. Sacīkstēs piedalās no 40 līdz 90 dalībniekiem. Čempiona tituls 2013. gadā tiks izcīnīts ieskaites klasēs PRO A, PRO B, Unlimited, PRO Street, savukārt kausa ieguvēji tiks noteikti Street Modified, Street un Handicap klasēs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

B10, XTL, HVO – Vācijā no aprīļa jauni dīzeļdegvielas veidi; autovadītājiem jābūt apdomīgiem 6

No aprīļa Vācijas degvielas uzpildes stacijās kļūst pieejama dīzeļdegviela ar apzīmējumiem B10, XTL, HVO. Autovadītāju uzmanība tiek vērsta uz to, ka nebūt ne katrs auto ir piemērots darbināšanai ar jauno degvielu. Lasīt vairāk

 

Pēdējie 150 - BMW atvadās no manuālās pārnesumkārbas Japānā 12

BMW izstrādājis īpašo versiju M3 MT Final Edition, kas paredzēta Japānas tirgum un iezīmē atvadas no trīs pedāļu modeļiem. Lasīt vairāk

 

Kurzemes pašvaldības sūdzas par ceļu kvalitāti (+ VIDEO) 3

Slikto ceļu dēļ uzņēmēji zaudē savu naudu, bērni netiek uz skolu, iedzīvotāji lauž savas mašīnas – tāda ir Latvijas ceļu skarbā realitāte ne vienā vien pašvaldībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti