Haralds Šlēgelmilhs startēs PRO klases ieskaitē Lamborghini Blancpain Super Trofeo sacensībās

 
21.aprīlis 2016 14:12

Latvijas ātrākais autošosejas sportists Haralds Šlēgelmilhs šogad turpinās dalību Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) Eiropas čempionātā, startējot individuāli PRO klases ieskaitē.

Arī savā otrajā Lamborghini sezonā Šlēgelmilhs pārstāvēs Gruzijas komandu „Artline Team Georgia”. Pirmais LBST posms paredzēts Itālijas F1 trasē Moncā 23. un 24. aprīlī.

Šogad komanda „Artline Team Georgia” ir izvirzījusi jaunus mērķus augstāku rezultātu sasniegšanai LBST sacensībās, piedāvājot iespēju latviešu autosportistam startēt individuāli PRO klases ieskaitē un cīnīties par uzvaru tajā ne tikai katrā posmā individuāli, bet arī sezonas kopvērtējumā.

Haralds Šlēgelmilhs par izmaiņām jaunajā LBST sezonā stāsta: „ Izvērtējot pagājušā gada sezonas rezultātus un pēc uzvaras noslēdzošajā Eiropas posmā Sebringā, ar komandas vadību uzsākām pārrunas par manu turpmāko lomu „ Artline Team Georgia” komandā 2016. gada sezonā. Ja pirmajā sezona veicu dalītu gan pilota, gan sava ekipāžas biedra trenera lomu, tad šogad ar komandas vadību vienojāmies par pilnvērtīgu mana autosportista potenciāla iespēju izmantošanu - individuāli cīnoties par rezultātiem Lamborghini sacensību augstākā līmeņa ieskaitē – PRO klasē, kurā startē tikai profesionāli autosportisti. Esmu ļoti pateicīgs komandai „Artline Team Georgia” par sniegto iespēju individuāli startēt jaunajā Lamborghini sezonā!

No braukšanas viedokļa dalība vienam nozīmēs lielāku treniņu laiku un individuāli pielāgotu automašīnas tehnisko regulējumu, kas cerams šogad sekmēs vēl augstāku rezultātu sasniegšanu. Daļēji turpināšu veikt arī trenera lomu, palīdzot pilnveidot otra komandas biedra Šotas Abhazavas sniegumu, kurš pagājušajā gadā izcīnīja uzvaru AM klases ieskaites kopvērtējumā un turpinās individuāli startēt AM klasē arī šogad. 2016. gada sezonai komanda ir izvirzījusi augstus mērķus, centīšos darīšu visu, kas manos spēkos, lai palīdzētu tos šogad sasniegt! ”

Haralda Šlēgelmilha startam pirmajās 2016. gada Lamborghini Blancpain Super Trofeo Eiropas čempionāta sacensībās Moncā 23. un 24. aprīlī būs iespējams sekot līdzi tiešraidē internetā: http://squadracorse.lamborghini.com/de/live/. Sacensību pirmais brauciens paredzēts 23. aprīlī plkst. 16.20, bet otrais brauciens 24. aprīlī plkst. 14.15 pēc Latvijas laika.

2015. gadā Haralds Šlēgelmilhs debitēja Lamborghini Blancpain Super Trofeo Eiropas čempionāta sacensībās PRO-AM ieskaites klasē kopā ar komandas biedru Mihailu Stepanovu. Sezonas laikā Šlēgelmilhs ar komandas biedru trīs reizes izcīnīja trešo vietu ( 2 – Silverstonā, 1 – SPA), bet sezonas noslēguma sacensībās Eiropas ieskaitē Sebringā izcīnīja uzvaru.

Par Lamborghini Blancpain Super Trofeo Eiropas čempionātu
Čempionāts aizsācies 2009.gadā, un tas tiek uzskatīts par pasaules ātrāko zīmola trofejas izcīņu. 2016.gada sezonu Eiropā veido seši posmi F1 trasēs – Monza (IT), Silverstone (UK), Paul Ricard (FR), SPA Francorchamps (BE), Nürburgring (DE) un Valencia (ES), kur katrs posms sastāv no diviem 50min braucieniem. 2016. gada čempionātā startēs rekordliels dalībnieku skaits - vairāk nekā 40 līdzīgas tehniskās speicifikācijas Lamborhini Huracán LP 620-2 ST automašīnu ekipāžas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti