„333” maijā atklās Sodi World Series īres kartingu čempionāta sezonu

 

Foto: Publicitātes attēls

Sporta komplekss „333" | 10.aprīlis 2016 6:20

Sporta komplekss „333” 1. maijā atklās pasaules lielākā īres kartingu čempionāta – Sodi World Series (SWS) – Latvijas ieskaites otro sezonu.

Šogad sacensību organizatori dalībniekiem ir sarūpējuši vairākus pārsteigumus, lai padarītu šīs par Latvijā unikālām īres kartingu sacensībām un saglabātu aizraujošas izjūtas visas sezonas garumā.

Otro SWS kartingu čempionāta sezonu veidos 16 posmi trīs ieskaites klasēs – Junior, Sprint un Endurance, kas tiks aizvadīti trīs sporta kompleksa „333” trasēs – lielā trase, jaunā trase un kartingu trase tirdzniecības centrā „Spice”. Arī šogad SWS sacensību dalībnieki visas sezonas garumā sacentīsies ne tikai nacionālajā, taču arī kopējā pasaules reitingā, kas Latvijā īres kartingu sacensībās ir pieejams tikai SWS čempionāta ietvaros. Latvijas ieskaites sezonas uzvarētāji visās klasēs cīnīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju SWS pasaules finālā, saņemot apmaksātu dalību.

Lai padarītu SWS sacensību sezonu vēl aizraujošāku, dalībnieki tajās startēs ar jauniem RT8 klases kartingiem, kas ir vieni no jaudīgākajiem īres kartingiem pasaulē. Sporta komplekss „333” pagaidām ir Baltijā vienīgā vieta, kur šādu kartingu parks būs pieejams ikvienam.
Savukārt, lai nodrošinātu intrigu par rezultātiem visas sezonas garumā, jaunās sezonas sacensību nolikums paredz, ka, piemēram, Sprint ieskaitē, kur kopā būs 14 posmu ieskaites, kopvērtējuma uzvarētājs tiks noteikts pēc 10 labākajiem posmu ieskaitēm. Tas nozīmē, ka visiem dalībniekiem būs iespēja cīnīties par uzvaru klases nacionālajā kopvērtējumā - arī ja dalībnieks nebūs piedalījies pilnīgi visos sezonas ieskaites posmos.

Haralds Šlēgelmilhs, sporta kompleksa „333” vadītājs par jauno SWS sacensību sezonu: „Gūstot bagātīgu pieredzi pirmajā SWS sezonas organizēšanā 333 trasē un uzklausot dalībnieku ieteikumus, šogad esam sagatavojušies jaunajai SWS sezonai ar vēl lielāku jaudu. Esam parūpējušies gan par aizraujošu sacensību formātu katrā posmā, gan papildināsim kartingu parku ar Sodi RT8 kartingiem, kas pasaulē tiek uzskatīts par labāko īres kartingu modeli. Šogad sacensību dalībniekiem piedāvāsim pilnvērtīgi izbaudīt sporta kompleksa „333” potenciālu, rīkojot sacensības mūsu trīs asfalta trasēs un nodrošinot augsta līmeņa organizatorisko un tehnisko sagatavotību. Esmu pārliecināts, ka šī gada SWS čempionāts būs vienas no Latvijā aizraujošākajām īres kartingu sacensībām ar unikālu balvu kopvērtējuma uzvarētājiem! ”

2016. gada SWS īres kartingu čempionāta Latvijas ieskaites posmu sacensību sezona tiks atklāta ar Sprint ieskaites posmu 1. maijā tirdzniecības centra „Spice” 333 kartingu trasē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti