Jūnija beigās Liepājā atklās “Blue Shock Race” elektrokartinga centru

 

Bērnu elektrorallija pasaule “Blue Shock Race KidsZone” tirdzniecības centrā “Riga Plaza” Foto: Blue Shock Race

Dzintars Hmieļevskis | 19.maijs 2016 8:42

SIA “Blue Shock Race” jūnija beigās Liepājā plāno atklāt elektrokartinga halli, kas būs pirmā kombinētā – iekštelpu un āra – kartinga trase Baltijas valstīs.

Elektrokartinga centrs tiek veidots Vecajā ostmalā 22, kādreizējos ostas spīķeros, kur savulaik atradās arī būvmateriālu veikals “Māja”.

“Bijušā veikala “Māja” telpas iecerēts izveidot par atpūtas kompleksu visai ģimenei, jo šis kartodroms būs paredzēts visām vecuma grupām,” stāsta "Blue Shock Race" īpašnieks Artis Daugins. “Patlaban notiek intensīvs darbs pie trases izveides – būvējam jaunus kartingus, izgatavojam trases aprīkojumu, un plānojam, ka jūnija beigās katrs gribētājs jau varēs izbaudīt elektrisko enerģiju, traucoties pa jaunā izklaides centra kartodromu.”

Elektrokartinga centrs taps vairākās kārtās, un pirmo atklās aptuveni 150 metru garo iekštelpu trasi, kas darbosies visu gadu, savukārt otrā kārta paredz aptuveni 160-170 metru gara papildinājuma izveide ēkas pagalmā, līdz ar to kopējais trases garums vasaras sezonā sasniegs 320 metru. Elektrokartinga centrā tiks veidotas arī dažādas 3D vides izklaides.

“Blue Shock Race” šī projekta īstenošanai ieguvusi pašvaldības atbalstu 3500 eiro apjomā. Projektā iesaistījušies arī vairāki privāti investori un partneri.

SIA “Blue Shock Race” dibināta 2014.gadā, un tā nodarbojas ar elektrokartingu ražošanu un paralēli uzņēmums attīstījis izklaides pakalpojumu sniegšanu. Patlaban Rīgā, tirdzniecības centrā “Riga Plaza” jau darbojas bērnu elektrorallija pasaule “Blue Shock Race KidsZone”.

Uzņēmuma pirmsākumi meklējami jau 2011.gadā, kad tika dibināts uzņēmums “Blue Shock Bike”, kas nodarbojas ar elektrovelosipēdu ražošanu. “Blue Shock Bike” pēc partneru sadalīšanās pilnā apjomā nonācis A. Daugina īpašumā un patlaban notiek uzņēmuma darbības pārstrukturēšana, un tiek turpināta arī elektrodivriteņu izgatavošana, serviss un nomas pakalpojumu sniegšana.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti